Seni de böyle kabul eder birgün birisi derken,cinsellikte mi yaşadın cnm? Nasıl bi adam bu ya...[/Qm
evet. ben ona çok aşıktım. ilkti benim için. bunu biliyordu da. Nasıl durayım ki böyle.. nasıl başkasının önüne çıkarım bu halimle. kendimden bile utanıyorum
hiç öyle düşünme canım benim, o kadar mantıklı düşünen erkekler var ki sana da denk gelecektir birgün. o pislik sana bunu yaşattıysa emin ol vicdan azabı çekecektir o ne derse desin.
ama bunlar için zaman lazım acı çekeceksin pişman olacaksın ama hepsi geçecek bir süre sonra
Hiç birinizi tanımıyorum bile.. Ama yüreğimi ondan iyi tanıdınız.. ben ona hiç kendimi anlatamamdım. Gözümden yaşlar boşaldı şimdi.. Allah razı olsun hepinizden. Heiç bu kadar çaresiz kalıp susmamıştım ben.. Kendi kendimi yiyiyorum şimdi. sağlıklı düşünemiyorum hiç, bunu biliyorum
çok acı ama bir baba, insanlık kavramından nasibini alamamış bir yaratık kendi kızına tecavüz edebiliyorsa, bir erkek çocuğu kendi annesine karşı farklı dşünceler nşyetler besleyebiliyorsa, biz böyle iğrenç, ahir zamanda bu insanların içinde yaşıyorsak, bu hatunlar nasıl olur da bir erkeğin" senı sevıyorum, benı sevıyorsan bunu ıspat et benımle ol, nasılsa evlenecegız, baska kadınlara mı gıdeyım" sozlerıne ınanıp da sonradan pişman olacağı seylerı yaparlar.
yapmayın mübarekler, siz değerlisiniz, biz değerliyiz. bizim kalbimiz, bedenlerimiz,duygularımız değerli .. Onları akıbetı bellı olmayan bir yolda heba etmeyelım.. Olmus bır kere, olanla,ölene çare yok. Bundan sonra kendinin ve bedeninin kıymetini deeğerini bil. Ne olacağı belli olmayan biri için, birşeyler için kendini teslim etme. İnsanlar kötü, zaman çok kötü...
Hiç birinizi tanımıyorum bile.. Ama yüreğimi ondan iyi tanıdınız.. ben ona hiç kendimi anlatamamdım. Gözümden yaşlar boşaldı şimdi.. Allah razı olsun hepinizden. Heiç bu kadar çaresiz kalıp susmamıştım ben.. Kendi kendimi yiyiyorum şimdi. sağlıklı düşünemiyorum hiç, bunu biliyorum
:)
onu düştüğü yerde bırak, arkana bakma, güçlü ol.
her zaman güçlü ol. asla dünyanın sonu değil, günün birinde onun gibi birinden kurtulmuş olduğun için şükredeceksin. inan bana..
burası insanları yargılama ya da kınama yeri değil, zaten canı sıkılmış bir de üstüne ahkam kesmeniz sevimsiz olur.
İnşallah cnm. Dua edin aban ne olur. Güçlü olmaya çalışıyorum. Ben kimseye zarar vermedim bu güne kadar. " senin yüzüne konuşmadım, o suratını görmeye niyetim yok" dedi.. son söyledeği sözler kendisini anlattı bana. kimseyle konusmuyorum.. Sizden akıl almak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?