- Konu Sahibi kendinedeli
-
Offf malesef evet çok haklısınızRağmen..
neden, niçin??
Hamilesiniz birde hayvan yapmaz bu yaptığını..
Kime nasıl mesaj atayım aileme daha söylemedim ki. Ona dedim git diye yarın giderim diyo ve ben bir gece bile kalmak istemiyorumEvi terkettiniz diye ilerde boşanırsanız ağır kusurlu sayılırsınız. Valizlerle çıkıyorsunuz. Tokat attığını can güvenliğiniz için çıktığınızı mesajla belirtin birilerne kanıt kalsın. Rabbim yardımcınız olsun.
Bilmiyorum kanıt kalsın biryerde bir arkadaşına ya da biryere yazın. Bir arkadaşım alkolik eşi delirdiği için ablasına gitmişti adam utanmadan davada evi o terketti diye suçlamıştı.Kime nasıl mesaj atayım aileme daha söylemedim ki. Ona dedim git diye yarın giderim diyo ve ben bir gece bile kalmak istemiyorum
İmkanlarımı oturduğum yeri keşke bilseniz. Otobüs biletini aldım. firmayı arayıp beni alacağı yeri bildirdim. Taksiyle görüşüp beni alacağı saati bildirdim. Martin soğuğunda dışarıda bekleyip kendimi daha fazla mı sıkmalıydım hamileyken? Kararsız değilim. Sadece inanın aklıma gelmezdi şu yaşadığım. Verdiğim karar yanlış mı diye sormak istedim. Çok mu gözü kara davradım diye. Bilemiyorum çünkü ne yapılır bu nasıl bir durumdur bilmiyorum. Tek bildiğim şey çok ağırıma gittiği için ilk iş valiz hazırladım bilet aldımGidecek olan çoktan giderdi arada kalmazdı
O yüzden oturun oturduğunuz yerde
Boşuna valizi yük etmeyin kendinize
Bide hamilesiniz
Bence şuan darp raporu al , evden uzaklaştır da boşanmayacaksan bile çok iyi bir ders olacak onaEvet kiradayız. Bileti iptal edersem sen defolur gidersin dedim. Tamam yarin gelmem dedi. Bende bir gece bile aynı yerde kalamam seninle şimdi ya sen gidersin ya ben dedim. Gitmiyor
Kendisine yazsam evden çıkıp. Attığın tokat sayesinde kendime geldim. Aileme gidiyorum diye? İnanın şuan kimseye bahsetmek istemiyorum duygularım o kadar karmaşık kiBilmiyorum kanıt kalsın biryerde bir arkadaşına ya da biryere yazın. Bir arkadaşım alkolik eşi delirdiği için ablasına gitmişti adam utanmadan davada evi o terketti diye suçlamıştı.
Darp raporu için nasıl bir yol izlemem lazım. Yüzümde herhangi bir iz yok. HAstaneye ordan da karakola mi. Yarın otobüsten inince yapsam olur muBence şuan darp raporu al , evden uzaklaştır da boşanmayacaksan bile çok iyi bir ders olacak ona
Off evet işte en korktuğum durum buTokatı atan da o dönülmez yollara gireriz diyen de. Biraz güçlü olun. O dönülmez yola elini kaldırdığın an girmiştim ben diyip çıkacaksınız. Kalırsanız sizi daha kötü şeyler bekliyor olacak çünkü bak vurdum onda bile gidemedi diyecek
Amin canım. Sen de strese sokma bebeğini her şeyden önemli olan o hep öyle düşün . Defolsun gitsin senin tek düşüneceğin bebeğin. Kapat telefonunu düşünsün dursun delirsinOff evet işte en korktuğum durum buindan başına gelmeden anlamıyor nasıl üzülürdüm şu başlıklara. Allah yardım etsin aynı durumdaki bütün hemcinslerime inşallah
Yakın bir kız arkadaşınız vs ona gidip kalsanız keşke sonra bahsetseydiniz sizinkilere de aileler bazen daha da büyütebiliyorlar olayları aslından o yüzden demiştim siz bebeğinizi düşünün gerisi boş gerçekten yavrunuzu kucagınıza alınca anlıcaksınızGelelim dediler. Tokat mevzusundan bahsetmedim. Çok büyür çünkü. E gelirlerse de arayı bulmaya çalışırlar basit bişey sanarak. Şuan olacakları kestiremediğim için tedirginim
Böyle konular da haklı olmayı hiç sevmem.Offf malesef evet çok haklısınız
İmkanlarımı oturduğum yeri keşke bilseniz. Otobüs biletini aldım. firmayı arayıp beni alacağı yeri bildirdim. Taksiyle görüşüp beni alacağı saati bildirdim. Martin soğuğunda dışarıda bekleyip kendimi daha fazla mı sıkmalıydım hamileyken? Kararsız değilim. Sadece inanın aklıma gelmezdi şu yaşadığım. Verdiğim karar yanlış mı diye sormak istedim. Çok mu gözü kara davradım diye. Bilemiyorum çünkü ne yapılır bu nasıl bir durumdur bilmiyorum. Tek bildiğim şey çok ağırıma gittiği için ilk iş valiz hazırladım bilet aldım
Çok canım yanıyor. Ve keşke fiziksel yansa canımKalkan el inmez. Alışkanlık olur. Eşinizde de zerre pişmanlık yok arsızlık var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?