- 15 Aralık 2009
- 8.914
- 21.201
- 873
25 temmuzda uye olan birinin bunu demesi cok ironik
Bence de kızlık zarına göre eş seçen bir erkeğe her şey müstehaktır, katılıyorum.
Erkek her moku yesin, kadına gelince dur orada! Yok canım
Ama hiç bir Türk erkeğinin konuşmayla falan anlayacağını sanmıyorum. Hepsinin kafa yapısı aynı, bana genelleme falan demeyin. Hepsi bal gibi de kızlık zarı meraklısı
O yüzdne ya ses etmeden ayrılacak, ya da diktirecek. Başka yol yok, ben pembe gözlükleri çıkaralı çok oldu da ondan öyle konuşuyorum yanlış anlaşılmasın, gerçekçiyim.
selam ...bundan 1 sene önce nişanlımın bekaret baskısı yüzünden onunla birlikte oldum.yani beni deniyordu sürekli inanmıyodu bekaretime.bende ispatladım aklımca.zaten düğünede 1 ay vardı.ama düğünümüzün olacagı gün cıkan büyük sorunlar sonucu düğün olmadı ayrıldık.beni yarı yolda bıraktı anlayacagınız.Şimdi başka biri ile ciddi bi ilişim var cok seviyorum onu.ona söylemek isterdim bu durumu ama bu iş ile ilgili düşüncelerini ögrendiğim anda onu kaybetmekten korkup söyleyemedim.cünkü gercekten seviyorum onu....peki ben ne yapacagım gerdek gecemde? carsafa kanmı dökeyim yapay zarmı alayım ne yapayım.öyle caresizimki.öyle kinliyimki o insana.bendede hata var elbet .keşke o cahilliği yapmasaydım ama hicbirsey göründüğü gibi degil.ben ona inandım. Şimdi ise işin icinden cıkamıyorum ne olur bir fikir verin bi cözüm verin dalga gecmeyin ALLAH aşkına.
Canım hepsi sevgilisi ile yaşamıyor ki nasılsa şöyle kandırırıp böyle kandırırım evlenince diyen kadınlarla birlikte oluyor sonra konu sahibi arkadaşlar yani bir defa da olsa sevdiği ile yaşayanlar bakire değilim dediği an hoop aynı kefeye erkekler saf mı biliyorlar klasik yalanları burda açılan konulardan örnekler de var.
Dik duran hayat benim diyenler artıkça ağzına tıkarız erkeklerin de işte...
ben de hiç gerçekten sevip de bekareti takan erkek görmedim
takan zaten kendine mal arıyordur
takan sırf evlenmek için evleniyordur evlenirken de bari bakire evleneyim diyordur
Sürekli kızlık zarı konusu açılıyor .Çoğu erkek istiyorlar ki kız arkadaşlarıyla sınırsız cinsellik yaşasınlar ama el değmemiş bakire kız bulsunlar .
İyi de o işler öyle olmuyor işte.
Hem bakire isteyip hem de gönül eğlendirirsen kandırılırsın.
Çoğu hikaye güvendim ile başlıyor kimse kendisini bırakacak adama vermez bakireliğini.
Zaten bu işler de tarağı olmayan adama da rabbim uygun eş veriyor.
selam ...bundan 1 sene önce nişanlımın bekaret baskısı yüzünden onunla birlikte oldum.yani beni deniyordu sürekli inanmıyodu bekaretime.bende ispatladım aklımca.zaten düğünede 1 ay vardı.ama düğünümüzün olacagı gün cıkan büyük sorunlar sonucu düğün olmadı ayrıldık.beni yarı yolda bıraktı anlayacagınız.Şimdi başka biri ile ciddi bi ilişim var cok seviyorum onu.ona söylemek isterdim bu durumu ama bu iş ile ilgili düşüncelerini ögrendiğim anda onu kaybetmekten korkup söyleyemedim.cünkü gercekten seviyorum onu....peki ben ne yapacagım gerdek gecemde? carsafa kanmı dökeyim yapay zarmı alayım ne yapayım.öyle caresizimki.öyle kinliyimki o insana.bendede hata var elbet .keşke o cahilliği yapmasaydım ama hicbirsey göründüğü gibi degil.ben ona inandım. Şimdi ise işin icinden cıkamıyorum ne olur bir fikir verin bi cözüm verin dalga gecmeyin ALLAH aşkına.
Yaa evet de nasıl diyeyim, bakire veya değil diye sınıflandırılmamız benim sinirlerimi bozuyor.
Neden erkekler aynı şekilde sınıflandırılmıyor?
Neden onlar şu lanet olası bekareti korumak zorunda değil?
Onları üstün yapan ne?
Sadece zar taşımamaları mı? Yooo dostum yooo ben ona gelemem. Bu bir tercih meselesi falan da değil.
Düpedüz ayrımcılık, kadınları ötekileştirmekten başka bir şey değil.
Elin adamı dünya gündemini değiştirir biz de 100 yıl geçse de bekaret konusu tartışırız.
Aynen öyle doğru dedin,seviyorsa biri , hiç bir sorun gözüne gelmez.
Birinin sizi sevip sevmediğini bile anlayabilirsiniz burdan .
Sanırım erkekler şöyle düşünüyor , bir yerde eşimin, sevgilimin bakireliğini alan adamla karşılaşırsam bana bak benim bakireliğini aldığım kızla berabersin diye düşünmesinden korkuyorlar sanırım .
Yoksa altı üstü kas ne kadar önemli olabilir.
Çünki bu bizim işimize geliyor çünki biz hayatımızı yaşayıp aileye erkeğe topluma suçu atıp kandırıldık oyunu oynuyoruz.
Diktirmeye koşana kadar sen kim oluyorsun diyebilsek arkasında dimdik dursak yaşadığımız gibi bak o zaman ne oluyor.
Genitale bak okulum bitti eve kız gitmeyilim diyende var evlencem diyende içlerinde daha önce çocuk aldırmışlarda var kandırdı diyen burada farklı anlatıyor gerçek ortaya çıkınca konu kapattırıyor.Bunuda gördük burada çevreniz de hiç görmediniz mi ?
Tek tarafa yüklenirsek bu sorun çözülmez ki iki tarafa da bakmalıyız.
Cinselliği yaşayacak olgunluğun yok ise yaşama yaşadın ben buyum de bu kadar basit
Yaa evet de nasıl diyeyim, bakire veya değil diye sınıflandırılmamız benim sinirlerimi bozuyor.
Neden erkekler aynı şekilde sınıflandırılmıyor?
Neden onlar şu lanet olası bekareti korumak zorunda değil?
Onları üstün yapan ne?
Sadece zar taşımamaları mı? Yooo dostum yooo ben ona gelemem. Bu bir tercih meselesi falan da değil.
Düpedüz ayrımcılık, kadınları ötekileştirmekten başka bir şey değil.
Elin adamı dünya gündemini değiştirir biz de 100 yıl geçse de bekaret konusu tartışırız.
Şimdi bacım, ben buyum dersen afedersin ama bilmem ne diye adını çıkarır, nasıl insanlar var bir bilsen.
O yüzden kadın mecburen ayak uyduruyor düzene. O yüzden diktireni de pek ayıplayamıyorum ben.
Böyle bir ayrım olmasa ve gerçekten bakire kalmak, şahsın öz iradesi sonucu seçmiş olduğu bir TERCİH olabilse, en azından sadece bir alanda eşitlenmiş olurduk erkeklerle.
Ama şu durumda bu mümkün gözükmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?