- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
buraya yeni üye oldum kuzenim ve dayımın eşi buraya üyeymiş ama nicklerini sormadım
neyse bi kaç gündür bakıyorum agır eleştirenler oluyor malesef
benim derdim ogluşum Allah eksikliğini göstermesin maddi zorluklar yüzünden oyuncak alamadık
sadece 3.5 aldıgımız bloglar ve yegenlerimin eski oyuncakları ve görümcemin aldıgı bi oyuncak dışında oyuncagı yok tek çocuk oyuncaklar eski oldugundanmıdır bilmiyorum oynamıtyor sürekli ya tv izliyor yada tel çizgi film izliyor
benimlede oynamıyor
defter ve boya kalemleri aldım ama onlardan da sıkıldı
28 aylık çok zeki aklı başında ama bi okadar da inatçı bi çocuk
renkleri ve sayıları ögrettim
ama egitici oyuncaklardan istiyorum ve oglumu tv den telefondan uzaktutacak oyun oyuncaklar ama maddi açıdan yetişemiyoruz çünkü çok pahalı
(2.çocuk diye bi konu açmıştım ne olur ordan vurmaya çlışmayın zaten eşimle konuştum ve rafa kaldırdık o konuyu )
konyada ucuz ve serifikalı oyuncaklar satan yerler varsa öneri
neyse bi kaç gündür bakıyorum agır eleştirenler oluyor malesef
benim derdim ogluşum Allah eksikliğini göstermesin maddi zorluklar yüzünden oyuncak alamadık
sadece 3.5 aldıgımız bloglar ve yegenlerimin eski oyuncakları ve görümcemin aldıgı bi oyuncak dışında oyuncagı yok tek çocuk oyuncaklar eski oldugundanmıdır bilmiyorum oynamıtyor sürekli ya tv izliyor yada tel çizgi film izliyor
benimlede oynamıyor
defter ve boya kalemleri aldım ama onlardan da sıkıldı
28 aylık çok zeki aklı başında ama bi okadar da inatçı bi çocuk
renkleri ve sayıları ögrettim
ama egitici oyuncaklardan istiyorum ve oglumu tv den telefondan uzaktutacak oyun oyuncaklar ama maddi açıdan yetişemiyoruz çünkü çok pahalı
(2.çocuk diye bi konu açmıştım ne olur ordan vurmaya çlışmayın zaten eşimle konuştum ve rafa kaldırdık o konuyu )
konyada ucuz ve serifikalı oyuncaklar satan yerler varsa öneri
Son düzenleyen: Moderatör: