- Konu Sahibi yalnxixz yxixldxixzlar xsxahitti
nerden başlıcamı bilmiyorum :) ben 10 yıllık evliyim... eşim bana ve çocuklarına karşı çok ilgisiz sebebini bilmiyorum..evde mümkün olduğu kadar az zaman geçirir..boş vakitlerinde sürekli kahvededir..zaten işi gereği sık sık şehir dışına çıkar..yanımızda olduğu zamanlarda mümkün olduğu kadar evde durmaz....kahveye gider bizden çok arkadaşlarıyla vakit geçirir ..mesela bi yere gidecekse biz hiç aklına gelmeyiz önce arkadaşlarına sorar onlarla ayarlanır ve gider ben niye böyle yapıyosun dediğimde konuştuk gittik sen gelip ne yapacaktın falan der. ben bi yere gidelim dediğimde ise ya yorgundur yada canı istemez çoook ısrar edersem gideriz ama gittiğimiz yerdede eve gelincede burnumdan getirir hareketleriyle.lafa sıra gelince neyin eksik diyor ben niye evde durmuyorsun diyorum evde dursam ne olcak diye saçma bi cevap verir.çocukları çok sever ama lafta..hasta olurlar doğru düzgün ilgilenmez bide falanca zaman bilmem nereye gitmiştin ya ondan hasta oldu der.herşeyle ben ilgilenirim arada bir sorun çıktımı niye böyle diye bana kızar bide...ben sürekli onun iyiliği için uğraştım.10 yıldır hayatımdan vazgeçtim mutlu olalım diye üzerime düşen neyse fazlasıyla yptım..anlatabildiğim kadarıyla sizce ben nerde hata yaptım.vede şimdiden sonra ne yapsameşim birazcıkta olsa hatasını anlar.???????? CADIARZU