- 1 Şubat 2016
- 428
- 584
- 103
- 32
- Konu Sahibi Destina--1
-
Bana demedigini birakmiyor bir gun diger gun gidip dugun alisverisi yapiyor mobilya aliyor sunu aliyor bunu aliyor ne yapacagimi sasiriyorm birgun farkli diger gun farkli diken ustundeyim devamli icim kab agliyor yuzum gulmek zorunda kaliyorben asla mutlu olamayacagim bunu biliyorum hic birseyden umudum kalmadi
Off! Seni hirpaliyor madem neden gidip rapor almiyorsun? Hem darp ediliyorsun hem tecavuze ugruyorsun. Acilde bir doktora muayene olup darp ve tecavuze ugradigini soyle. Oyle zannediyorum ki muayenede bu cikar. Ailene de bakire degildi falan diyemez. Bu yapti herseyi, beni tehdit etti dersin.Bir kere olmadi tabiki. Karsi cikamiyorum tehtitleri yuzunden . Birlikte olurken oluyirum sanki canimi yakiyor hirpaliyor bazen . Dengezi bozuk bazenden beni gozunden sakiniyor sanki
Evlenirseniz bunu daha da rahatca soyleyecek. Bir degil hergun burnunuzdan getirecek. Daha da ileriye gidecek emin olun.Nisanliyim nisanlimi cok seviyorum ama ona büyük yalan soyledim nisanlimdan once hayatim da bir kisi oldu yillarca gorustuk sevdik sandik birbirimizi evlenecegimizi dusunuyorduk ona inandim cok inandim onunla birlikte oldum ve hayatimda hic birseye bu kadar pisman olmadim cok af diledim allahtan cok ölmek istedim ama olmadi iste . Yillar gecti nisanlimla tanistim cok sevdim bu surede onunda evlenmis bosanmis olduguni ogrendim birsey demedim bir sure sonra benim yalanimi ogrendi cok buyuk tepko verdi agzina geleni saydi demedigini birakmadi yeniden sans verecegim sana dedi ama hayatimi bana zindan etti herseyi yasakladi nefes almam bile ona sorun oluyor geliyor opuyor kokluyor sariliyor bir iko gun cok guzel geciyor bir anda bana demedigini birakmiyor ne yapacagim bilmiyorim bana yardim edin lutfen
Ayrıl olmaz öyleNisanliyim nisanlimi cok seviyorum ama ona büyük yalan soyledim nisanlimdan once hayatim da bir kisi oldu yillarca gorustuk sevdik sandik birbirimizi evlenecegimizi dusunuyorduk ona inandim cok inandim onunla birlikte oldum ve hayatimda hic birseye bu kadar pisman olmadim cok af diledim allahtan cok ölmek istedim ama olmadi iste . Yillar gecti nisanlimla tanistim cok sevdim bu surede onunda evlenmis bosanmis olduguni ogrendim birsey demedim bir sure sonra benim yalanimi ogrendi cok buyuk tepko verdi agzina geleni saydi demedigini birakmadi yeniden sans verecegim sana dedi ama hayatimi bana zindan etti herseyi yasakladi nefes almam bile ona sorun oluyor geliyor opuyor kokluyor sariliyor bir iko gun cok guzel geciyor bir anda bana demedigini birakmiyor ne yapacagim bilmiyorim bana yardim edin lutfen
Eski eşi de bu yüzden ayrılmış demek ki kesinlikle haketmiyor kimse bu hareketi ayrıl savcılığa şikayet et uzaklaşma alBir kere olmadi tabiki. Karsi cikamiyorum tehtitleri yuzunden . Birlikte olurken oluyirum sanki canimi yakiyor hirpaliyor bazen . Dengezi bozuk bazenden beni gozunden sakiniyor sanki
Sakon o adamla evlenme, baştan anlatmalıydınNisanliyim nisanlimi cok seviyorum ama ona büyük yalan soyledim nisanlimdan once hayatim da bir kisi oldu yillarca gorustuk sevdik sandik birbirimizi evlenecegimizi dusunuyorduk ona inandim cok inandim onunla birlikte oldum ve hayatimda hic birseye bu kadar pisman olmadim cok af diledim allahtan cok ölmek istedim ama olmadi iste . Yillar gecti nisanlimla tanistim cok sevdim bu surede onunda evlenmis bosanmis olduguni ogrendim birsey demedim bir sure sonra benim yalanimi ogrendi cok buyuk tepko verdi agzina geleni saydi demedigini birakmadi yeniden sans verecegim sana dedi ama hayatimi bana zindan etti herseyi yasakladi nefes almam bile ona sorun oluyor geliyor opuyor kokluyor sariliyor bir iko gun cok guzel geciyor bir anda bana demedigini birakmiyor ne yapacagim bilmiyorim bana yardim edin lutfen
