- Konu Sahibi kendinedeli
-
Sayılıyor.Evi terketmek de boşanmada kusur sayılır biraz saçma değil mi daha önce de duymuştum
Ki ben beddua etmem. Size de tamam.Yooo hic sinirli degilim, ekibimdeki calisanlarimin 6 aylik degerlendirme gorusmelerini yaptim (burada saat 15.00'e geliyor, yurtdisindayim), kopegimle oynuyorum, keyfim yerinde. Burada cumleleri yumusatmadan yazinca neden boyle dusunenler oluyor bilmiyorum.
Siz beni merak etmeyin, benim kaldiramayacagim bir sey degil bu. Esim beni ve evliligimizi kaybetmis olur boyle bir sey yaparsa, ben hayatimdaki toksik bir insani kaybetmis olurum. Ben kazanc saglarim, kaybeden karsi taraf olur yani.
Bakis aciniz kurban psikolojisinde oldugu icin boyle dusunuyorsunuz, bundan cikmaniz lazim. Ustu kapali sozde '(bed)dua'niz beni hic etkilemiyor gercekten, dedigim gibi esimin boyle bir insana donustugunu fark ettigimde hayatimdan cikmasi benim icin sadece kazanc olur, kaldiramayacagim bir kayip degil.
Peki iletişime geçti mi arama yada mesaj?Görmemişim. Evet şuan evde değil muhtemelen işte
Yoo hayır.Peki iletişime geçti mi arama yada mesaj?
Gece gelmemiş mi?Görmemişim. Evet şuan evde değil muhtemelen işte
çok yorulmuş sancısı varmış alamazmis
o kadar klasik bir tablo ki
yazık gerçekten
çol sivrisiniz çok keskin. O kadar çirkin yorumlar yapıldı ki. Sadece buraya konu açtım diye kimse bana bişey yapacağın yok şudur budur diyemez. Umarım evet gerekeni yapabilirsiniz yada evet umarım başınıza gelmez demek Adnan Oktar olmaksa tamam ben Adnan Oktarım. Zira bunların söylenmesinin sebebi de daha önce belirttiğim gibi başıma gelmeden önce okuduğum konularda bende çok keskin çok net tepkiler veriyordum. Öyle olmadi ama malesef.Hayır yani ben böyle konularda olayın yorum yapan kişiye dönmesine gıcık oluyorum. Tepki gören konu sahipleri anında adnan oktar gibi inşallah maşşallaha bağlıyorlar. Konumuz konu sahibi,ben değilim veya bir başka yorumcu arkadaş değil. Ben yaşarsam gerekeni yaparım,siz kendi durumunuza odaklanın,size verilen tavsiyelerden aklınıza uygun olan varsa alın diye açılıyor bu konular.
Ki ben beddua etmem. Size de tamam.
Gece evdeydi. Gitmesini söyledim ama gitmediGece gelmemiş mi?
Kocamla sakin konuştuğumu(!) bildiğinize (size göre çemkirmek) göre müneccimsiniz. Müneccim olduğunuza göre gurursuz olmadığımı bilmeniz gerekirdi ama size de tamam.Burdaki üyelere sataşınca ‘ kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz’ diyince ne oluyor?
Tokat siliniyor mu? Eşiniz ders alıyor mu?
Burdaki üyeler sizin eşinize karşı gururlu olmanız için yorum yapıyor.
Üyelere çemkireceğiniz kadar gidin o tokatçı kocanıza çemkirin
Dünya üzernde sivri keskin vs olabilecek son insanımdır belki. Çirkin yorumlar diyorsunuz ama sonra siz de bir üyeye “belli ki siz de kaldırabilecek insan değilsiniz” diyorsunuz. Bu ne demek? Tam olarak kadına aba altından sopa gösteriyorsunuz. Kaldırır veya kaldırmaz,bu onun problemi. Konu ise sizsiniz, yoruma ihtiyacı olan sizsiniz.çol sivrisiniz çok keskin. O kadar çirkin yorumlar yapıldı ki. Sadece buraya konu açtım diye kimse bana bişey yapacağın yok şudur budur diyemez. Umarım evet gerekeni yapabilirsiniz yada evet umarım başınıza gelmez demek Adnan Oktar olmaksa tamam ben Adnan Oktarım. Zira bunların söylenmesinin sebebi de daha önce belirttiğim gibi başıma gelmeden önce okuduğum konularda bende çok keskin çok net tepkiler veriyordum. Öyle olmadi ama malesef.
