Ne olur bir akıl verin

Siz olsanız ayrılır mıydınız ?

• Evet , şimdiden böyleyse ohooo

OY: 31 96,9%
  • Hayır , bu kadar iyi biriyse düzelmesi için uğraşırdım

OY: 1 3,1%

• Ankete Katılan
    32
Ayrılma canımcım 4*4lük adam ayrılırsan pişman olursun, ne demişler Dayak cennetten çıkma onun vurduğu yerde gül biter ..
Bide kızını dövmeyen dizini döver Atasözü vardı dimi

Not; benim sözlüm bana Lanlu lunlu konuşmaya cesaret edemezken, ki yanlışlıkla bi kere Lan dedi gördü günü, seninki düm düz saymış sana (ailene) hala bekara koça boşamak kolay diyorsun .. 0 saygı=0 sevgi ..

Dayaga hevesliysen evlen canikom. Bagimlilik yapiyor cunku. Bugunku konularda kizin biri kucaginda bebegiyle dayak yemis hala kocisinin yaninda yani. Ask boyle bisey iste

Dun hirpalar, bugun kolunu kivirir, yarin tekme tokat dalar. Bu isler boyle. Ama sevgilin seni seviyoooorrr

Sakin ha ayrilma. Bu sevgiliyi sokaklara salip baska kizlara musallat etme.

Yani elini tutup cevirmesi, hirpalamasi filan, bunlari baban yapsa acaba bu kadar tatlis emojilerle yazar miydin konuyu?

Babam bana dayak atti olurdu konu basligi.

Bekara kari bosamak kolay derken filan ne dememizi istedin acaba? Adam seni sevgiliyken dovuyor ya yuh diyorum kizlarimizdaki cahillige pes diyorum. Hala gelmis empati yap diyor. Empati yapamadim canim kusura bakma. Ben babamdan kufur bile duymadim degilki elimi bukecekte hirpalayacak. Kocam da oyle. Yani bide yapisiyosun su cocuga empati yap diyosun. Evlen evlen kacirma.

Sen benim kizim olacaktin sevgilinden dayak yiyip eve gelsen birde ben doverdim seni.

Bakin once bagirip cagirmayla baslar. Sonra ittirir kaktirir. Sonra bir tokat. Sonrada evire cevire dover agzin yuzun dagilir. Bu isler boyledir. Huylu huyundan asla vazgecmez.. Duzeltirim sakin sanmayin..

Sadece ağzında olsa mücadele isteğini anlayabilirim de fiziksel şiddetten bahsediyoruz.Ama çok istiyorsan psikolojik bir tedaviye zorla madem.

Ayrilma daha balayindan sonra aylarca göz yaşi akitan biri olamazsiniz sonra gözlerinize yazik olur birakin aksin sele kavussun.

Sürekli tv de kocası ya da sevgilisi tarafından öldürülen kadın haberlerini görüyoruz, duyuyoruz ya, bu kadınları sen öldürmedin, ben öldürmedim, kim öldürdü ???????

Eşini darp eden adamlar bile düğünü bekliyor. Seninki onu bile bekleyememis. Evlenmeden bunu yapani evlilik sonrasında düşünemiyorum. Millet empati yapmadığından değil yaptığından ayrıl diyor emin ol.

Ayrıca evlenmemisken bekara hanim boşamak kolayken boşan. Malum evlenince zorlaşıyor. ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…