Ne olur bana yardım edin...

cok sinir oldum valla ya ınsanlık bu kadar ölümü kızlar bukadar basıtmı hersey.... sen sev herseyınle baglan karsındakı adam senınle oynasın oyuncak gıbı fırlatıp atsın ben bolelerıne ınsan falan demıyom hayvanda demıyorum hayvanlara hakaret etmıs olucam bu gıbı ınsanlara verılecek ne bı ısım ne bı sıfat nede bı ad uyduramadım varmı bunlara uyan bı isim yaa ş. adam

Yaşadığın toplumun, çevrenin farkında mısın peki???
Birazdan burada da başlayacak aynı eleştiriler mesela...
Bugüne kadar duygularıyla oynayıp, mağdur ettiği kız
yüzünden toplumdan dışlanan bir erkek gördün mü???
Ya da yaptığı yüzünden oğlunu reddeden bir ebeveyn...
Belki kızarlar, küserler ama emin ol atmazlar.

Sonuçta 'namus' diye türettikleri bir kavram var ve bu
sadece kadınların yükümlülüğü... Erkeklerin namusu
diye birşey yok zihniyetimizde... Mağdur olan sen olursun.

Değmeyecek biri için intikam duygusuna kapılıp hata
yaparsan bedelini emin ol yine sen ödersin. Ona verebileceğin
en layık ceza, şu saniye onun adını hafızandan, kalbinden
söküp atmaya çalışmaktır. Bu ona kendini değersiz hissettirir.
Bunun dışındaki herşey sana döner, bumerang gibi...

unut....

bu dünyanın sonu değil şimdi sana öyle gelebilir ama değil ...hayat çok kısa ve sen değerlisin önce sen ...bugünlerin geçince içindeki ateş azalınca ondan kurtulduğun için daha çok mutlu olacaksın...

aslında hata bizdeki böyle çapsız adamlara prim verip hayatımızın anlamı haline getiriyoruz.YARADAN BÜYÜK....

ayrıca evet hayatının mahfolmasına gerke yok. o kişi seni bu günlere getirmedi, o yokken de yaşıyordun, mutluydun, başarılıydın, güzel bir ailen, arkadaşların..vs. vardı. o olmayınca da inan hepsi olmaya devam edecek.

şimdi o elindeki hırsı yere bırak ve ONU UNUT

kola değil biliyorum ama kendini engelle (engellemeye çalış demiyorum bak engelle) eminim bunu yapabilecek kadar güçlü bi kızsın. o böceğin senin onun tüm hayatından değerli bir güncüğünü dahi/daha mahvetmesine izin verme.

Yapman gereken zamanla kendini toparlaman ve önüne bakman.
Eminim karşına çok seveceğin, sevileceğin, güveneceğin biri çıkacak ve her şey düzelecek.
dik dur ve bi daha aynı yanlışı yapma

Hiç birinizi tanımıyorum bile.. Ama yüreğimi ondan iyi tanıdınız.. ben ona hiç kendimi anlatamamdım. Gözümden yaşlar boşaldı şimdi.. Allah razı olsun hepinizden. Heiç bu kadar çaresiz kalıp susmamıştım ben.. Kendi kendimi yiyiyorum şimdi. sağlıklı düşünemiyorum hiç, bunu biliyorum

sizi kandırmış ya da size karşı sevgisi bitmiş ama sonuçta adam gibi biri değilmiş..er ya da geç çıkacakmış hayatınızdan,sizi daha fazla yaralamadan çekip gitmiş!!

lütfen kendinizi küçük düşürecek intikam planları yapmayın..Allah'a şükredin ki bu adamdan kurtulmuşsunuz...

Son düzenleme:
çok acı ama bir baba, insanlık kavramından nasibini alamamış bir yaratık kendi kızına tecavüz edebiliyorsa, bir erkek çocuğu kendi annesine karşı farklı dşünceler nşyetler besleyebiliyorsa, biz böyle iğrenç, ahir zamanda bu insanların içinde yaşıyorsak, bu hatunlar nasıl olur da bir erkeğin" senı sevıyorum, benı sevıyorsan bunu ıspat et benımle ol, nasılsa evlenecegız, baska kadınlara mı gıdeyım" sozlerıne ınanıp da sonradan pişman olacağı seylerı yaparlar.

yapmayın mübarekler, siz değerlisiniz, biz değerliyiz. bizim kalbimiz, bedenlerimiz,duygularımız değerli .. Onları akıbetı bellı olmayan bir yolda heba etmeyelım.. Olmus bır kere, olanla,ölene çare yok. Bundan sonra kendinin ve bedeninin kıymetini deeğerini bil. Ne olacağı belli olmayan biri için, birşeyler için kendini teslim etme. İnsanlar kötü, zaman çok kötü...

