ne olur yardım edin arkadaşlar

O canta icin senden para istemesi bile cok ama cok sacma...
Hic farketmez birlikteliginizin süresi, ama sizin birde 7 sene olmus; inanilir gibi degil!
Ayrica takindigi tavir da cabasi; cok terbiyesizce davranmis!
Ben bile burda inanilmaz sinir oldum..."alsin cantasini da basina calsin"; icimden daha agirini söylemek geliyor ama neyse, terbiyemi bozmiyim ben...

bütün yorumları okudum
ilk konuyu okuyunca 1/2 haftalık ilişki sandım 7 sene diyince ağzım bi karış açık kaldı
ya çok merak ettim çantanın parası ne kadardı

Beendiğin cantayı sana hediye etmesı gereken yerde parasını istemiş üstelık bıde hakaret etmıs.Çok ağır bişi bu cnm ya.Ama sinirle haraket etme ılıskını bıtırmeyı felanda dusunme .Belkıde baska bısı ıcın sana patladı belkıde senı yanlıs anladı.Cantayı ucuza almak ıstedıın ıcın onu kullanıosun felan sandı erkekdır ne hısseder bılemeyız kı. Sakin olmaya çalış karsılıklı konuşun bi .Bazen hersey ust uste gelebılıyor.Umarım sorunu halledersiniz.Öfkeyle hareket etme senden rıcam bu =)

olay baştan hem yanlış hem doğru olmuş.

yanlış olan: erkek arkadaşınızın satış yaptığı yerden birşey almaya kalkışmanız. yanlış olmuş. çünkü erkek arkadaşınız : benim hediye etmemi mi bekliyor? yoksa benim böyle bir işim olsaydı hepmi böle yapacaktı? alacağım ayağı çekerek aslında beni mi kullanmaya başlayacak? karmaşası içerisine girmiş olabilir.

zaman zaman hepimiz karmaşalar yaşarız hayatta öyle dğilmi?

doğru olan ise: erkek arkadaşınızın belkide gerçek yüzü buydu. yani kendi iş imkanı olunca ayakları yerden kesildi, ve gurur hat safhaya çıktı, belkide " artık daha iyi imkanlarım var, neden daha iyi bir kız bulmayayım! tavrına girdi. eğer böyleyse çok doğru olmuş. ve gerçeği görmüş oldunuz.

eskiden hediyeler alan bir insan sizden maddiyatı esirgemez.

ki senden miğdem bulanıyor lafıda: yanlış olanı kanıtlıyor.

bu lafı bu kadar basit söylemeside doğruyu gösteriyor bence.

uzun lafın kısası: sizin onu kullanabileceğinizden korkmuş, artı beyefendinin burnu büyümüş.

ilişkinin devamı da size kalmış.

yanlış olan: erkek arkadaşınızın satış yaptığı yerden birşey almaya kalkışmanız. yanlış olmuş.

bende eskı sevgılısınden maddıyatla ılgılı cok agır laflar ısıtmıs bırı olarak; bu konuda bu yoruma katılıyorum
ben mesela gecenlerde sımdıkı sevgılımden borc aldıgım bı parayı verdım, ikimizde kazanıyoruz sonucta onun ıcın cokta onemlı bı para degıl ama yınede zorladım verdım, almayayım dedı, bende şu an param var olmadıgı zaman soylerım dedım
ilişkimizde asla maddı yönden görmediğimi anlamış oldu...
mesela o zamanında şunu alalım sana
demişti, o gun ben uygun değildim denemek ıcın, başka zaman demiştim ve sonradan unuttu onu... şu an ölsem söylemıyorum... cunku zamanında başka bırınden bu konuda cok haksız sözler işittim bı kere daha duyamam
canım sen bu konuda haksız degılsın, bana eskı ılıskım bı erkek bı kere karsısındakını boyle kırıosa bunun devamını getırıyor bunu ogrettı, tabı daha tecrubelı arkadaslar yorum yapsalar daha ıyı olur
Allahtan sana yardım dılyorum lutfen kendını uzme

1 2 senelik bişi olsa bi derece kestirip atmak kolay ama 7 sene dılek olay.
Mutsuz bır bırlıktelık olsa bukdar surmezdı dıye dusunuyorum
Canım sen onu bızden daha ıyı tanıyorsun.
Bugun bende tatsız bır olay yasadım cok uzuldum ve agladım.
Bazen dılın kemiği yoktur gibi bir söz var onu söyluyorum sana ve tek tavsıyem bunu erkek arkdasınla acık acık konus =))

yok artık yaa kendisi hediye etmesi gerekirken birde kar yapmaya çalışıyor birde üstüne laffff
ne bu yaaa adammı sanıyor kendini merak ettim

madem size parasıyla dedi.. direk satış ücretini ödemeliydiniz. indirim istemeniz hoş olmamış.
zaten abisiyle ortaklarmış. sonuçta ikisi beraber kazanıp ödeme yapıyorlar. yoktan yere sorun olmuş.
demek ki sevgilinizin şuan çok paraya ihtiyacı var. normal şartlarda insan arkadasına bile hediye ederdi.

