Bu kaçıncı konunuz ya! Arkadaşım, bu adamla ilgili yazmadığımız kalmadı. Kaç kere “Acilen psikoloğa gidin, ilk seansta bile aklınız epey başınız gelir” dedik. Hâlâ gitmeyi düşünüyorum diyorsunuz. Besini düşünüyorsunuz ki bilemedim. Paranız mı yok psikoloğa gitmeye? Kredi çekin, borç bulun, giysinizi, ayakkabınızı satın, gidin yahu! Buraya gelip ağlaya ağlaya “Ama ben seviyorum, napıyım” diyorsunuz ya ergen platonikler gibi, şaşırıyorum ya! Size çocuğunu emanet eden velilerden, öğrencilerinizden utanmıyor musunuz hiç? Onlar sizin böyle mantıksız tavırlarınızı görseler kınamazlar mı sizi, gözlerinden düşmez misiniz? Öğretmensiniz, ben de öğretmenim. Öğretmenlik mesleği mantık ve izan gerektirir. Azıcık mantıklı olun ya! Biraz farkınız olsun ergenlerden! Aşk mantığı devre dışı bırakır falan da demeyin sakın. Böyle bir saçmalık olmadığını biliyoruz hepimiz, çocuk değiliz, filmlerde, beyaz dizi romanlarında yaşamıyoruz. Bugün kalkın gidin hemen bir psikoloğa, düzeltin kendinizi. Biz ne desek dinlemiyorsunuz zaten!!!