ne olur çaresiz kaldım yardım edin kızlar!??

laaasey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
218
132
73
Merhaba kızlar çok uzun zamandır içimde tuttuğum bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum. Kimseye kınar diye anlatamıyorum çünkü.
Evvela serviste aylar aylar önce birini gördüm ve daha sonra türlü sancılarla Bi şekilde tanıştık. Ben hiçbirşey hissetmezken içimde ki hissiyat dağ gibi oldu. İkimiz aynı kurumun farklı binalarında çalışıyoruz ve birbirimizi göremiyoruz. Neyse Bi şekilde benimle tanışmak istediğini dile getirdi. Güzel güzel konuşurken bir anda modu düştü. Şöyle ilk gün çok iyi iki gün sonra modu düşüyo sonra görüşmek istemiyor. Sözünü ettiğimiz yiğido akrep burcu bir erkek. (Belki eşi sevgilisi akrep olanlarında böyle problemleri vardır yardımcı olur diye söylüyorum.)
Bende çektim resti hal böyle olunca ne öyle Can'ım çocuk gibi. Sonra olmadı dayanamadım. İçimde ki sevgiye dayanamadım aradım görüştüm yine deneyelim dedim. Evet ben dedim .görüştük ve Bi haftanın sonunda yazmadı yavaş yavaş tatlı tatlı konuşurken Bi anda yazmadı. Bende uzun bir süre sonra bekledim ve sildim onu heryerden.

4 ay sonra aradı ....
Yani bana Bi etkinlik olduğunu fotoğraf çekmeyi sevdiğim için davet etti . Gitmedim tabi kapadık telefonu sesini duymak güzel dedi. Şuan konuşmuyoruz. Onunla mutluydum ama bilmiyorum neden böyle yapıyor. Ne yapmaya çalışıyor bıraktım kenara. Bana unutmam için Bi çare gösterin. Yoksa gel dese gidecem. Hayatımda ilk kez kendimi bu kadar çaresiz hissediyorum.

Bosver istese gelirdi demekki istemiyor..Unutmalisin.Hic umutlanma bence üzgünüm ama gerçeği gör diye yaziyorum.O senin iyi biri olduguna inanıyordur ki aramis ama demekki elektrik tutmamis

deli mi bu adam !!! bence bı ogren bakalım evli mi bekar mı neden boyle davranıyor kı bı görüşüyo bı görüşmüyo canının ıstegıyle hareket edıyo... tuhafff

inan kaçan kovalanıyor...

deli mi bu adam !!! bence bı ogren bakalım evli mi bekar mı neden boyle davranıyor kı bı görüşüyo bı görüşmüyo canının ıstegıyle hareket edıyo... tuhafff

Bekar Can'ım yani onunla görüşürken hatta şey diyo annemle falan hep beraber kahvaltıya gidelim şu arkadaşımla tanış vs ama iş konuşmaya gelince Ada'm fos telefonda konuşmuyor ya. Konuşmaması Bi yana bunları söyleyen Ada'm görüşmek icin davet te etmiyo

Belki de nişanlı veya evlidir.veya sevgilisi vardır.genelde aldatan erkekler böyle ortaya bi çıkar bi kaybolur.hem neden biraz gururlu olmuyorsun,belliki adam seni sevmiyor,sadece arada bir sırf sen onu unutama diye yokluyor,egosunu tavan yapıyor

Caresiz kalacak birsey yok adam sizden hoslanmamis abartmayin unutun gecin kapatin bu konuyu. Adam sizle gorussuzp gezip tozup sonra iliskinizi ortaya dokse iste herkesin haberi olsaydi 3-5 ay sonra sap gibi ortada biraksaydi dahami iyi olacakti, kurtuldugunuza sevinin bence

adam daha ne yapsın .istemediğini belli etmek için.belliki seni arkadaş olarak görüyor.ondan daha fazlasını bekleme.

Belkide haklısın. Ama şöyle bişey var yüzyüzeyken bambaşka bir adamla konuşuyorum sanki. Konuşmak istemiyorsa hiç aramasa ne güzel olur . 4 ay sonra düştü içime Ateş gibi

Keşke sevinebilsem. Bir burukluk var yüreğimde.

Aynı anda birkaç kıza yazıyor net!

amannn canım bu adamdan cacık da olmaz hıyara yazık cunku sen bak yolun neleri çıkar karsına... sonucta olsa bıle aranızda bıseyler yıne aynısını ypar bu adam aramaz sormaz gnlerce, yol yakınken bak yoluna :)

Belkide haklısın. Ama şöyle bişey var yüzyüzeyken bambaşka bir adamla konuşuyorum sanki. Konuşmak istemiyorsa hiç aramasa ne güzel olur . 4 ay sonra düştü içime Ateş gibi
kendini üzme.ararsa da cevap verme.tamamen iletişimi kes.sen görüştükçe umutlanıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…