Bence sorun para değil bu olayda .Erkek durumu yanlıs anlamışş kullanıldını hıssetmıs olabılır .7senelık bı ılıskıymıs sonucda.O an belkıde baska bırseye sınırlıydı .
Tuhaf bır mesele bu arada konuyu acan arkdas bızı bılgılendır merakda kaldık hepımız sonuc nedir ? Yada benmı farketmedım son durumu ?
son durum nedır ?

cnm suan dediklerini hazmetmeye çalışıosun biraz bekle yatış sonra bi çanta gerçek yüzünü görmeme sebep oldu iyi de oldu de terk et
bence kurtulmaya bak

Ortak olmuşsa olmuş madem sen beğendin , ben sana hediye edemem ortak iş bu çünkü ama çıkarır parasını kendi cebimden veririm diyip alabilirdi de yanii.
Bence bu durumda sizin ondan tiksinmeniz lazım ne kadar paraya tamah eden cimri ve kaba biriymiş.
Hangimiz flört ederken erkek arkadaşımıza hediye almadık yada erkek arkadaşımızdan bize hediye gelmedi.
Bu bir jesttir sonuçta , maddiyat düşünmek değil ki.
Sanki pırlanta yüzük aldırdınız adama da bunun taşı neden küçük dediniz , pes yani..
7 yıldan bahsediyorsunuz bir de..
Ben bu adamla 7 gün bile geçirmeye tahammül edemezdim , eğri oturup doğru konuşmak gerekirse.
Yarın evlendiğinde , üstüne başına birşey almak istediğinde kendi paranla al diyebilir haberin olsun..

Arkdaslar cok haklısınız ama ben kötü nietlı oldunu dusunmek ıstemıorum belkıde bı canta parası ıcın ayrılmalarnı ıstemedıım ıcın olabılır .Belkıde erkek işe yenı atıldıkları ıcın ılk desteğı normal fıyattan alarak senden bekledı ısler rayına oturunca belkıde sana hos bı jset yapıcakdı .Nebıleyım kendımce olumlu dusunmeye calısıyorum.

Bır dogum gunumde erkek arkdasım aramızdakı samımıyete dayanarak dogum gunu hedıyesını ne ıstedımı ısrarla bana sormusdu ıhtıyacın olayın bıseyı alayım felan deyıp ustume cok gelmısdı .Ya bırlıkte bır magazaya gıdıcekdık begendıgımı alıcakdık ya ben sölıycekdım o alıcakdı tavrı bu sekıldeydı.ısrarlarına dayanamayıp samımıyetımıze dayanarak orjınel beyaz convers ıstemısdım bana aldıgı rengın aynısından bende ona alarak suprıs yapmayı dusunuyordum.Dogum gunume bırkac qun kala kendıne beyaz convers almısdı .Banada dogum gunumde guzel özel gecelerde takılıcak bır kolye hedıye gelmısdı.Normal gunlerde takamıycaım bırseydı Aradan bıkac gun sonra sakayla karısık hanı ayakkabı alıcakdın bıttanem dediğimde.Ben senın babanmıyım ıhtıyaclarını o karsılasın gıbı bı tavırla karsılasmısdım ve cok sasırmısdım. Patavatsızlık mı yaptım dıye dusunmusdum ama ıhtıyacım olan bırsey alma teklıfınde o bulunmusdu Ve Benım begendıgım ayakkabıları kendıne almısdı =) Hayatta oluyo böyle seyler normalde asla para konusu gecmez aramızda suan askerde ve bana ordan para göndermek ıstıo asla kabul etmıyorum .ıhtıyacın olduunda benı arıcaksın dıyo. Ama o zman ıhtıyaclarını baban karsılasın demısdı .Bu olayında böyle bır sey oldunu dusunmek ıstıyorum .SEVENLER AYRILMASIN

Yaptığı büyük kabalık bence, 7 yıllık ilişkiye bir çantayı hediye edip jest yapmak çokmu büyük bir şeydi yani? Üstüne üstlük bide hakaret etmiş işe bak, kendi adıma söyleyim hayatta en ifrit olduğum şey cimriliktir, değil eşimde arkadaşlarımda bile bu huya sahip bir kişi olamaz etrafımda, böyle bir insanla ömür geçermi güzelim sen oturup bir daha düşün? Yarın en ufak birşeyde para para lafı seni üzüp kırmayacakmı?

