Ne olur yardım eder misiniz? Lütfen yargılamadan fikir verin 3 saatim kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evi terkettiniz diye ilerde boşanırsanız ağır kusurlu sayılırsınız. Valizlerle çıkıyorsunuz. Tokat attığını can güvenliğiniz için çıktığınızı mesajla belirtin birilerne kanıt kalsın. Rabbim yardımcınız olsun.

Gidecek olan çoktan giderdi arada kalmazdı

O yüzden oturun oturduğunuz yerde

Boşuna valizi yük etmeyin kendinize

Bide hamilesiniz

Kime nasıl mesaj atayım aileme daha söylemedim ki. Ona dedim git diye yarın giderim diyo ve ben bir gece bile kalmak istemiyorum

Kime nasıl mesaj atayım aileme daha söylemedim ki. Ona dedim git diye yarın giderim diyo ve ben bir gece bile kalmak istemiyorum
Bilmiyorum kanıt kalsın biryerde bir arkadaşına ya da biryere yazın. Bir arkadaşım alkolik eşi delirdiği için ablasına gitmişti adam utanmadan davada evi o terketti diye suçlamıştı.

Gidecek olan çoktan giderdi arada kalmazdı

O yüzden oturun oturduğunuz yerde

Boşuna valizi yük etmeyin kendinize

Bide hamilesiniz
İmkanlarımı oturduğum yeri keşke bilseniz. Otobüs biletini aldım. firmayı arayıp beni alacağı yeri bildirdim. Taksiyle görüşüp beni alacağı saati bildirdim. Martin soğuğunda dışarıda bekleyip kendimi daha fazla mı sıkmalıydım hamileyken? Kararsız değilim. Sadece inanın aklıma gelmezdi şu yaşadığım. Verdiğim karar yanlış mı diye sormak istedim. Çok mu gözü kara davradım diye. Bilemiyorum çünkü ne yapılır bu nasıl bir durumdur bilmiyorum. Tek bildiğim şey çok ağırıma gittiği için ilk iş valiz hazırladım bilet aldım

Evet kiradayız. Bileti iptal edersem sen defolur gidersin dedim. Tamam yarin gelmem dedi. Bende bir gece bile aynı yerde kalamam seninle şimdi ya sen gidersin ya ben dedim. Gitmiyor
Bence şuan darp raporu al , evden uzaklaştır da boşanmayacaksan bile çok iyi bir ders olacak ona

Bilmiyorum kanıt kalsın biryerde bir arkadaşına ya da biryere yazın. Bir arkadaşım alkolik eşi delirdiği için ablasına gitmişti adam utanmadan davada evi o terketti diye suçlamıştı.
Kendisine yazsam evden çıkıp. Attığın tokat sayesinde kendime geldim. Aileme gidiyorum diye? İnanın şuan kimseye bahsetmek istemiyorum duygularım o kadar karmaşık ki

Off evet işte en korktuğum durum bu indan başına gelmeden anlamıyor nasıl üzülürdüm şu başlıklara. Allah yardım etsin aynı durumdaki bütün hemcinslerime inşallah

Siz evi eşinizin burnu sürtsün diye mi terkediyorsunuz yoksa ayrılmak istediğiniz için mi? Niyetiniz eşiniz kendini affettirsin diye uğraştırmaksa gece gece o kadar yolu gitmeyin. Dönmemek üzere gidecekseniz gidin derim. Ben hayatımda hiç şiddetin tek bir tokatta kaldığını duymadım. Bugün buna susarsanız yarın nasılsa sindiriyor diye tekrar daha beterini yaşatacak eşiniz size. O zaman da çocuğum babasız büyümesin/babasına düşkün diye sineye çekeceksiniz muhtemelen. Ben sizi çok kararlı görmedim. Hava soğuk olabilir ama neden otogarda veya dışarıda bir mekanda vs beklemek yerine terketmeyi düşündüğünüz evde bekliyorsunuz?

Off evet işte en korktuğum durum bu indan başına gelmeden anlamıyor nasıl üzülürdüm şu başlıklara. Allah yardım etsin aynı durumdaki bütün hemcinslerime inşallah
Amin canım. Sen de strese sokma bebeğini her şeyden önemli olan o hep öyle düşün . Defolsun gitsin senin tek düşüneceğin bebeğin. Kapat telefonunu düşünsün dursun delirsin

Gelelim dediler. Tokat mevzusundan bahsetmedim. Çok büyür çünkü. E gelirlerse de arayı bulmaya çalışırlar basit bişey sanarak. Şuan olacakları kestiremediğim için tedirginim
Yakın bir kız arkadaşınız vs ona gidip kalsanız keşke sonra bahsetseydiniz sizinkilere de aileler bazen daha da büyütebiliyorlar olayları aslından o yüzden demiştim siz bebeğinizi düşünün gerisi boş gerçekten yavrunuzu kucagınıza alınca anlıcaksınız

Yasadigin zor hamilesin bide benim demek istediğim ve bunu çoğu arkadaş demiş
Gitseniz geri gelicekseniz
Ve evet kararsızsin
Zoruna elbette gitmiştir fakat neden darp raporu almıyorsunuz uzaklaştırma alın o gitsin bu soğukta hamile halinle sen neden gidiyorsun o gitsin uzaklassin
Eğer pişman olsun istiyorsanız kendinizden evinizden uzaklaştırin
Siz dışarı adım atmayın
Yine oturun oturduğunuz yerde

çok zor bir durum. madem yola çıktınız çıkıp giden şu saatten sonra geri dönmek kalmak olmaz. üstelik bunun için bir çabası da yokmuş. özürler dileyip sizi ikna etmeye uğraşmalıydı şu an. vazgeçerseniz blöf olarak görür bundna sonra her şeyi inandırıcılığınızı kaybedersiniz. çıkıp gidin artık madem. sonrasına sonra karar veirirsiniz

Madem boşanmayacaksınız, keşke fevri davranıp bavul hazırlamasaydınız ama olmuş bir kere. Bir dahaki sefer için inandırıcılığı kalmayacak böyle. Darp raporu almaya bile çekindiğiniz adama seni terk edeceğim diye boşuna blöf yapmayın. Eşiniz bu gece kalayım yarın giderim demiş. Bu bile gidip geri dönmenizden daha mantıklı olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…