Ne olur bana yardım edin...

cok haklısınız zaman çok kötü ama herkes sevdigi kişiye karsı zaafları var..
bu kardeşimiz yaptıgının pişmanlıgı içinde farkında iyi bişiy yapmadıgını...
yai onu seven genc bir kızı kandırıp emeline ulasıp senide böyle kabul eden diyen birinde her türlü numara beklenir...
bir anlıktır bu işler hata yaparsın lütfen konu sahibini üzerine bu şekilde gitmeyelim zaten çok kötü bir durumda...

yaşadığın hiçbir şeyden utanma sakın..sadece sen değerlisin,bunu düşün..bundan sonra geçmişe değil gelecek günlere odaklan..

burada yargılama fitili ateşlensin istemedim sadece..

Kimseye hesap vermek, kimseye hayatını anlatmak, yaşadıkların
için açıklama yapmak zorunda değilsin. Pembe gözlüklerine bir
adinin dikkatini çekmişsin ve o da bir adiden beklenen şekilde
gözlüklerini indirmiş...

Sen sen ol at o gözlükleri ki işe yarasın döktüğün gözyaşların...
En azından böyle soğut yüreğini ve gerçekçi ol artık.

Elbet üzüleceksin, çünkü bir yüreğe sahipsin ama kendine acıyıp
önce kendine zavallı olma. Zavallı olan sen değilsin zaten.

sanki sen onu ailesine sikayet etsen ya da benm bekaretmi bozdu desen ailene ailen de onların kapısına dayansa kızımı almanız mecburi dese sen ne yapacan evlenecen mi tekrar beraber olacan mı onunla böyl bir serefsizle...evet bir hata yaptın ama dimdik duracaksın veasla bedenini sevgini bir erkek için kolay kolay harcamayacaksın..erkek milletinin alayı böyle tadına bakınca hayal olup ucar giderler maalesef..bosver iyi omus böyle bir serefsizle hayat gecmezdi...

beyni bacaklarının arasında çalışan bir itten sana hayır yok olamazda zaten

unut o şerefsizi

çok zor biliyorum ama unutmaya çalış

evde yalnızken ağlamaktan gözlerin şişsin ama sokakta asla başını öne eğme gülümse inadına.

güçlü olduğunu unutma

Rabbim yardımcın olsun ama asla kendini harab etme

birgün karşına öyle bir adam çıkarki bekaretinle değil kişiliğinle ilgilenir.

sakın ama sakın kimseye anlatma bunu

en yakın arkadasına bile

hatta kendine bile itiraf etme inkar et sürekli

düşünerek kendine acı çektirmekten başka bişey yapmazsın emin ol

Allah a sığın ne olursa olsun o hayvan için üzülme beddua etme sadece Allah a dua et

o itin kendinden çıkmazsa sevdiğinden sevdiğinden çıkmazsa kızından bacısından karısından senin ahın çıkar hiç üzülme

Seni senden çok seven ve evleneceğin biri çıkacak karşına emin ol. belki 1 sene belki 10 sene belki 1 ay sonra.

Rabbim kaderine ne yazdıysa o olacak.

Senin şuan ondan başka kimsen yok

ona sığın ve yaralarını saracak birini göndermesi için dua et

sakın üzme kendini bir sen daha yoksun bu dünyada.

elin şerefsizi için gözünden damla yaş akıtmana değmez bunu zaman geçtikçe anlayacaksın

o adi köpek şuan belki farketmiyor olabilir ama onun burnu b.ktan kurtulmayacak ve ömür boyu bu yaptıkları boynuna dolanacak.

yemin ediyorum sinirden elim ayağım boşaldı yaa

yazını okudum ya gözümün önüne geldi bi arkadaşımın başına geldi aynısı...
sevdi cok sevdi cok guvendi sevildiğini zannetti oda birlikte olmuşlar..
cocuk surekli kıza evlenceklerinden falan bahsedip duruyodu sonra bıgun
pat die bitii hersey kız perişan oldu napıcanı sasırdıı..senin gibiydi napıcam ben böyle nasıl mutlu olucam
diyip diyip duruyodu herkes hata yapar dedik sevdi dedik daima yanında olduk güç verdik arkadaşımıza hiçi zaman hor görmedik..
oda güçlendi acısı hafifledi zamanla ve tam 1.5 sene sonra başka biri cıktı karşısına ozamn daha da panik oldu
yine yanında olduk ve dedikki sen kötü biri değilsin kimsenin namusu iki bacak arasında değil güçlü ol sevdiğini söyle yaşadıklarını anlat
seni seviyosa seni anlar dedik ve konuştu arkadaşımızz anlattı herseyi bir bir en başından anlattı. cocuk dinlemiş onu kız ağladıkça oda ağlamış sonra sarılmış
hersey biz insanoğlu için ben seni ilk tanıdığım gün gibi bana hiçbişeyi anlatmadığın zamanlardan daha cok seviyorum cunku bana dürüst
oldun demiş...şimdi evlilerr cok ta mutlularrr ve hala kalabalık bi arkadaş gurubu olarak görüşüyoruzz...bu hikaye sana örnek olsun
sakın hırpalama kendini senden o pislik adamdan daha mutlu olacaksın bunu sakın unutmaaa hayatı zindan etme kendine

