- 13 Kasım 2016
- 742
- 1.133
- 43
- 36
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
evet koca bulun bana.doğru anlamışsınız.bana onu demeyın bana bunu demeyın demıssın ne yapalım dırekt koca mı bulalım
evet koca bulun bana.doğru anlamışsınız.
Baska ne yapabiliriz? Derdimin tek caresi erkek diyorsun. Ya bulacagiz ya sana nasil bulunur taktikleri anlatacagiz.evet koca bulun bana.doğru anlamışsınız.
pekiBaska ne yapabiliriz? Derdimin tek caresi erkek diyorsun. Ya bulacagiz ya sana nasil bulunur taktikleri anlatacagiz.
Ben eldeki nisanlinla evlen dedim bile yani, intihar noktasina geldim diyorsun madem evlen o zaman.
doğru söylüyorsunuz.yalnız hissediyor gerçekten.ben çok yalnız hissediyorum mesela.ama işallah gececek.bazen düşünüyorum seviçli anlar da geçiyor.üzüntülü anlar da geçiyor hayat geçip gidiyor aslında..böyle böyle hayat bitiyor işte.Sana sosyalles demiyorum psikologa git diyorum. Ben erkek olsam senin gibi biriyle evlenmezdim acik soyleyeyim.
Insan yalniz hissediyor, insan hayatinda birini istiyor, insan isyan da ediyor. Ben gurbette oldugum icin bunlarin kac katini duydum biliyor musun ama evleneyim de sorunlarim bitsin diye hic dusunmedim. Bitmez sorunlarin evlenince artar ama bitmez.
doğru söylüyorsunuz.yalnız hissediyor gerçekten.ben çok yalnız hissediyorum mesela.ama işallah gececek.bazen düşünüyorum seviçli anlar da geçiyor.üzüntülü anlar da geçiyor hayat geçip gidiyor aslında..böyle böyle hayat bitiyor işte.
çok haklısın.ne kadar güzel yazmışsın.kendini kahretsen de kahremesen de.çocuk yapsan da yapmasan da..Evet hayat bitiyor evlensen de bitiyor evlenmesen de, cocuk yapsan da bitiyor , yapmasanda, kendini kahretsen de bitiyor kahretmesen de.
Su erkekler kendini hint kumasi saniyor boyle dusunen kadinlari gorunce. Gidip kendilerinden 10 yas kucuk kizlarla evleniyorlar. Onlara bu zevki verme, onlara bu zevki hissettirme.
çok haklısın.ne kadar güzel yazmışsın.kendini kahretsen de kahremesen de.çocuk yapsan da yapmasan da..
iyi ki varsınız.ferahlıyorum burada yazınca.
sen evli misin bu arada canım?
son cümleni anlayamadım ccanımYok evli degilim senin yaslarindayim hatta. Senin gibi hissettigim zamanlar oldu, olmadi demiyorum ama baktim hic bir yarari olmuyor. Sanirim ben hic evlenmiycem buna alistirdim kendimi artik. Her isimi de kendim yapmaya alistim zaten kimseye ihtiyacim yok. Marsim da 7. evde bundan kaybediyorum.
son cümleni anlayamadım ccanım
yaaa ben de birkaç kez okudu anlayamadım.ben hiç baktırmadım.peki sen çalışıyor musun?Horoscopuma baktirdigimda Mars 7. evde olursa gec evlilik olur ya da olmaz gibi bir dusunce var astrolojik olarak. Onu soylemistim.
yaaa ben de birkaç kez okudu anlayamadım.ben hiç baktırmadım.peki sen çalışıyor musun?
ya çok oluyorum çok soruyorum ama ne yurduIs yok koca yok . Aylak aylak geziyorum ben.
Yurda donmeden once son gunlerim.
ama bir ailen vardır sana sahip çıkan insanalr vardır benim yokIs yok koca yok . Aylak aylak geziyorum ben.
Yurda donmeden once son gunlerim.
ama bir ailen vardır sana sahip çıkan insanalr vardır benim yok
yani cesaret edemem ki orda gelen adamlara nasıl güvenecem kiSenin de isin var benim yok.
Senin sorunun kendini baskalariyla karsilastirman.Sunun busu var , sunun suyu var. Hayat kum saati gibi cabuk bitiyor. Bi bakmissin 50 olmussun. Simdi diyeceksin ki 50 olmadan evleneyim ama iste olmuyor sosyallessen de olmuyor , baska turlu de olmayacaksa olmuyor. O yuzden bu dusunceni degistir.
Evlilik programlarini dusunmuyor musun. Sacma olsalar da yararina kullanabilirsin.
yani cesaret edemem ki orda gelen adamlara nasıl güvenecem kisen düşünür müsün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?