Herkes sizin gibi düşünemiyor işte.
Bana kalırsa sizin erkek arkadaşınızın yaptığı da densizlik.. Hem sor hem kendi istediğini al.. Ama siz iyi niyetiniz hoşgörünüzle olayı büyütmeden ona bi şans daha vermişsiniz , ayakkabı almadı diye değil ben senin babanmıyım demesi garip , parası yoksa bile bi dahaki sefere onu da alırım falan der insan ne biliyim belki de gençlik toyluk vs. vs.

Ama burda sözkonusu bi çanta yani , hayır marka çok pahalı bi çanta olduğunu da sanmıyorum ben.. Hem bu sizin durumunuzdan farklı çantayı satan kişi sevgilisi zaten , bir çanta hediyesiyle o işyeri batıyorsa kapasın dükkanı bence.. Sizin sevgilinizin ayakkabı mağazası olsa size o ayakkabıyı geliş fiyatına sattım diyip herkese sattığı ücretten verdiği ortaya çıksa bi de bunun üstüne tiksindim senden falan dese bu yukarıda anlattığınız hoşgörüyü tekrar gösterebilecekmisiniz?

sen sormakta sonuna kadar haklısın cnm o yaptığı kabalığın altında kalmamak için suç bastırmış
çok da ayıp etmişyuh yani
adam hem hediye etmiyo bi de üstüne kar etmeye çalışıyo bi de abartıyo işi dahada hakaret ediyo
daha neler arkadaşım yaa
hala ben mi haksızım diyosun yaa
bana kalırsa 7 senede hep böledir bu insan ama sen görmemezlikten gelmişsin yoksa bu kadar sürmezdi zaten yani ilk yapılan bişey değil gibi geldi bana bilmiyorum sen sonuna kadar hakılısın
o çok ayıp etmişş
bi daha düşün derim :ecrin_bebek:

Belkide haklısınız ama yıkıcı olmayıp yapıcı olabılırız belkı dedım cok kırıcı bı olay gercekden affedılır gıbıde deıl ama nebıleyım 7senelık bı paylasım var konu sahıbı arkdas daha önce hıc böle bısı olmamısdı elı cok acıktır hıc cekınmez felan yazmıs üstelik .İşin ısınden cıkılmaz olmasına gercekden kendımce uzuldum.Benım erkek arkdasım asla maddı konuların lafını yaptırmaz bısı lazımsa mutlaka alınır halledılır .Bı ıhtıyacın varmı diye devamlı benı sorgular .Kendısı alısverıse cıktııgında mutlaka benım ıcınde bırseyler alır. Ama ben yüssüzlük yapıp aldıgı hedıyeyı beyenmezmıs gıbı hanı ayakkabı alcakdın deyınce hosuna gıtmedı dye dusunuyorum .Bende ozman cok kırılmısdım. Burdakı arkdasda kızın canta parası pesıne dusmesıne takılmısdır belkıde. Kıyamadı 10ytl vermedı felan dıe dusunmusdur belkı olabılır .Erkek mılletı bu ne zman dusuncelı haraket ettılerkı .En kısa zamanda çözümlenır ıns

arkadaşlar derdimi paylaştığınız için çok sağolun sizlerin varlığını yanımda hissetmekde güç veriyor. Evet ilk kez böyle bi olay yaşıyorumm o yüzden işin içinden çıkamadım bi türlü.

canım hayır daha öncesinde hiç böyle bişey olmadı ,aslında hiç para pul hesabı yapan bi insan değil yani çoğu zaman ben onu dengelemeye çalışırım hep.

bir erkekte en tahammül edemediğim şey bu..
cimrilik değil aslında bu yapılan, ayıp.
sahtekarlık mı denir ne denir adını koyamıyorum.
sonuçta erkek arkadaşınız hala..

konuyu sabah okudum, direkt AYRIL yazıyordum.
sonra 7 senelik ilişki için tek bir kelime söylemek yanlış olur diye düşündüm.
ama ne yazarsam yazayım boş olur.
böyle biriyle devam etmeyin.
azıcık jest yapmayı bilen, sizi mutlu eden birini bulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…