Merhaba sevgili KK üyeleri
benim bi derdim var , işin içinden çıkamıyorum. Sizden tek ricam yardımcı olurken çok iyi empati yapmaya çalışmanız çünkü dışarıdan bakıldığında bekara koca boşamak kolay misali insanın hemen ayrıl diyesi geliyor
uzuuun süreli bi ilişkim var , yavaştan ciddiye de biniyor üstelik. Gerçekten çok üstüme titreyen , bir dediğimi ikiletmeyen , beni çok seven bir sevgili ama... Öyle bir ama var ki tüm bunları götürüyor. Sevgilim çok sinirli. Bundan 1,5 yıl önce beni bir iki kere hırpalamıştı fakat daha sonrasında çok pişman olduğunu görmüştüm ve ikna olmuştum. Kendimde ayrılacak cesareti de göremedim açıkçası. Fakat 1,5 yıl sonra ben tekrar şiddetle burun burna kaldım. Bana ağıza alınmayacak küfürler edince ben de ağzını sıktım ve sana kaç kere böyle şeyler söyleme dedim ( neredeyse tüm sülalemi ağza alacak şekilde ) o da daha sonra elimi tutup çevirdi ve biraz hırpaladı. Konuşsam eminim ki sen başlattın vs vs diyecek. İstediği kadar üste çıkmaya çalışsın , bana göre asla haklı değil. Konuşmakla bi yere varamam gibi geliyor ama bitirmeye de kıyamıyorum. Çünkü gerçekten şu olanları çıkardığım da dört dörtlük bir insan. Belki ben de burada bi dert görsem " deli misin hemen ayrıl , şiddet apayrı falan derdim ama gerçekten işin içinde olunca bi başka oluyor.
Şimdiden teşekkür ederim