Ne olur yardım edin cin 1 Hpv

edus0110

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2025
32
7
1
41
Kızlar selam ..
sırf bu konu için üye oldum
Hpv 11 31 41 82 pozitif ve cin 1 çıktım. 3 ay oldu teşhis olalı kolposkopi olmadım çünkü sonuçtan korkuyorum yalvarıyorum biri bana yardım etsin anksiyetem son noktada 2. Doz aşımı oldum gardasil 9 u pappex ahcc içiyorum 2. Kutumu kızlar sürekli kendimi kanser sanıp ağlıyorum gündelik hayatımı sürdüremez oldum ne olur bana yardım edin Allah aşkına ..

Kolposkopi olun, cin1 smearda mı çıktı?
Korkmayın kanser değilsiniz ama kolposkopi olup sonucuna göre hareket etmenız gereklı. Ve biraz sakin lütfen herşey geçecek

Kolposkopi olun, cin1 smearda mı çıktı?
Korkmayın kanser değilsiniz ama kolposkopi olup sonucuna göre hareket etmenız gereklı. Ve biraz sakin lütfen herşey geçecek
Kolposkopi ne diyor mesela sen kansersin mi diyor yada değilsin mi yada sadece o durumu mu doğruluyor

Bende onko jinekolojiye randevu aldım ama yanlış yere almışım ve muayene oldum çok korkuyorum şu anda banada virüs bulaşır mı diye. Sabahtan beri psikolojim bozuldu

Bende onko jinekolojiye randevu aldım ama yanlış yere almışım ve muayene oldum çok korkuyorum şu anda banada virüs bulaşır mı diye. Sabahtan beri psikolojim bozuldu
Size tam olarak niye bulaşsın sadece cinsel yolla bulaşan bir şey bu zaten her muayene de spekulum değiştiriliyor cinsel olarak aktifseniz bu hpv testini de yaptırmanız sizin yararınıza olacaktır muayene ile kimseye bir şey kolay kolay bulaşmaz

Ayrıca size demek ki onkoloji alanı daha önce açılmış doktor tarafından özel muayene değilse devlette alan açılmadığı sürece o bölüme randevu alamazsınız

Size tam olarak niye bulaşsın sadece cinsel yolla bulaşan bir şey bu zaten her muayene de spekulum değiştiriliyor cinsel olarak aktifseniz bu hpv testini de yaptırmanız sizin yararınıza olacaktır muayene ile kimseye bir şey kolay kolay bulaşmaz
Evet evliyim. muayene yapıldığı için bulaşma ihtimali olur mu diye korku oluştu. Birde kadın hastalıkları muayene ettikten sonra mı onkolojiye yönlendiriyor gerçekten bu konuda bilgisizim

Evet evliyim. muayene yapıldığı için bulaşma ihtimali olur mu diye korku oluştu. Birde kadın hastalıkları muayene ettikten sonra mı onkolojiye yönlendiriyor gerçekten bu konuda bilgisizim
Sizden hpv ve smear testi alındıysa sonuçta pozitif çıktıysa onkolojiye alan açarlar siz de muayene olursunuz dediğim gibi özel ücretli bir yerde muayene olmadıysanız devlette onkolojiye sıra alamazsınız

Merhaba, HPV kanser öncesi lezyondur. Kanser değildir. Yani rahim ağzındaki hücresel değişikliktir. Eğer tedavi ve Teşhisler doğru yapılmazsa ilerki evrelerde kansere çevirir. HPV nın rahim ağzında ne kaderlık alanında değişiklik yaptığını bulmak ve hpv nin kansere dönüşüp dönüşmediğini tespit etmek için en etkili ve doğru yöntem kolposkopidir ve en iyi yöntemdir. Kolposkopi ağrısızdır. Ben de 18 Nisan'da kolposkopi oldum. Uyutularak yapıldı. Ağrı sızı olmadı. 5 parça alındız altı ay sonra rutin kontrole gideceğim. Doktorunuzun dediği takviyeler ve aşı yapıldığı sürece problem yok. Cin 1 en alt seviyedeki hücresel değişikliktir. Kansere Çevirme ihtimali düşüktür ancak altı ayda bir muhakkak ilerleme olup olmadığına bakılması için jinekolojiye kontrole gidilmesi gerekir

Son düzenleme:
Back
X