• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olur bi fikir verin:(

Bu cocuk kafadan sakat bence.

Senin yazdiklarini aynen yaziyorum:
...........
yıllarım seninle geçsin istiyorum seni kolay bulmadım kolay bırakmam kimse sen olamadı olamaz falan diyordu.

bu lafımı kafasında kurdu kurdu sonra ne desem ters anladı.bi gün saçma bi tartışma yaşadık.o gün ağlamış ağlamış bi hafta geçti seni seviyorum ama ite bu diyemiyorum kafamda sorular var dedi.

seninle hayal kuramıyorum seni daha fazla kandıramam diye ağladı.

..zaten aşık olmadığını aşk değil sevgi istediğini söylemişti ama

..............

Butun bunlari toplayinca sana normal, dengeli bir kisilik gibi gorunuyor mu? Kendi kendine kafasinda zirvalar kurup oturup aglamis bir de, manyak mi ne??!

Sen bundan kac kurtul bence kuzum, bu cocuk cins.

Fali falan bosver, s..et gec. Derslerine saril, issiz parasiz kalirsan dunya kac bucak o zaman gorursun. Bu gerzegin pesinde de daha fazla dolanma. Donsun diye dua etme sakin, hayirlisi icin dua et, acikca senin icin hayirli olan bu cocuk degil.

Yani özet olmuş, cidden ortada bariz bir dengesizlik var :31:

Bu cocuk kafadan sakat bence.

Senin yazdiklarini aynen yaziyorum:
...........
yıllarım seninle geçsin istiyorum seni kolay bulmadım kolay bırakmam kimse sen olamadı olamaz falan diyordu.

bu lafımı kafasında kurdu kurdu sonra ne desem ters anladı.bi gün saçma bi tartışma yaşadık.o gün ağlamış ağlamış bi hafta geçti seni seviyorum ama ite bu diyemiyorum kafamda sorular var dedi.

seninle hayal kuramıyorum seni daha fazla kandıramam diye ağladı.

..zaten aşık olmadığını aşk değil sevgi istediğini söylemişti ama

..............

Butun bunlari toplayinca sana normal, dengeli bir kisilik gibi gorunuyor mu? Kendi kendine kafasinda zirvalar kurup oturup aglamis bir de, manyak mi ne??!

Sen bundan kac kurtul bence kuzum, bu cocuk cins.

Fali falan bosver, s..et gec. Derslerine saril, issiz parasiz kalirsan dunya kac bucak o zaman gorursun. Bu gerzegin pesinde de daha fazla dolanma. Donsun diye dua etme sakin, hayirlisi icin dua et, acikca senin icin hayirli olan bu cocuk degil.

bide diyo ki sensiz yapamayacağım döneceğim s.git diyeceksin ama ben seni mutlu etmek istedim olduramadım diyor.arabadan inerken son kez sarılalım dedi yok dedim hala seviyorum seni dedi ee ne olmuyo eski sevgilim öptü diye beni kötü yola düşmüş ilan ettin dedim.kızlar yemin ederim bu kişi ile bile o eski sevgilimden yakın oldum ki ben çok soğuk biriyim ama bu kişiliksize aşık mı oldum ne hemen yakın olduk:(buna da pişmanım "eee benimle iki ayda bak nasıl yakın oldu kim bilir onunla neler yaşadı?" diye düşünmüştür.
kendi yaşamadığı şey kalmamış erkekle kadın bir miymiş o kimseyi yarı yolda bırakmazmış...aptal gibi inandım bak bu yarı yolda bırakmaz bak mezhep de aynı haksızlık etmez bana bak yıllarım seninle geçsin diyo dedim ne aptalım:(bizi tanıştıran kişi de şaşkın herkese benden bahsediyormuş gözleri gülüyormuş tüm aile biliyormuş falan...iki ayda evlilik düşünemiyorum kandıramam diye ayrılır mı insan:(

bide diyo ki sensiz yapamayacağım döneceğim s.git diyeceksin ama ben seni mutlu etmek istedim olduramadım diyor.arabadan inerken son kez sarılalım dedi yok dedim hala seviyorum seni dedi ee ne olmuyo eski sevgilim öptü diye beni kötü yola düşmüş ilan ettin dedim.kızlar yemin ederim bu kişi ile bile o eski sevgilimden yakın oldum ki ben çok soğuk biriyim ama bu kişiliksize aşık mı oldum ne hemen yakın olduk:(buna da pişmanım "eee benimle iki ayda bak nasıl yakın oldu kim bilir onunla neler yaşadı?" diye düşünmüştür.
kendi yaşamadığı şey kalmamış erkekle kadın bir miymiş o kimseyi yarı yolda bırakmazmış...aptal gibi inandım bak bu yarı yolda bırakmaz bak mezhep de aynı haksızlık etmez bana bak yıllarım seninle geçsin diyo dedim ne aptalım:(bizi tanıştıran kişi de şaşkın herkese benden bahsediyormuş gözleri gülüyormuş tüm aile biliyormuş falan...iki ayda evlilik düşünemiyorum kandıramam diye ayrılır mı insan:(

Adam sağlıklı düşünen biri değil kafasında ikilemde kalmış iki ayda ki yakınlığına bağlı olarak bir çok senaryo kurmuştur erkekler böyle dener önce denemiş olmamış ama aklı da kalmış sende belki de devamı da gelirdi kaçırmasaydım diye yani salla gitsin canım takıntı saplantı haline getirme.

