Ne olur bana yardim edin cok buyuk derdim var :-(

aa eşya alıyorsa ayrılma o zaman eşya senden daha önemli...
evlenirsen açıp ağlayarak bu mesajları keske dinleseydim diye okuyacaksın
sen kendi kendini ezmişsin ömür boyu ezileceksin farkında mısın? ömür boyu adam seni hırpalayacak

Ya canıma kıyarım ya bu piskopattan kurtarın beni de swn deli misinnnnnn

Bir kere olmadi tabiki. Karsi cikamiyorum tehtitleri yuzunden . Birlikte olurken oluyirum sanki canimi yakiyor hirpaliyor bazen . Dengezi bozuk bazenden beni gozunden sakiniyor sanki
Off! Seni hirpaliyor madem neden gidip rapor almiyorsun? Hem darp ediliyorsun hem tecavuze ugruyorsun. Acilde bir doktora muayene olup darp ve tecavuze ugradigini soyle. Oyle zannediyorum ki muayenede bu cikar. Ailene de bakire degildi falan diyemez. Bu yapti herseyi, beni tehdit etti dersin.

Evlenirseniz bunu daha da rahatca soyleyecek. Bir degil hergun burnunuzdan getirecek. Daha da ileriye gidecek emin olun.

Bence de bu psikopattan hemen ayrılın sizi tehdit ederse de siz de onu tehdit edin bana tecavüz ettin diye seni şikayet ederim hapisten çıkamazsın deyinn.Ha ailenize söylese de siz de bana tecavüz edip beni tehdit ediyor dayanamıyorum ayrılmak istiyorum dersiniz.Bakın evlenseniz bile bu durum devam edeceğinden zaten ayrılacaksınız belki daha büyük iftiralar da atacak en iyisi daha fazla işkence görmeden ayrılmanız

Ayrıl olmaz öyle

Bir kere olmadi tabiki. Karsi cikamiyorum tehtitleri yuzunden . Birlikte olurken oluyirum sanki canimi yakiyor hirpaliyor bazen . Dengezi bozuk bazenden beni gozunden sakiniyor sanki
Eski eşi de bu yüzden ayrılmış demek ki kesinlikle haketmiyor kimse bu hareketi ayrıl savcılığa şikayet et uzaklaşma al

Sakon o adamla evlenme, baştan anlatmalıydın

nasil yardim edelim hergun tecavuze ugruyorsun tehditle annem oldurur babam oldurur diyorsun... bizle dalgami geciyorsun ...ayril diyoruz tehdit ediyor diyip hayatin boyu koleligi tercih ediyrosun..yada olecem diyorsun .... ne diyelimmmm yahu .. allah akil versin

Birde kendinizi benim yerime koymayi deneyin ben sizle neden dalga geceyim sadece buraya konusup rahatlamak biraz care bulmak icin geldim ayril diyorsunuz ben istemiyor muyum burda bana herkesin dedikleri olan kinimi daha da guclendirdi insan kendiyle konuşunca sadece cikis yolu bulamiyor ama boyle bana yol gosteren kisiler sayesinde ayrilmayi istiyorum

Suan konusuyor musunuz mesela? Bugün davranısları nasıl sana karsı

cunku tecavuze ugrayip hala annem babam ne der diyorsunuz.cocugum tecavuze ugrasa size soyleyemedim dese kahrolurum annende kahrolur emin ol ...

Evlenince de ailene söyleme ihtimali var ki o zaman daha kolay inanırlar emin ol. Çünkü zaten karısı, neden bok atmak istesin derler. Neden nişanlandın ki bile bile? Hep aynı şey oluyor. Neden hiç ders alınmıyor? Yalan söyleyip kendini saldırıya açık hale getirmeyeceksin. Yoksa çıkamazsın işin içinden. Resti çek güçlü bir kadın gibi davran. Ailenle tehdit etse bile git söyle de. Kaybetme korkusuyla yapamaz. Yapsa bile reşitsen kimse bakire olup olmadığını ispat edemez. Güçlü durursan kazanırsın. Umarım bu konuyu mesajla konuşmamışsınızdır diyeceğim ama kesin mesajlaşılmıştır. Telefonundan mesaj geçmişini sil öyle rest çek. İspat edemesin.

Şimdi ayrılacaksınız bir bela kopacak sonra geçecek sular durulacak. Ama bekleyip evlendikten sonra ayrılmaya kalkacaksınız işin içine kaynana ,görümce, ana , baba, allah korusun cocuk, şu -bu girecek ve o zaman kıyametten beter olacak. Aynı evde daha çok beklentilerinin olduğu bir adam tarafından sürekli olarak hayal kırıklıkları, şiddetin ve hakaretin her türlüsü... nü göreceksin. O zaman ayrılamayacaksın bile belki. Bu laflara daha neler eklenecek neler... ayrıca asıl sen onu bu haliyle kabul etmişsin o daha ne aranıyor. Kaç bekar kız evlenip boşanmış adamı hop diye kabul ediyor? Bu adamdan bir an önce kurtul. Yasadigin şeyin doğruluğu yanlışlığı allah'la senin aranda. Ama hickimse bir diğerini bu sekilde ezemez, baskı altına alamaz. Psikopat bu adam. Ne sevmesi allah aşkına. Sevgi şimdi kurtarıyor mu ki sizi evlendikten sonra kurtarsın?

Ayrilmak istesem de ayrilamiyorim aileme soyleyecek yoksa bazen onu sevdigim icin katlaniyorum bazen de mecburen artik olmek isteyecek kadar yoruldum

Ailen sana inanir ki. Hic korkma bosver ileride seninle evlense ayrilsaniz daha mi iyi olacak. Hic korkma ucundan basindan ne oldugunu belli etmis sana iste.

Birde su var bu kizin bekareti yok diye tutup dugun gecesi seni aleme rezil etmeycegini nerden biliyorsun. Oyle olunca yuzde yuz herkes seni suclayacak milletin icinde cok buyuj baskilara maruz kalacaksin. En iyisi yol yakinken don bu isten derse de herhangi birsey agzinin payini ver def et

Evet onunla birseyler yasadim mecbur birakti beni beni seviyorsan yap kanitla dedi off artik cok yoruldum
Bu nedir ya? “Beni seviyorsan benimle de yat” bak sana bir şey diyim mi bu çocuk seni terk edecek. Haberin olsun olmaz sizin iş. Suçlusu da bu ruh hastasına karşı aciz davranmış olman. Ayrıl ve korkma. Ailene de sürekli kavga ediyoruz olmayan şeyler kuruyor beni hep suçluyor de. Aile süphe duysa da kıyamaz. Evlensen en beteri olur boşamaz da bilmiş ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…