ne olur yardım edin arkadaşlar

Olaya bak yaa ne desem kiiii valla bilemedim :1closedeyes:
Bosver tatlim moralini bozma dicem ama 7 sene bide az zamanda degil yani böyle sacma sapan bi nedenden bunlari yapmasi söylemesi hic hos degill

boşveremiyorum zoruma gidiyor bu olanlar hemde o kadar zoruma gidiyorki hiç bi suçum yokken nasıl bi muamele görüyorum sanki namussuzluk şerefsizlik çok kötü şeyler yapmışım ben hiç bişey yapmadım

boşveremiyorum zoruma gidiyor bu olanlar hemde o kadar zoruma gidiyorki hiç bi suçum yokken nasıl bi muamele görüyorum sanki namussuzluk şerefsizlik çok kötü şeyler yapmışım ben hiç bişey yapmadım

Haklisin tabii ama bak kendinde dedigin gibi bi lanet olasi canta yüzünden sana bunlari dicekse.. bilmiyorum valla artik.. ortada hic bisiy yok dedigin gibi bosver sen biraz soguk davran belli et eminim o hatasini anlicaktir.. Peki suan araniz nasil?

şuan akşam o olaydan beri hiç aramadı beni normalde bugün görüşme günümüz ama bu saat oldu hiç ses seda yok.

Iyi sende arama bakalim nolucak..
Hem suclu hem güclü yaa bakarmisin suna kusura bakma ama cok kizdim valla

yok artık gerçekten:1closedeyes: normal bi insan bırakın indirim yapmayı hediye olarak verir birde siz haklıyken bu kadar hakaret etmiş üzgünüm ama size pek değer verdiğini sanmıyorum bu lafı kaldırabildiğinize göre demekki siz çok değer veriyorsunuz

kaldıramıyorum nasıl kaldırırım deli olucam o kadar üzgünüm ki ama ayrılacak gücüde bulamıyorum kendimde ne yapacağımı bilemiyorum

canım aranızda yedi yıllık bir ilişki olabilir ama ne yazıkki senden artık midem bulanıyo diyen bir insanın hiç sevgisi kalmamış demektir çanta bahanesiylede bunu söylemiş,sevgisi kalmasada bunu usulünce anlatmalıymış ama hödüklük etmiş,bu adamı biran önce bırakmalısın bu sözün üstüne nasıl yeniden sevgili olunurki

sizden para alması çok saçma geldi doğrusu
o sizi gerçekten sevmiyor bence
ne demek gerçekten seven iki insan arasında paranın lafımı olur allah aşkına

vallahi cnm dişarda satılan tutarın altında bari soyleseydi de dikkat cekmeseydi ama bu ne kar hırsı ki bi gram indirim yapamamış sokaktaki esnaf bile pazarlık yapıo.

buarada cnm askerliği yapalı ne kadar zmn oldu nie 7 sene uzattınız bu işi.belki onunuzde engel vardır askerlik iş falan dicem ama bu zmna kadar coktan herşeyi halletmiş olurdu.bana 7 sene de cok uzun geldi.acaba bahane ile mi uzatıo.9.sene de falan evlenceksiniz galiba

bak bu insan sana kendiyle ilgili çok önemli bi ipucu vermiş....bugün bi çantayı senden esirgeyen yarın evlenseniz neler yapar bi düşün bu bir...ikincisi bugün sana böylesine salakça bi sebebten midem bulanıyo senden diyen evlendiğinizde neler der bunuda bi düşün....7sene kolay değil anlıyorum ama bu adamın sana saygısıda sevgiside kalmamış bence....hiç üzme kendini ve bitir...zorda olsa yap bunu....

ki ben hayatta kabul etmezdim para ile satın almayı kesinlikle hediye etmeliydi.seni bunca yıldan sonra eşi olarak gormesi lazım. cok kar yapma hırsı içine düşmüş acaba burcu ne merak ettim? şuan eminim yaşimda ilerledi. bundan sonra ondan daha iyisini bulamam die düşünüosundur ama bence 25 yaş da cok geç değil geç evlen ama bari adam gibi biri ile evlen nie daha iyisini bulamayasın emin cok daha iyilerine layıksındır.

Bırak geliş fiyatını hiç almaması lazımdı.Bunun hesabını yapan sana içinden gelip de gönlünden kopan bir şeyi hediye olarak almaz.Belki küçük bir şey gibi gelebilir ama bana göre başlı başına büyük bir sorun.Ne mutlu sana ki huyunu bir ayrıntıyla öğrenmiş oldun.Bu başka şeylerin habercisi bence.Hiç düşünme bile devam ettirmeyi.Bir de ne demek midem bulanıyor.Asıl onun yaptığı mide bulandırıcı ama sen ona dedin mi bir şey...

Geliş fiyatıda ne demek ya..ınsan sevgilisinden para alırmı alt tarafı bi çanta...Ucuz kurtulmuşsun tatlım sen bundan..Evlenince o bu paragözlülükle insanı aç bile bırakır..

bu kadar fazla tepki göstermesinin nedeni tabi ki fiyat farkının ortaya çıkması.. sana karşı çok mahcup olmuştur, 7 senelik sevgilisisin ne de olsa kolay diil böyle birine rezil olmak öle diil mi.. tabi neden yüksek fiyatı söyledi onu bilemiyorum.. iyi niyetli düşünmeye çalışıyorum: fiyatları mı karıştırdı acaba? ama öyle bile olsa, ortaya çıktığında bağırıp çağırmasından çok utanıp kızarması gerekirdi..
kesinlikle arama.. zaten arayıp ne diceksin ki, ne de olsa senden midesi bulanıyomuş.. daha fazla bulandırma yazık çocukcağız kusacak yoksa :)

tavrin cok normal birak 7 yili insan 1 yillik sevgilisinden bile özel seyler bekliyor..önemsenmek istiyor..ayip bisiy ya sen o cocuktan kurrtul sana pek deger vermiyo gibi geldi bana...bende nisanlimla gezerken birgün oyunck ayi almasini istemistim aldirmadan güldü gecti cevap bile vermedi bende günlerce kendi kendimi yedim benden para sakiniyor diye...ama durum öyle degilmis kocaman kizim oyuncak ayi al diye sakadan dedigimi sanmis:) o yüzden o duyguyu bilirim....gelis fiyatinda vermesi bile yanlis sana böyle bir teklif yapmasida sacma sen onun sevgilisisin belkide evlenecegi kadin hediye etmesi gereklydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…