bosver canım ya gıtsın bıtsın rabbım daha ıyılerını cıkarır karsına ınsallah bu arada kpss den 90 alıp nasıl atanamadın bunu hayatımda ılk kez duydum :53:

ne kadar engellesemde çok bağlanmışım:(kendine müthiş güvenen egosu yüksek biri ve ben daha önce bi ilişki yaşadım ki ona ilişki denirse ilk kez böyle oldu onun resmen gözleri parlıyordu. belli ki iş ciddiye binince eski yaşadıklarının korkusu da sardı bu da olabilir:(offf madem emin değildin ne diye yıllarım seninle geçsin asla bırakmam dedin durdun:(

bosver canım ya gıtsın bıtsın rabbım daha ıyılerını cıkarır karsına ınsallah bu arada kpss den 90 alıp nasıl atanamadın bunu hayatımda ılk kez duydum :53:

doğu yazmadım o nedenle atanamadım öğretmenliğe.memurluğu bekliyorum canım.bizim bölüm böyle

Hep vazgeçildiğinde dönüyorlar sanırım..
Şimdi kim sana asla bekleme derse de sen yine içinden hep onu dileyeceksin
Hep öyle olur zaten..
Zamana bırak herşeyi. Belki şimdi verdiği sözler aklında dolaşıp duruyordur hiç vazgeçemicekmişsin gibi.
Ama nasıl unuttuysan daha öncekileri, bunuda atlatacaksın.
Herşey geçiyor ve hayat devam ediyor..

paşa kafasında oldurup lütfedip geri dönecek..
sende onu bekleyeceksin..
peh peh peeehhhhh...
ne güzel bi dünyaymış..
bulunmaz hint kumaşımıymış muhterem...
bırak güzelim sen önüne bak...
takıntılı bu adam...

paşa kafasında oldurup lütfedip geri dönecek..
sende onu bekleyeceksin..
peh peh peeehhhhh...
ne güzel bi dünyaymış..
bulunmaz hint kumaşımıymış muhterem...
bırak güzelim sen önüne bak...
takıntılı bu adam...

biraz öyle sanırım yani bulunmaz hint kumaşıyım diyo zaten benden iyisi yok falan demişti:)dedim ya ego tavan yakışıklıyım mükemmelim dürüstüm çalışkanım havalarında

biraz öyle sanırım yani bulunmaz hint kumaşıyım diyo zaten benden iyisi yok falan demişti:)dedim ya ego tavan yakışıklıyım mükemmelim dürüstüm çalışkanım havalarında

sende kendini öyle göster neyin eksik ondan...
iyice şımardı bu erkek milleti...
eyvallah etme...
nasıl başlarsa öyle gider..
genç, bekar kızsın erkekmi kalmadı yeryüzünde de onun keyfini beklicen...
o kafasında oldururken sen pratikte birini oldur dönünce dumur olup kalsın...
onun oyuncağı olmadığınıda ekle lütfen...

ayrılmak istiyorsan ayrıl, neyi bekliyorsun ki?
4
ayrıldık zaten ben çok karakterliymişim evlilik düşünmeden beni kandıramazmış...kimse sen olamaz senin gibi bakmadı kimse bana sevginle eziliyorum diyerek ağladı...ee 3 hafta oldu öyle seviyorum eriyorum deyip ağlayan adam nerde? böyle bi durumda döner mi geri ne olur dönse ne olur kabul edecek misin demeyin :(

döner mi dönmez mi diye düşün düşün kendimi yedim:( o yüzden fala sardım:(bana onun ismini veren olacak diyen falcıya da gittim düzelecek on güne dedi düzelen bi durum yok:(hayatım durdu resmen

Fala neden inanıyorsunki? Eğer öyle kolay olsaydı herkes bi derdi olduğunda falcıya giderdi sorunda kalmazdı.. Birde günaha girme yoktan yere..
Dua et senin için daha hayırlı olur..
Konuya gelirsek adam çok dengesiz.. Bence baktı sen evlenilecek kızsın bu kenarda dursun ben bi hevesimi alayım milletten dedi -ki eski kız arkadaşıda bunların içinde büyük ihtimal- sonra buna geri döneyim..
Ve döndüğünde sen hesap sorma diye de eskisine dönersem üzülme demiş.. Seninle tekrar barışmak isterse neden ona gittin diyeme diye önlem almış kurnaz insan..
Aklın varsa döndüğünde kabul etmezsin böyle bir adamı..

ya çok çapkın dönemleri olmuş anlattı ama son iki ilişkisi de ciddiymiş ikisiyle de cidden evlilik düşünmüş olmamış benimle evlilik hayali kuramıyormuş ya korkuları var ya ciddi bişey istemiyo :( geldi yine alt üst oldu hayatım iki buçuk ay az evet ama ilginç bir şekilde biz ilk günden tanışıyor gibiydik çok anlam yüklemişim

aslında yaşadığın durum herkesin yaşadığı yada yaşayabileceği bir durum. sen uzun süre sonra birine ilgili duyuyorsun, karşındaki adam ise ağzı iyi laf yapan, kızların dilinden anlayıp nasıl cümle kurması gerektiğini bilen biri... senin ona ilgilin artıkça klasik bir erkek gibi davranmış ve açık kapı bırakarak seni suçlayarak gitmiş... o yüzden eğer devam etseydi bile seni fazlsıyla üzerdi. bu şekilde olması senin için hayrlı olmuş... şu jayata en tehlikeli erkek egosu yüksek olan erkektir.

Back
X