Ne olur dalga gecmeden kınamadan yardım edin.

Uzun zamandır sitenin takipçisiyim her konuda böyle saçma sapan yorumlarınız var. Yetkililer fark etmiyor mu acaba bu durumu?
Konuya gelince, bence dürüst ol. Sen bir zardan ibaret değilsinciler olacak, yaktın gençliğiniciler olacak, geniş bi alan burasi. Bekaret önemli olabilir karşıdaki insan için, ben buna saygı duyarım geri kafalılık olarak görenler de olacaktır onun tanımı bu değil bence. Karşındaki kendini evliliğine adamış evlenmeden once böyle bir durum yasamamis olabilir, bu durumda senin bakire olmaman büyük problem teşkil eder, haklıdır da, en fazla yollarınızı ayırırsınız. Ama diger bir ihtimal kendisi bakir bir erkek olmayıp geçmişinizle asla ılgilenmek istemeyebilir, bu durumda onun kafasındaki siz bir de "çok dürüst" sıfatını alırsınız, yolunuza devam edersiniz. Olacak olanları gözden geçir, kendini hazırla, ama asla ve asla yalan söyleme. Güzellikler seninle olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kafayı kızlık zarına takmış adama herşey müstehak.
Yahu yapacak olan her türlü yapıyor .
Alnın da yazmıyor ya , bu bakiredir bu değildir.
Devir değişti artık adamların bu konu da farklı bir tutum sergilemesi gerek.Konu sahibi en güzeli konuşman diyeceğim ama ilerde bu yüzüne vurulur biliyorum.

Son düzenleme:
Bu konu nerelere gidecek...

Bekaret tartismasi alevlenecek...

Erkekler genelde birlikte olana kadar kadina kendisini ozgur hissettirmek icin ellerinden geleni yaparlar, cinsellikte sinirlarini zorlarlar, sonra bunlari hic yasamamis kadinlari cocuklarinin annesi yapmak isterler...

'Erkekler her istedigini yapsin kadina gelince bakire olsun, olur mu oyle' diye dovunur kadinlar sonra...

Erkek isterse bin kisiyle beraber olur yine de bakire kadinla evlenmek isteyebilir...

Kulaga sacma mi geliyor, bu da onun tercihi, onu sacma tercihiyle bas basa birakmak lazim elestirmek yerine...

Tipki kadinlarin bakire olmadigi halde el degmemis kadin isteyen erkeklerde israr etmesi gibi anlamsiz bu...

Sizin orneginizde de adam daha evvel iliskiye girmemis biriyle evlenmek istiyorsa bu onun tercihi...

Bunu elestirmek 'o kim bilir kimlerle neler yasamistir' demek de saygisizlik, nerde kaldi ozgurluk?...

Kimisi olgun, kimisi dolgun, kimisi siska, kimisi genc kadinlari tercih eder...

Sizin hayat arkadasiniz olmasini istediginiz kisi de ilk olmak istiyor...

Baskalarindan empati beklerken siz de empati yapin...

Onun istedigi bir ozellik var siz bunu tasimiyorsunuz, bunu bilmek hakki degil mi?

Buradan isteyeceginiz fikir 'soyleyeyim mi soylemeyeyim mi' olmasin, 'nasil soyleyebilirim' olsun en fazla...

Artik erkekler kadinlari, kadinlar erkekleri kandirmaktan vazgecsin... Bunu iki cins de yapiyor sonra iki taraf da birbirini durust olmamakla, ihanetle sucluyor...

Biz bir yerden baslarsak belki iliskilerde guven algisi degisir, bir adim da siz atin...

Adamı kandırma bence dürüst ol kaybedeceksende kaybet böyle bir yalan söyleyip bununla nasıl yaşayacaksın ?
Her gün ölmektense bir kez ölmek en mantıklısı

Merhaba ,

Sevgilinize gerçeği anlatın. Kendinizi de onu da kandırmayın. Güneş nasıl balçıkla sıvanmazsa günün birinde gerçekler de ortaya çıkabilir.

Bakın bu konuda bir örnek var mesela. http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=739652 .

Tatlım sevdin yaşadın buna ailen bile karışamaz ki hayat senin dik dur yüzeysel söyle detaya girme bir zar için gidecekse gitsin o kafada bir insan ile bir ömür işin ne ki ?

Gerdeği bekleme yani ha ben bunu yapamam diyorsan bayılcaksın parayı diktirip kandıracaksın ertesi gün yedi gerizekalı diyeceksin kadınlık gururunu da bir kenara atacaksın seçim senin

Bence de kızlık zarına göre eş seçen bir erkeğe her şey müstehaktır, katılıyorum.
Erkek her moku yesin, kadına gelince dur orada! Yok canım
Ama hiç bir Türk erkeğinin konuşmayla falan anlayacağını sanmıyorum. Hepsinin kafa yapısı aynı, bana genelleme falan demeyin. Hepsi bal gibi de kızlık zarı meraklısı
O yüzdne ya ses etmeden ayrılacak, ya da diktirecek. Başka yol yok, ben pembe gözlükleri çıkaralı çok oldu da ondan öyle konuşuyorum yanlış anlaşılmasın, gerçekçiyim.

Sordu mu sana daha önce biriyle birlikte oldun mu diye?
Sormadıysa söyleme, herkesten kan gelmiyor zaten.
Sanki kendisi kimseyle birlikte olmamış.

Yine bir bekaret konusu ,yine topic tavan .bence buranın adı değişsin,bekaret ve aldatma olsun ,zira çok prim yapıyor.

25 temmuzda uye olan birinin bunu demesi cok ironik

Canım hepsi sevgilisi ile yaşamıyor ki nasılsa şöyle kandırırıp böyle kandırırım evlenince diyen kadınlarla birlikte oluyor sonra konu sahibi arkadaşlar yani bir defa da olsa sevdiği ile yaşayanlar bakire değilim dediği an hoop aynı kefeye erkekler saf mı biliyorlar klasik yalanları burda açılan konulardan örnekler de var.

Dik duran hayat benim diyenler artıkça ağzına tıkarız erkeklerin de işte...

Ya gerçekten anlamıyorum, anlamak da istemiyorum. Rezalet bir durum bu, adamla bekaret kanıtlamak için birlikte olunur mu? İnanmazsa inanmasın, cehennem olsun gitsin. Cinsel ilişki istekle olur, baskıyla değil. Sonra da bekaret takıntısı olanlara takılıyorsunuz, nasıl bir paradokssa bu. Geçmiş geçti, zar mar diktirerek aklına, onuruna hakaret etme. Git takıntılı olmayan birini bul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…