_???? ne ki......................................
Nar suyu.....
selam ...bundan 1 sene önce nişanlımın bekaret baskısı yüzünden onunla birlikte oldum.yani beni deniyordu sürekli inanmıyodu bekaretime.bende ispatladım aklımca.zaten düğünede 1 ay vardı.ama düğünümüzün olacagı gün cıkan büyük sorunlar sonucu düğün olmadı ayrıldık.beni yarı yolda bıraktı anlayacagınız.Şimdi başka biri ile ciddi bi ilişim var cok seviyorum onu.ona söylemek isterdim bu durumu ama bu iş ile ilgili düşüncelerini ögrendiğim anda onu kaybetmekten korkup söyleyemedim.cünkü gercekten seviyorum onu....peki ben ne yapacagım gerdek gecemde? carsafa kanmı dökeyim yapay zarmı alayım ne yapayım.öyle caresizimki.öyle kinliyimki o insana.bendede hata var elbet .keşke o cahilliği yapmasaydım ama hicbirsey göründüğü gibi degil.ben ona inandım. Şimdi ise işin icinden cıkamıyorum ne olur bir fikir verin bi cözüm verin dalga gecmeyin ALLAH aşkına.
Kafayı kızlık zarına takmış adama herşey müstehak.
Yahu yapacak olan her türlü yapıyor .
Alnın da yazmıyor ya , bu bakiredir bu değildir.
Devir değişti artık adamların bu konu da farklı bir tutum sergilemesi gerek.Konu sahibi en güzeli konuşman diyeceğim ama ilerde bu yüzüne vurulur biliyorum.
Uzun zamandır sitenin takipçisiyim her konuda böyle saçma sapan yorumlarınız var. Yetkililer fark etmiyor mu acaba bu durumu?
Konuya gelince, bence dürüst ol. Sen bir zardan ibaret değilsinciler olacak, yaktın gençliğiniciler olacak, geniş bi alan burasi. Bekaret önemli olabilir karşıdaki insan için, ben buna saygı duyarım geri kafalılık olarak görenler de olacaktır onun tanımı bu değil bence. Karşındaki kendini evliliğine adamış evlenmeden once böyle bir durum yasamamis olabilir, bu durumda senin bakire olmaman büyük problem teşkil eder, haklıdır da, en fazla yollarınızı ayırırsınız. Ama diger bir ihtimal kendisi bakir bir erkek olmayıp geçmişinizle asla ılgilenmek istemeyebilir, bu durumda onun kafasındaki siz bir de "çok dürüst" sıfatını alırsınız, yolunuza devam edersiniz. Olacak olanları gözden geçir, kendini hazırla, ama asla ve asla yalan söyleme. Güzellikler seninle olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gaz kaçağını çakmakla kontrol eden bir milletin bekareti sevişerek kontrol etmesi de doğal tabi..
25 temmuzda uye olan birinin bunu demesi cok ironik
gaz kaçağını çakmakla kontrol eden bir milletin bekareti sevişerek kontrol etmesi de doğal tabi..
Bence de kızlık zarına göre eş seçen bir erkeğe her şey müstehaktır, katılıyorum.
Erkek her moku yesin, kadına gelince dur orada! Yok canım
Ama hiç bir Türk erkeğinin konuşmayla falan anlayacağını sanmıyorum. Hepsinin kafa yapısı aynı, bana genelleme falan demeyin. Hepsi bal gibi de kızlık zarı meraklısı
O yüzdne ya ses etmeden ayrılacak, ya da diktirecek. Başka yol yok, ben pembe gözlükleri çıkaralı çok oldu da ondan öyle konuşuyorum yanlış anlaşılmasın, gerçekçiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?