Ne olur dalga gecmeden kınamadan yardım edin.

Adam bakirse , bakire birini istemesinde hakli.
Ama onunda gecmisinde yasanmisliklari varsa anlayis gostermesi lazim ki bu da Turk erkeklerinin cogunun yapamayacagi bisey.

Ha bu arada hala bakir erkekler var kizlar.
Bakir erkeklerin olduguna sasiranlara sasiyorum bende.

Hiçkimse masum değil günahsız değil.bir zara tüm dünyanın yükünü yüklersen hata zaten
Kimi zarlar esnek kan gelmez nitekim sen hiçbişey söyleme.bakirmisin derse bakireyim de ..ne yalanlar söylüyorsunuz bunu da deyiverin ne olacsk yani.
Kasmayın zar esnektir konu kapanmıştır:)

Ben hiç bu konuyu takmayan erkek görmedim Takmam dese bile sonradan hayatı zindan eder Erkekler her haltı yer tabi İki seçenek var Ya yalnız bi hayat kuracaksın ya da diktireceksin Öyle Bişey dökmeyle olmaz

ben de hiç gerçekten sevip de bekareti takan erkek görmedim
takan zaten kendine mal arıyordur
takan sırf evlenmek için evleniyordur evlenirken de bari bakire evleneyim diyordur

Bu kisi bakir ise soylemen gerektigni dusunuyorum, karari ona birak bence.

Eger karsindaki kisi bunu dini olarak onemsiyor ise -yedigi haltlari ogren sonra- ona de ki;
Ben de bi gunah isledim, haram lokma yedim hirsizlik yaptim ama tovbe ettim... boyle olsaydi ne dusunurdun kabul eder miydin?
Hah bu sorunun pesine zinayi da ekle bakalim.
O zaman belli olur derdi gunah mi tovbe mi yoksa zar meraklisi mi...

Dinle veya onun kendisinin de uydugu kisisel prensiplerle alakasi yok direkt olay zar diyorsan; zaten o kisiden kosarak uzaklas...

Ya anlamıyorum şimdi bakire değilim diyeceksiniz sorsada yalan söylesen anlarimda ,o şimdi size anlatıyor mu acaba daha önce birşeyler yaşadım diye...adam anlatmasada kandırmiyor kadın her şekilde kaldırmış oluyor. ..sorarsa söyle sormazsa söyleme

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Sürekli kızlık zarı konusu açılıyor .Çoğu erkek istiyorlar ki kız arkadaşlarıyla sınırsız cinsellik yaşasınlar ama el değmemiş bakire kız bulsunlar .
İyi de o işler öyle olmuyor işte.
Hem bakire isteyip hem de gönül eğlendirirsen kandırılırsın.

Çoğu hikaye güvendim ile başlıyor kimse kendisini bırakacak adama vermez bakireliğini.
Zaten bu işler de tarağı olmayan adama da rabbim uygun eş veriyor.

Ben,im tavsiyem, ilerde sorun yaşamak istemiyorsan bir doktorun yolunu tut.
Erkekler kaldıramıyor bunu en açık fikirlisi bile.
En başta tamam der sonra burnundan getirir.
Erkeklerin hiçbiri bakir değil ve bunu hak olarak görüyorlar kendilerine.
Bu iki yüzlü zihniyete hymenoplasti müstehak.
Bakma buradaki dürüstlük tavsiyelerine.
Dürüst(!) ama ve mutsuz olmayı seçme.

Son düzenleme:

Yaa evet de nasıl diyeyim, bakire veya değil diye sınıflandırılmamız benim sinirlerimi bozuyor.
Neden erkekler aynı şekilde sınıflandırılmıyor?
Neden onlar şu lanet olası bekareti korumak zorunda değil?
Onları üstün yapan ne?
Sadece zar taşımamaları mı? Yooo dostum yooo ben ona gelemem. Bu bir tercih meselesi falan da değil.
Düpedüz ayrımcılık, kadınları ötekileştirmekten başka bir şey değil.
Elin adamı dünya gündemini değiştirir biz de 100 yıl geçse de bekaret konusu tartışırız.

ben de hiç gerçekten sevip de bekareti takan erkek görmedim
takan zaten kendine mal arıyordur
takan sırf evlenmek için evleniyordur evlenirken de bari bakire evleneyim diyordur

Aynen öyle doğru dedin,seviyorsa biri , hiç bir sorun gözüne gelmez.
Birinin sizi sevip sevmediğini bile anlayabilirsiniz burdan .
Sanırım erkekler şöyle düşünüyor , bir yerde eşimin, sevgilimin bakireliğini alan adamla karşılaşırsam bana bak benim bakireliğini aldığım kızla berabersin diye düşünmesinden korkuyorlar sanırım .
Yoksa altı üstü kas ne kadar önemli olabilir.

Bence bakireligin erkeklerde önemi cok hic bi erkek bunu onemsemiyorum diyemez seviyorsa unutabilir hatanizi ama ukte kalicaktir içinde onunda seninde bu ilki senin onunla yasamani istiycektir soy adını almanın hediyesidir erkege bakirelik bence diktirin bu sizin ozeliniz sizin gunahiniz sizin hayatiniz hata yaptınız töbe edip kendinizde pismanlik duydunuz bu da sizin kendi ic dünyanız ya bırakın o beyfendiyi yada diktirin ama bunu annenize bile soylemeyin olurmu bu özel bi durum ve yalnızca sizde kalmalı diye düşünüyorum unutmayin esiniz dahi olsa ozeliniz sirriniz başka olacaktır