Klasik tablo böyle bir evliliğin olmazsa olmazı bebek
Gece evdeydi. Gitmesini söyledim ama gitmedi
Kocamla sakin konuştuğumu(!) bildiğinize (size göre çemkirmek) göre müneccimsiniz. Müneccim olduğunuza göre gurursuz olmadığımı bilmeniz gerekirdi ama size de tamam.
Siz daha önce hiç yaşamadım diyorsunuz, ama bu tokat bi anda inmiyor. İlla öfke kontrolü olmadığına dair davranış paternleri sergilemiştir. Kendilerini asla saklayamazlar. Daha önce kavganız oldu mu? Ne hale geliyordu sinirlendiğinde, üstünüze yürümüşü ya da size doğru el kol sallamışı var mı? Eşyalara zarar verir miydi?Gece evdeydi. Gitmesini söyledim ama gitmedi
ama nasıl komik
Hayvana benzetme yaparak bi çok şeyi gösterdiniz bence. Kimseye aba altından sopa göstermek değil bu. Kendisinin verdiği tepkiye nazaran onun için de ağır bişey olduğunu söyledim sadece. Üye de konu hakkında yorumunu yaptı. İkimiz arasında konuşuldu. Evet hanımefendi üstünde tepiniyorum yaşamayan bilmez. Bende tokat atıldıktan sonra sinip tamam bey demedim farkındasınız dimi. Mantıklı düşünmeye çalıştım ve bunun için zamana ihtiyaç duydum bu. Ve yineliyorum bende başıma gelmeden önce okurken çok net tepkiler veriyordum. Bu yüzden diyorum yaşamadan yorum yapmak kolaymış diye. Ve inanın en saf duygularımla dua ediyorum yaşamayın diye. Kimisi beddua olarak alıyor yada sizin tabirinizle sopa göstermek. Onu da siz bilirsiniz.Dünya üzernde sivri keskin vs olabilecek son insanımdır belki. Çirkin yorumlar diyorsunuz ama sonra siz de bir üyeye “belli ki siz de kaldırabilecek insan değilsiniz” diyorsunuz. Bu ne demek? Tam olarak kadına aba altından sopa gösteriyorsunuz. Kaldırır veya kaldırmaz,bu onun problemi. Konu ise sizsiniz, yoruma ihtiyacı olan sizsiniz.
Yaşamayan bilmez diye bir şey yok. Kimse gerizekalı değil,bir konu hakkında fikrimizin olması için illa yaşamamız gerekmiyor. Kaldı ki herkes de size “ye sopayı otur” demedi. Dayak yiyene ne söylenir; “ailene haber ver”,”darp raporu al”,”kocan gitsin sen kıpırdama” denilir. Size gelen cevaplar da bunlardı. Şiddet anında ne yapacağınızı bilmeniz için akşam sabah şiddet görmeniz gerekmez, insansınız siz, hayvanlar bile elinizi kaldırdığınızda hırçınlaşır. Hmm dur bakayım nolacak diye beklemez.
Burdaki üyelere sataşınca ‘ kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz’ diyince ne oluyor?
Tokat siliniyor mu? Eşiniz ders alıyor mu?
Burdaki üyeler sizin eşinize karşı gururlu olmanız için yorum yapıyor.
Üyelere çemkireceğiniz kadar gidin o tokatçı kocanıza çemkirin
Aaa aa sizde müneccimlerden heralde. Kendisine ne kesildiğimi bildiğinizi sandığınıza göre acemi müneccimlerden.Klasik KK’ya ‘Deli Yürek’, kocasına ‘Fatih Ürek’ kesilen üye modeli
Son durum nedir merak ettim siziYardımcı olmak isteyenlere çok teşekkür ederim. Okumanız ilgilenmeniz ve yazmak için vakit ayırmanız çok kıymetli. Tekrar teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?