yanlış olan: erkek arkadaşınızın satış yaptığı yerden birşey almaya kalkışmanız. yanlış olmuş.
Arkdaslar cok haklısınız ama ben kötü nietlı oldunu dusunmek ıstemıorum belkıde bı canta parası ıcın ayrılmalarnı ıstemedıım ıcın olabılır .Belkıde erkek işe yenı atıldıkları ıcın ılk desteğı normal fıyattan alarak senden bekledı ısler rayına oturunca belkıde sana hos bı jset yapıcakdı .Nebıleyım kendımce olumlu dusunmeye calısıyorum.
Bır dogum gunumde erkek arkdasım aramızdakı samımıyete dayanarak dogum gunu hedıyesını ne ıstedımı ısrarla bana sormusdu ıhtıyacın olayın bıseyı alayım felan deyıp ustume cok gelmısdı .Ya bırlıkte bır magazaya gıdıcekdık begendıgımı alıcakdık ya ben sölıycekdım o alıcakdı tavrı bu sekıldeydı.ısrarlarına dayanamayıp samımıyetımıze dayanarak orjınel beyaz convers ıstemısdım bana aldıgı rengın aynısından bende ona alarak suprıs yapmayı dusunuyordum.Dogum gunume bırkac qun kala kendıne beyaz convers almısdı .Banada dogum gunumde guzel özel gecelerde takılıcak bır kolye hedıye gelmısdı.Normal gunlerde takamıycaım bırseydı Aradan bıkac gun sonra sakayla karısık hanı ayakkabı alıcakdın bıttanem dediğimde.Ben senın babanmıyım ıhtıyaclarını o karsılasın gıbı bı tavırla karsılasmısdım ve cok sasırmısdım. Patavatsızlık mı yaptım dıye dusunmusdum ama ıhtıyacım olan bırsey alma teklıfınde o bulunmusdu Ve Benım begendıgım ayakkabıları kendıne almısdı =) Hayatta oluyo böyle seyler normalde asla para konusu gecmez aramızda suan askerde ve bana ordan para göndermek ıstıo asla kabul etmıyorum .ıhtıyacın olduunda benı arıcaksın dıyo. Ama o zman ıhtıyaclarını baban karsılasın demısdı .Bu olayında böyle bır sey oldunu dusunmek ıstıyorum .SEVENLER AYRILMASIN
Herkes sizin gibi düşünemiyor işte.
Bana kalırsa sizin erkek arkadaşınızın yaptığı da densizlik.. Hem sor hem kendi istediğini al.. Ama siz iyi niyetiniz hoşgörünüzle olayı büyütmeden ona bi şans daha vermişsiniz , ayakkabı almadı diye değil ben senin babanmıyım demesi garip , parası yoksa bile bi dahaki sefere onu da alırım falan der insan ne biliyim belki de gençlik toyluk vs. vs.
Ama burda sözkonusu bi çanta yani , hayır marka çok pahalı bi çanta olduğunu da sanmıyorum ben.. Hem bu sizin durumunuzdan farklı çantayı satan kişi sevgilisi zaten , bir çanta hediyesiyle o işyeri batıyorsa kapasın dükkanı bence.. Sizin sevgilinizin ayakkabı mağazası olsa size o ayakkabıyı geliş fiyatına sattım diyip herkese sattığı ücretten verdiği ortaya çıksa bi de bunun üstüne tiksindim senden falan dese bu yukarıda anlattığınız hoşgörüyü tekrar gösterebilecekmisiniz?
sen sormakta sonuna kadar haklısın cnm o yaptığı kabalığın altında kalmamak için suç bastırmış
çok da ayıp etmişyuh yani
adam hem hediye etmiyo bi de üstüne kar etmeye çalışıyo bi de abartıyo işi dahada hakaret ediyo
daha neler arkadaşım yaa
hala ben mi haksızım diyosun yaa
bana kalırsa 7 senede hep böledir bu insan ama sen görmemezlikten gelmişsin yoksa bu kadar sürmezdi zaten yani ilk yapılan bişey değil gibi geldi bana bilmiyorum sen sonuna kadar hakılısın
o çok ayıp etmişş
bi daha düşün derim:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?