Ne olur dalga gecmeden kınamadan yardım edin.

hazel1811

35inde lolita
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
249
14
33
bi cözüm verin dalga gecmeyin ALLAH aşkına.

Son düzenleme:
ne desem boş allah yardımcın olsun..

Kirmizi murekkep dok guzel cozum.Hey Allahim.Ne yapacaksin ya gercegi soyleyeceksin;yada kandiracaksin.
Secim senin.

KOnuşulabilecek bir yapıda ise nişanlınız konuşup derdinizi uygun dille anlatmayı deneyin
Değilse geçici zarlar var sanırım onları deneyebilirsiniz kullanmış olan vardır muhakkak forumu karıştırın derim

Simdi kinayip kizmanin hicbir faydasi yok
onunuzde iki secenek var
Ya zarinizi diktireceksiniz yani bi nevi yalan söyleyeceksiniz
Ya da durustce herseyi anlatacaksiniz ki bence en guzeli durust olup ilerde vicdan yapmamak

Ya söylicen doğruları
Ya diktiricen onuda kendinide kandırıcaksın
Seçim senin

Soyleyince bunu kaldirabilecek yapida degilse diktireceksin oyle gorunuyo.Bence saglik bolumunde kizlik zari diktirme basliklarina bak.Yardimci olacaklar asıl orda var sana.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ailenin haberi var mi? Kac yasindasin canim hangi erkk bakire bir kiz degilsin der o eski nisanliniz sizi dener neyse tovbe et allahtan yardim iste .....nisanlina anlat veya annene esin bu seye onem veriyor mu? Veriyorsa bilemiyorum canim yapay zar duymadim kizlik zari diktirenler var oda o eski kizlik zarin yeri gibi olabilir mi allah yar ve yardimcinsin olsun ....

Ciddi cahillik yapmissin boyle kanitlamami olur. Adam da isini biliyomus test ederek mi anlayacakmis uyanik.

Dogrulari anlat. Seviyosa yaninda olur diyecegim ama erkekler bencil olduklari icin hala cogu bekaret olayina karsi.

ya böyle oyunlar oynama yazık günah ! kendiside bakir değilse buna bence o kadar tepki göstermez ama bakirse ve bakire bi kız istiyosa sonuna kadar tepki göstermekte haklı derim ben ve kendini her iki duruma görede hazırla oyle saçmalıklarda yapma yaptın bişey sonucuna katlan tatlım

buldummm ama google a yazınca çıkıyor
şimdi reklam yapmayayım var öyle bir şey ama ne kadar kullanışlı bilmiyorum tabi :44:

Yazinizi okurken aklima bisey takildi bir erkk nasil bakir olmayabilir erkegin kadinlar gibi zari yokki ve bir kadinla yatmis diyelim hic bir erkk soylmz ki peki bir erkegin bakir olmadgni anlariz sacma bir soru sordum farkindayim:1

Hala bakire kız arayan erkek var mı yahu? Bu nasıl saçmalıktır. Seni o zar için seviyorsa erkek arkadaşın hiç sevmiyor demektir. Evlenince ileride bu forumda kocalarından dert yanıp ağlaşan kadınlara dönersin. Seni herşeyinle kabul edip sevecek birini bul.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…