arkadaşımıza sölediklerimizi şimdi sana da sölüyorum ...
sen kötü ,pis,cirkin yada adi değilsin sen kıymetisin seni seven hayat boyu sana destek olacak olan dostların var...
güçlü ol unut bianda hoopp gül eğlen diyememm ama yavaş yavaş zaman soğutsun içindeki ateşi izin verme onun sana
yaptıklarının hayatını mahfetmesine...

böyle ş.....zler icin üzülmeye degmez ondan nefret edersen unutman daha kolay olur acılarında zamanla gecer bekaret meselesıne gelince seni gercekten seven biri tanıyan biri bunu sorun etmemeli diye düsünüyorum ama bidaha asla evlenmeden kimseye kanma. tehdıt etme canının yanmasını ıstıyorsun ama bosver allahından bulsun. benimde böyle bisey basıma gelmisti bekaretimi vermedım ama dokundugum izin verdıgım ilk erkekti bana öyle seyler yaptıki onu cok sevdıgım halde ben ayrılmayı tercih ettim 2 yıl gözyasım dinmedi ama su an bosuna aglamısım dıyorum kimseyi kendinden cok sevme sen herkesten daha degerlisin önce sen. sen varsan bu dunya var sen yoksan yok. sana geri dönse bile bu acıları unutamazsın onu eskısı gibi sevemezsin sen istersin ayrılıgı emin ol. kendini ise ver kafanı dagıtmaya calıs aglamak istediginde agla zamana bırak

"Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını her iki dünyada da veremezsin."
Bazı yerlerde hadis der, bazı yerlerde mevlananın sözü der..Kimin söylediği önemli değil,ne kadar doğru bir söz...

Emin ol,İlahi adalet cezasını verir. Sen kendi hayatına bak,rahat ol..

gençliğimi geri verseler bu kez en çok kendimi severdim.

bu söz cok icimi acıtır. kendini sev bütün hatalarına ragmen sen degerlisin ve namus iki bacak arası degildir ne kızlar var tersten yaptırıp vicdan azabı bile duymuyorlar ayrılıyorlar bıtıp gidiyor hersey. yada diktirenler var namuslu kim simdi ? ilerde seni sevecek olan adam bunları anlayan biri olur insallah anlamazsada kendi bilir. bundan sonra erkeklere kanma sevsen bıle yapma erkekler icin elinin kiri derler onlar umursamaz ama biz böyle kendimizi yer bitiririz iste.

Çok doğru bir söz, bende kalpten inanıyorum, sende inan buna. O karaktersiz seni ne kadar üzdüyse en az o kadar üzülecek, en az o kadar acı çekecektir. Belki sana geri dönmeyi bile ister. Çok duyduk burda, yıllarca güvence verdiği kızı bir anda terkedip gideni, aldatanı, çoğu yalvararak geri döndüğünü yazdı. Tövbe et, dua et. Bırak zaman ona yaptığının fenalığını bir güzel anlatsın. Acı da olsa elde edebilecek en büyük tecrübelerden birini elde ettin, yaşayarak öğrendin ki insanlara güven olmaz. Geçmişten ders al ve geride bırak.

nah verir mahkemeyeo seni rahatsız ediyorsun diye mahkemeye verirse sen de onu seni evlenme vaadiyle kandırıp ilişkiye girdiği için verirsin mahkemeye kanunda cezası var bunun.mektup falan yazma git ailesine anlat herşeyi yüzyüze.hayatı kaysın hoohh sinir oldum yaa imitasyon insan

Aynısını yasadım ve hayalındekı kisinın senın gozunde buyuttugun kısının "O" olmadıgını gordugunde dunyan yıkılıyor nasıl yanı ? dıyorsun. Beraber gecırdığımız anlar,konusulanlar,verılen sozler... Hepsı bos oluyor ve ınankı bır zamandan sonra nefret edıyorsun sonra da hıc bır sey hıssetmemeye baslıyorsun ve karsına baska bırı cıkıyor ona güvenemıyorsun yasadıkların yuzunden ..ınsanın karsısına er yada gec guvenebılecegı harıka bır ınsan cıkıyor bunu ümit ederek yasa bence ben suan oyle yapıyorum.. Umut en guzel sey umudunu sakın kaybetme evet dedıgı dogru kusura bakma adi diyecegım ..Serefsızın senı her halınle kabul edecek bır ınsan olucak .
O da sana yasattırdıklarının bın beterını yasar umarım ki anlar..

Geçmiş olsun umarım bundan sonra güzel günler bekler seni de....

Bunlar şu zamanda bircok kisinin yasadığı seyler.26 yasında insansın kimse kimseyi tehdit edemez yani.
Ne diceksin ailesine bana bunları bunları yaptı mı? Zorla mı yaptı hayır.Ee suclu kim.Bazen insanın karsısına kötüler cıkar
O da kötü biriymiş.Yasanmıs bitmiş.Ask böyle bir duygu işte insan mantıksız hareket edebiliyor.Ama kimseyi seni terketti diye tehdit edemezsin.Bunlar eski türk filmlerinde kaldı...Çok eskilerde....

Ne aceleci bir toplum olduk..

Ne kadar değişti değer yargılarımız..

Güven kavramı ne kadar basite indirgendi..

Herşeyi tüketmekte neden üstümüze yok ?

Bu aralar bunları düşünür oldum, kimine göre geri kafalı olabilirim belki de ama bana göre herşey dozunda güzel..

Tabir yerindeyse ' taş yerinde ağırdır '

Zaten şimdi sadece dua ediyorum. Namaz kılıyorum. Benim canım çok yandı. Allah affetsin beni. ben tövbe ettim. bunun acısını da çok çektim.. çekiyorum da.. Onun mutlu olması zoruma gidiyor. Ama güçlü olmak için elimden geleni yapıyorum. Şükür işim var diyorum. Kimseye muhtaç değilim. Umarım dediğiniz gibi birisi çıkar karşıma. ama o zaman ona bunları nasıl anlatırım bilmiyorum..

kiminiz yazıyor kiminiz de içinizden geçiriyorsunuz. yaptığım şeyin ayıplığından bahsediyorsunuz.. evet bunu bende biliyorum. Zaten kendi derdim yetiyor. birgün böyle bir hata yapacağıma inanmazdım.. ama oldu.. Allah şaşırtmasın kimseyi

Kerxor.. Sanırım beni kastediyorsun..

Bilenler bilir ben ima etmem düşündüğüm birşeyi direk söylerim..

Ama az önceki yorumum genel bir yorumdu..

Çünkü birçok konuya baktım az evvel.. Seninki de bunlardan sadece biri..

Cidden toplum olarak çok değiştik.. Face şifremi ben ona verdim o bana vermiyo, acaba neden ? gibi bir yöntemle güven elde çalışan arkadaşlarımızda yok değil.. Eskiden böyle miydi.. Değildi..

Ben şahsen teknolojiyi adam gibi kullanamayan hiç kullanmasın diyenlerdenim

Senin durumuna da sadece üzüldüm.. Herkesi kendimiz gibi sanmakla hata ediyoruz..

Babana bile güvenme devrindeyiz oysaki..

Vebalıymış gibi beni de böyle kabul eden çıkar elbet demeyin lütfen.. Nasip kısmet bu işler.. Hakkınızda hayırlısı olsun.. Dualarınız kabul olsun..

Son düzenleme:
Kız zaten hatasının farkında misilleme yapmasanız olmaz dimi

sende üzülme arkadaşım olan olmuş artık. sabırlı ol ve aklından silip atmaya çalış

zaten birgün biryerde yeni ilişkisi patlak verir.

Unutma ki kimse kimsenin muzsuzluğuyla mutlu olamaz... !

Yaşadıkların kolay değil.

Seni anlıyorum diyemem,çünkü yaşamadan anlamak zor bazı şeyleri.

Destek olabilirim sadece.

Öncelikle onu hayatından tamamen çıkar.

Geçmişe dair hiçbir şey kalmasın elinde.

Boşver intikamı,Allah cezasını verecek zati.

Kendine değer ver ve bundan sonra da kimseye bu kadar çok güvenme bundan sonra.

Güzel haberlerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…