- Konu Sahibi 2ileri1geri
bi çok konuya yazdım bilen biliyor
Allahım üç hafta önce ayaklarım yerden kesiliyordu şidi resmen gökdelenin tepesinden düştüm.
konu şu:ben bir buçuk yıl önce altı yıllık sevgilim tarafından sebep yok denilerek bırakıldım aşık bile değildim ona ama aldattığını vs duyunca yani ayrılık sonrası çok acı çektim iki kez psikiyatra bile gittim evde kimseye anlatamıyordum
neyse birdaha kimseye güvenemem dedim hep kpss ye hazırlandım hem ağladımhem soru çözdüm 90 küsür aldım atanamadım neyse kendime geldim toparlandım derken bi arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım beş dakika bi iş görüşmesi yaptık.aylar sonra sürekli beni sorduğunu söyledi arkadaşım ben de hoşlanmıştım ama olmaz diyordum...başkası da aynısını yapar...neyse benden öyle güzel bahsediyormuş dilinden düşürmüyormuş falan.neyse birgün evin önüne geldi o gece konuşmaya başladık sizli bizli falan neyse buluşmaya karar verdik ama ben diyorum ya olmazsa ya olur da bırakırsa.ben dedim ki bak ben soğuk biriyim eski sevgilimin bir yıl elini tutmadım çok yakın olamadım aşık değildim falan dedim neyse buluştuk.herşey mükemmeldi herşeyimiz anahtar kilit kadar uyumluydu o da o kadar mutluydu tüm ailesine söylemişti.sonra altı yıl ne yaşadığımı sorguladı.ben de sen bunları soramazsın sen ne yaşadıysan bende yaşamış olabilirim dedim.yıllarım seninle geçsin istiyorum seni kolay bulmadım kolay bırakmam kimse sen olamadı olamaz falan diyordu.ben de dedim bu adam madem yıllarım seninle geçsin diyor anlattım bi kaç şeyi ama zaten bunlar onun rahatsız olacağı şeyler değildi yalnız bile kalmamıştık biz eski sevgilimle ama başta evet yaşadım soramazsın dedim ya bu lafımı kafasında kurdu kurdu sonra ne desem ters anladı.bi gün saçma bi tartışma yaşadık.o gün ağlamış ağlamış bi hafta geçti seni seviyorum ama ite bu diyemiyorum kafamda sorular var dedi.ben geçmişte bişey yaşamadım desem de inanmadı o değil tek sorun başka şeyler de var seninle hayal kuramıyorum seni daha fazla kandıramam diye ağladı.niye bırakmam dedin diye sordum büyük konuşmuşum dedi 20 gün oldu gideli kafamda oldurursam sen de istersen dönerim dedi ben de fallara sardım dersleri boşladım
algılayamıyorum anlaşamadığımız tek konu yok seviyorum diyor eee niye gidiyor

konu şu:ben bir buçuk yıl önce altı yıllık sevgilim tarafından sebep yok denilerek bırakıldım aşık bile değildim ona ama aldattığını vs duyunca yani ayrılık sonrası çok acı çektim iki kez psikiyatra bile gittim evde kimseye anlatamıyordum