Tanrı aşkına Türkiye'de hangi erkek evlenene kadar kendini eşine saklıyor ki? Varsa bile çok azdır.
Hepsindeki zihniyet aynı, aynı, aynı! Hem pastam dursun, hem karnım doysun. Yok arkadaşım öyle üç kuruşa beş köfte!
Ne demişler aldatırsan aldanırsın.
Sorsan hepsine eğlendim onlarla, senle evleneceğim der. Ulan sen kimsin ki kadınları eğlenecek, evlenecek diye sınıflandırıyorsun?
Evlenmeden önce her haltı yer, evlenince uslanır. Bu da bir çok kadına lütuf gibi gelir. Saf bacım zaten olması gereken o! Sen evlenene kadar bile EĞLENMEDİN!
Karı koca kavga eder, aileler hep şunu der, bak aynen aktarıyorum: "Aman kızım KARI KIZI yok, içkisi yok, kumarı yok." Ulan tabi ki olmayacak, bir de olsun mu? Ben git gide sinirleniyorum, ban yemeden sussam iyi olacak

Seni olduğun gibi kabul edecek biriyle evlen. Bu tip bir kandırmacayla başlamasını ister misin evliliğinin. Bence dürüst ol.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Madem kanit istiyodu tutucaktin kolundan jinekolaga gotrcektin al sana kanit diycektin seni kandirmsmis bence gayet anlasmali olmus bu konuda kandirmami olur allah askina 13 yasinda diilsiniz neyse olan olmus artik ama keskee iliskinizin en basindan en en basindan karsina alip anlatman gerekti bu karsina cikicakti sonunda yine buyuk bir hata yapmissin simdi sana asla kandir demiycem bunun vicdan muhasebesi war hep icin sizliycak hep icinde bi sıkıntiyla yasiycaksin en iyisi al karsina anlat zaten erkekler anlar hic yapmamis bir bakireyle cinsel iliski yasamis bir kadinin tepkileri aynimi olur oskarlik rol yapmaniz gerek bence boyle seylere gerek yok durustluk en guzeli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çünki bu bizim işimize geliyor çünki biz hayatımızı yaşayıp aileye erkeğe topluma suçu atıp kandırıldık oyunu oynuyoruz.

Diktirmeye koşana kadar sen kim oluyorsun diyebilsek arkasında dimdik dursak yaşadığımız gibi bak o zaman ne oluyor.

Genitale bak okulum bitti eve kız gitmeyilim diyende var evlencem diyende içlerinde daha önce çocuk aldırmışlarda var kandırdı diyen burada farklı anlatıyor gerçek ortaya çıkınca konu kapattırıyor.Bunuda gördük burada çevreniz de hiç görmediniz mi ?

Tek tarafa yüklenirsek bu sorun çözülmez ki iki tarafa da bakmalıyız.

Cinselliği yaşayacak olgunluğun yok ise yaşama yaşadın ben buyum de bu kadar basit

sevdiği kadın için genelevden çıkmış olsa da evlenicem diyen var
seks işçisiyle nişanlanan bile var
yani bir yanda bunlar varken diğer yanda da vaktim geldi artık evleneyim mantığında olanlar var
sevmeyen adam sindiremez tabii
sana evlenilecek bir nesne gözüyle bakıyor ki aşk gözüyle değil
valla benim kocam evlenene kadar da bilmiyordu bakire olup olmadığı
ki ilk üç seferde de hiç kanamam olmamıştı
şüphelenmedin mi demiştim kanama olduğu seferde
ben bekaretin için mi evlendim diye gücenmişti bir de
ki benim kocam eski nesilden yeni nesilin hiç takacağını sanmam

Şimdi bacım, ben buyum dersen afedersin ama bilmem ne diye adını çıkarır, nasıl insanlar var bir bilsen.
O yüzden kadın mecburen ayak uyduruyor düzene. O yüzden diktireni de pek ayıplayamıyorum ben.
Böyle bir ayrım olmasa ve gerçekten bakire kalmak, şahsın öz iradesi sonucu seçmiş olduğu bir TERCİH olabilse, en azından sadece bir alanda eşitlenmiş olurduk erkeklerle.
Ama şu durumda bu mümkün gözükmüyor.

Valla ben sucu kadinlarda buluyorum. Kadinlarimiz cikip ben ozgurum, ben de bireyim, benim de cinsel hayatim var diyemiyor, diyemiyor, diyemiyor. Kadinlar cinsellik gibi en dogal haklarina sahip cikmaktan bile acizse, utaniyorsa erkekler ne yapsin? Haklar verilmez, kavga ve mucadeleyle alinir. Biz kendimizi ezik, degersiz, 2. sinif gorup ezdirirsek ezenimiz cok olur. Erkeklere bekaret konusunda zirvalama hakkini kadinlar veriyor bence.

Erkekleri ustun yapan kadinlarin zihniyeti. Kadinlarimiz gercekten zihinlerini ozgurlestirdikleri, cinsellik tabularindan arindiklari gun gercekten erkeklere denk olacaklar. Kadinlar zihniyetlerini degistirmezse erkekler niye degistirsin ki, su andaki duzen onlarin isine geliyor. Erkeklere bu cifte standarti veren bizleriz, bakireyim/degilim muhabbetini yapmalarina izin veren bizleriz, bakire olup olmamayi utanc kaynagi olarak goren bizleriz, cinselligimizden utananlar da bizlersek, burdaki suclu erkekler mi?

Yaşarken de bu olgu var ama aile unsuruda var sen bunları hiçe sayıyorsan ileri de de sorun etmeyeceksin. Sonradan aaa adım çıkar aaa ailem var diyorsan bu oyundur kendince biz tehdit edenlede birlikte oluruz ama gidip şikayet etmeyiz sonra niye bu haldeyiz deriz

Güçlü kadınlara ihtiyaç var evlenince aaa demeyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…