Birde kendinizi benim yerime koymayi deneyin ben sizle neden dalga geceyim sadece buraya konusup rahatlamak biraz care bulmak icin geldim ayril diyorsunuz ben istemiyor muyum burda bana herkesin dedikleri olan kinimi daha da guclendirdi insan kendiyle konuşunca sadece cikis yolu bulamiyor ama boyle bana yol gosteren kisiler sayesinde ayrilmayi istiyorumnasil yardim edelim hergun tecavuze ugruyorsun tehditle annem oldurur babam oldurur diyorsun... bizle dalgami geciyorsun ...ayril diyoruz tehdit ediyor diyip hayatin boyu koleligi tercih ediyrosun..yada olecem diyorsun .... ne diyelimmmm yahu .. allah akil versin
Birde kendinizi benim yerime koymayi deneyin ben sizle neden dalga geceyim sadece buraya konusup rahatlamak biraz care bulmak icin geldim ayril diyorsunuz ben istemiyor muyum burda bana herkesin dedikleri olan kinimi daha da guclendirdi insan kendiyle konuşunca sadece cikis yolu bulamiyor ama boyle bana yol gosteren kisiler sayesinde ayrilmayi istiyorum
Birde kendinizi benim yerime koymayi deneyin ben sizle neden dalga geceyim sadece buraya konusup rahatlamak biraz care bulmak icin geldim ayril diyorsunuz ben istemiyor muyum burda bana herkesin dedikleri olan kinimi daha da guclendirdi insan kendiyle konuşunca sadece cikis yolu bulamiyor ama boyle bana yol gosteren kisiler sayesinde ayrilmayi istiyorum
Evlenince de ailene söyleme ihtimali var ki o zaman daha kolay inanırlar emin ol. Çünkü zaten karısı, neden bok atmak istesin derler. Neden nişanlandın ki bile bile? Hep aynı şey oluyor. Neden hiç ders alınmıyor? Yalan söyleyip kendini saldırıya açık hale getirmeyeceksin. Yoksa çıkamazsın işin içinden. Resti çek güçlü bir kadın gibi davran. Ailenle tehdit etse bile git söyle de. Kaybetme korkusuyla yapamaz. Yapsa bile reşitsen kimse bakire olup olmadığını ispat edemez. Güçlü durursan kazanırsın. Umarım bu konuyu mesajla konuşmamışsınızdır diyeceğim ama kesin mesajlaşılmıştır. Telefonundan mesaj geçmişini sil öyle rest çek. İspat edemesin.Nisanliyim nisanlimi cok seviyorum ama ona büyük yalan soyledim nisanlimdan once hayatim da bir kisi oldu yillarca gorustuk sevdik sandik birbirimizi evlenecegimizi dusunuyorduk ona inandim cok inandim onunla birlikte oldum ve hayatimda hic birseye bu kadar pisman olmadim cok af diledim allahtan cok ölmek istedim ama olmadi iste . Yillar gecti nisanlimla tanistim cok sevdim bu surede onunda evlenmis bosanmis olduguni ogrendim birsey demedim bir sure sonra benim yalanimi ogrendi cok buyuk tepko verdi agzina geleni saydi demedigini birakmadi yeniden sans verecegim sana dedi ama hayatimi bana zindan etti herseyi yasakladi nefes almam bile ona sorun oluyor geliyor opuyor kokluyor sariliyor bir iko gun cok guzel geciyor bir anda bana demedigini birakmiyor ne yapacagim bilmiyorim bana yardim edin lutfen
Dun cok iyiydi gece guzel mesajlar atmis hatta sabah okuyunca sasirdim ama bugun oglen bir anda yine hakaretler sasirdim kaldim neden dedim geceden beri ne yaptim sana ogleden beri etmedigi hakaret kalmadiSuan konusuyor musunuz mesela? Bugün davranısları nasıl sana karsı
Ayrilmak istesem de ayrilamiyorim aileme soyleyecek yoksa bazen onu sevdigim icin katlaniyorum bazen de mecburen artik olmek isteyecek kadar yoruldum
Bu nedir ya? “Beni seviyorsan benimle de yat” bak sana bir şey diyim mi bu çocuk seni terk edecek. Haberin olsun olmaz sizin iş. Suçlusu da bu ruh hastasına karşı aciz davranmış olman. Ayrıl ve korkma. Ailene de sürekli kavga ediyoruz olmayan şeyler kuruyor beni hep suçluyor de. Aile süphe duysa da kıyamaz. Evlensen en beteri olur boşamaz da bilmiş ol.Evet onunla birseyler yasadim mecbur birakti benibeni seviyorsan yap kanitla dedi off artik cok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?