Ne varmış ki halinde..
neden bu kadar yıkıksın? bi düşün bakalım perişan olması gereken ne yaptın sen?

yaşadıklarından hiç utanma arkadaşım,sen seni sevdiğini inanan adamla evleneceğini düşündüğün adamla bunu yaşadın. her önüne gelenle deil.. o sölediklerinde samimi deilse duyguları hakkında seni kandırdıysa bunda senin suçun ne?

öyle intikam alıcam diye dahada yıpratma kendini,böyle şerefsiz bi adam hiçbişey için üzmez kendini. sen daha çok üzülürsün.

hazmetmek yutmak susmak ve gitmek çok zor evet... ama inan körü körüne yalan bi aşka inanıp kendini kullandırmaktan zor deil.

etrafta onun gibi niceleri var,bu dünya böle mi gider sanıyosun herkesin günü gelicek,herkes yaptığının ettiğinin cezasını çekicek.

şimdi serin durma zamanı..

güçlü ol yıkılma. sus ve git arkana bakma.. asla utanma..

allah herkesinin yaptığını yarına bırakır belki ama yanına bırakmaz asla!

Canım çok üzüldüm durumuna Allah yardımcın olsun.
Ama inan "seni böyle kabul eden biri çıkar merak etme" diyen adamla (adam diyorum ama lafın gelişi sadece) olmazdı. Arkadaşlarda söylemiş sakın arama,bırak,üzüleceksin,hatta böyle bir adamı özleyeceksin bile ama herşey geçer gider.
Allah böyle kötü kalpli insanları bir daha karşına çıkarmaz inşallah.

:)

onu düştüğü yerde bırak, arkana bakma, güçlü ol.

her zaman güçlü ol. asla dünyanın sonu değil, günün birinde onun gibi birinden kurtulmuş olduğun için şükredeceksin. inan bana..

burası insanları yargılama ya da kınama yeri değil, zaten canı sıkılmış bir de üstüne ahkam kesmeniz sevimsiz olur.

aglama canım allah buyuk ıllahı bı kapı acacaktır onu sımdıden tanımıssın daha ıyı cocugunda yok hadı bıde hamıle falan olsaydın nolacaktı bunları düşünürsek sen bu yonlerden avantajlısın cınsellık konusunda ılerde karsına senı anlayabılecek bırısı cıktıgında ve cıddı anlamda bısey dusundugunuzde bu konuları konusursun sakın takma kafana o mutluysa madem sende mutlu olacaksın

yaptığın ayıp ya da günah, hele hele seni mağdur bırakacak ya da namussuz oldun denilebilecek bir şey değil. doğru olan; kendini bekaretinle değil; aklınla, karakterin ve duruşunla ispat etmek..

İnşallah cnm. Dua edin aban ne olur. Güçlü olmaya çalışıyorum. Ben kimseye zarar vermedim bu güne kadar. " senin yüzüne konuşmadım, o suratını görmeye niyetim yok" dedi.. son söyledeği sözler kendisini anlattı bana. kimseyle konusmuyorum.. Sizden akıl almak istedim.

burası insanları yargılama ya da kınama yeri değil, zaten canı sıkılmış bir de üstüne ahkam kesmeniz sevimsiz olur.

yargılamak ne haddime. sadece ben masumane duygular besleyen bayanların bu duygularının suistimal edilerek kullanılarak, bır kenara atılmasına razı olamıyorum, üzülüyorum.
durum bundan ibaret, yargıladıgımı veya kınadıgımı düşündürdüğüm için kusura bakmayın. Niyetim bu değil, öyle olsa farklı bir üslubu, farklı kurulmus cümleleri tercih ederdim emin olun.

Maalesef, yalan söylemiş..Ailesine anlatma,başına bela alma..Böyle adi bir insandan kurtulmuşsun şükret...

Allah'a havale et.Emin ol acısı en iyi şekilde çıkar..Çok yakında sen gününü gün etmeye başlayacaksın bak o zaman onun nasıl süründüğünü göreceksin.. Böyle bir "ah" alan insanın iki yakası bir araya zor gelir.. Ders aldım tecrübe de gitsin..Söylemesi kolay diyeceksin biliyorum ama kafanı dağıtmanın yolunu bulursun,toparlanırsın Allah'ın izniyle..

Seni istemeyeni sen hiç isteme.
Pişmanlıklar eskiyi getirmez malesef.Hatalarınla yaşamayı,kendini sevmeyi öğrenmelisin.Sakın intikam almaya falan kalkma,yine üzülen sen olursun.Daha çok gençsin,hayat bir erkek için kendini harap etmeye deymez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…