• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur yardım edin cin 1 Hpv

Sizden hpv ve smear testi alındıysa sonuçta pozitif çıktıysa onkolojiye alan açarlar siz de muayene olursunuz dediğim gibi özel ücretli bir yerde muayenolmadıysanız devlette onkolojiye sıra alamazsınız
Alındı 3 sene önce temiz çıktığı söylendi ben tekrardan kontrol amaçlı aldım ama onkojinekolojiye alıp muayene oldum dediğim gibi yanlış yere almışım. Hala icimdeki korkuyu atamıyorum. Allah'ım tüm hastalarımıza şifa versin bendede OKB hastasıyım o yüzden çok takıyorum

Alındı 3 sene önce temiz çıktığı söylendi ben tekrardan kontrol amaçlı aldım ama onkojinekolojiye alıp muayene oldum dediğim gibi yanlış yere almışım. Hala icimdeki korkuyu atamıyorum. Allah'ım tüm hastalarımıza şifa versin bendede OKB hastasıyım o yüzden çok takıyorum
Anlıyorum ama devlet hastanesinde muayene olduysanız doktorunuz o bölüme sizin için alan açması gerekiyor yoksa randevu alınmaz

Merhaba, HPV kanser öncesi lezyondur. Kanser değildir. Yani rahim ağzındaki hücresel değişikliktir. Eğer tedavi ve Teşhisler doğru yapılmazsa ilerki evrelerde kansere çevirir. Hep ebenin. Atış varlığına bulmak için kolposkopi en iyi yöntemdir. Kolposkopi ağrısızdır. Ben de 18 Nisan'da kolposkopi oldum. Uyutularak yapıldı. Ağrı sızı olmadı. 5 parça alındız altı ay sonra rutin kontrole gideceğim. Doktorunuzun dediği takviyeler ve aşı yapıldığı sürece problem yok. Cin 1 en alt seviyedeki hücresel değişikliktir. Kansere Çevirme ihtimali düşüktür ancak altı ayda bir muhakkak ilerleme olup olmadığına bakılması için jinekolojiye kontrole gidilmesi gerekir
Teşekkür ederim açıklayıcı yazmışsınız ama benin demek istediğim benim böyle bir rahatsızlığım yok ve onkojinekolojiye randevu oldum bulaşma ihtimali varmıdır korkum bu.

Teşekkür ederim açıklayıcı yazmışsınız ama benin demek istediğim benim böyle bir rahatsızlığım yok ve onkojinekolojiye randevu oldum bulaşma ihtimali varmıdır korkum bu.
Onkoloji bölümü veya başka bir bölümde size neden hastalık bulaşsın. O zaman hiç kimse hastaneye gitmezdi

İnşallah başarabilirim siz ilk hastalığınızı bilmeden önce hangi bölüme randevu almıştınız ve sonrasında nereye yönlendirdiler.
Hpv nin 2 tipi onkolojik yani en yüksek kanser tipi olan 16 ve 18 olunca kadın hastalıkları bölümü yönlendiriyor eğer prosedür değişmediyse

Allah razı olsun sağolun. Allah'ım size de bir an evvel acil şifalar versin nerede hasta var ise hepsine şifa versin.

Back
X