S
sude2008
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sude2008
2,5 yıllık evliyim. Evlendik 5 ay çalıştı ortak olma dememe rğmaen bir iş yeri açtılar eniştesiyle anlaşamdılar ayrıldılar imzaları bizimki attığı için bütün borçlar bizimkinin üstüne.Tartışma çıktı,eşimi eniştesinin parasını yediğini, kayınpederimin üstünden geçtiğini ve eşimi ve beni terbiyesiz saygısızlıkla suçlayarak ablaları bizi babasının evinden kovdular beraber oturuyoduk 1 yaşında bir kızım var şimdi annemlere yakın bir ev tuttuk 3 aydır kendi evimizdeyiz ve krizi bahane ederek iş yok diyor çalışmıyor babası iş yeri için taşıma arabası almıştı.her ay 850 tl bende iş buldum 600 tl maaş alıyorum kiraydı taksitlerdi derken bişi kalmıyo elimde günlük 5 tl yemek parası alıyorum bir gün kızım mama birgün evimin ihtiyacını ayrıca biriktir faturalarımı bile yatırıyorum eşim hiç sormuyor bu eve ne lazım kızın maması var mı yok mu bide üstüne üstlük benden para istiyor arabanın taksitini yatırmak için borç istediyor aldıklarını geri ödemiyor ailesi hiç ezdirmemiş rahat yaşatmışlar üzmemişler arabayla taşımacılık yapımıyor iş yok diyor. daha önden oturduğumuz yerde 10 senedir oturuyorlarımışrkadaşları hep otarafta bizşehrin diğer kısmına taşındık yaklaşık 1 saatlik yol var arada her akşam oraya kahveye gidiyo nerden baksan 20 tl lik benzin her gün 10 tl iddaa oyunuyo ve cebinde malbora sigarası konuşmaya çalıştığımda bağırıyor küfrediyor üstüme yürüyor beni kapıya atmakla yada tekrar babasıyla beraber oturmakla tehdit ediyor 3 aydır hergece kahveye gidiyor ve 1 den önce gelmiyor benle ve kızımla ilgilenmiyor ne yapacağımı şaşırdım ve BENİM DÜNYA TATLISI BİR KIZIM VAR BANA BİR AKIL VERİN NE OLUR:çok üzgünüm: