ne olur yardım edin

Ne yapmayalım

• Yüzyüze görüş, çabala

OY: 1 2,6%
  • Sessizce çek git

OY: 31 81,6%
  • İçinden geleni say söv

OY: 6 15,8%

• Ankete Katılan
    38

lonelybuthappy

always alone never lonely
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2.804
4.507
53
28
İyi günler hanımlar,

6 aylık ilişkim var(dı). Ben 21 yaşındayım, erkek arkadaşım 24. Tayini yine aynı şehirde bulunduğumuz yere çıktı, ama mesafesi bayağı vardı. 6 ayda sadece 3 kere buluştuk.
Erkek arkadaşımın arabası yoktu. İlçeye vasıta yoktu. Bir türlü yanıma gelemedi, ben de hiç gidemedim.

Başta problem etmedim, ama sonrasında özledim. Arada sitem ettim, yeri geldi çok uzaktan gelen sevgilileri örnek gösterdim.Gelmemesi neyse, uzaktan ilişki yürüten çok insan var ama ben çaba da göremedim. İşte bu mesafe sorunu haricinde aramız gayet iyiydi, hatta su sızmıyordu.

Bulunduğu yer, bizim yaşadığımız şehrin merkezine uzaktı ama başka şehire vasıta vardı. İkimiz de o şehirde buluşabiliriz diye düşündük. Ben gidecektim yanına.

Son zamanlarda ilgisiz olmaya başladı (daha önce de böyle bir şey yaşamıştık, ama geçmişti). En sonunda neden diye sordum. Biraz düşünmek istedi, sonrasında düşüncelerini söyledi. Uzak olmamız problemmiş(sanki yeni tanışıyoruz), o beni üzüyormuş, bulunduğu yerden ya başka yere tayini çıkamazsa ben orada yapamazmışım(ki atanma ihtimalim var niye orda kalalım), hep ben yanına gelirsem(öyle olacaktı) bu kendini çok mahcup hissedermiş. Kendine yediremezmiş. Bana attığın kazığı yediriyorsun da bunu mu yediremiyorsun dedim.

Söyleyin hanımlar şaka mı bu? Ales sınavım 6 mayısta, Kpss 2 ay kalmış. Mezuniyet telaşım var. Bana yaptığı, attığı kazık neye sığar? 2 gündür şoktan ders çalışamıyorum. Çok bağlanmışsın diye eleştirebilirsiniz bunları ben de biliyorum sadece yardım istiyorum. Evet her yenilen kazık bir nasihat tecrübedir, ama ben insanlardan kazık yiye yiye sırtımda yer kalmadı.

Telefonda salak gibi ''ben ayrılmak istemiyorum'' dedim, itiraz ettim. Hatta bak ben senin yanına geleyim bi görüşelim bile dedim. Tamam görüşelim ve biraz daha düşüneyim dedi.

Çok canım yanıyor, hem birlikte olmaya devam etmek istiyorum hem de benden 2 günde vazgeçmesi çok koyuyor. Bir tarafım yanına git diyor, öteki tarafım ara say söv rahatla diyor, bir tarafım da sessizce sen de çek git diyor.

Ben sınava nasıl motive olayım, ne yapacağım. Onu da herkese söylemiştim, herkes biliyor. Bir de hala ısrarla yeminler ederek seviyorum diyor. Mecburuz diyor. Çok zor benim için de diyor. Ne desen ne yapsan haklısın diyor. Söyleyin hanımlar ben bir daha nasıl güveneyim birine? Nasıl sınavıma adapte olayım? Bu acı ne zaman geçiyor? Yaşım küçük önüme kimler daha neler çıkar. Ama ben nasıl güveneceğim bir daha..

merak etme. seninle aynı yaştayken çok aşık olduğum biri vardı. aşağı yukarı aynı şeyleri yaşadım seninle nüanslar hariç... bazen olmuyo...

Seven adam böyle davranmaz ki
Bazıları “sevme” nin ne demek olduğunu bilmiyor.

Sessizce gidin diye oyladım ben.
Onurunuzu düşünün. Sevilmediğiniz yerde durmayın.

Emin olun size hak ettiğiniz değeri verecek erkeği bulduğunuzda neden buna katlanmışım diye düşüneceksiniz.

Bence de seviyor gibi davranmıyor, benim gözüm karayken o neden korkuyorum dedi? En azından sevmiyorum dese daha kolay atlatacağım..

6 aylık ilişki 3 kere görüşme ..bağlanmak için çok kısa bir süre ..
21 yaşındasın daha ne gibi kazıklar yedin onu da merak etmekteyim
Seni umursamayan biri için üzülmene değmez ..
Yanına gidersen , seni cepte görür ve istediği zaman seni çağırır ,gönderir .. engelle numarasını.. sana ulaşamasın .

Erkek arkadaşının sana söylediği şeylerin hepsi ayrılmak için bir bahane. Kafası karışmış belli ki artık ilişkiye devam etmek istemiyor. Sen üstüne gittikçe de ters teper kendini çekmelisin. İlişkinin devamı için onun çaba göstermesini bekle akışına bırak.Şu an bunlar sana çok acı gelecek belki ama. zamanı tabi kişiden kişiye değişir ama zamanla geçiyor

Bence de seviyor gibi davranmıyor, benim gözüm karayken o neden korkuyorum dedi? En azından sevmiyorum dese daha kolay atlatacağım..

Sevmenin ne demek olduğunu bilmediği için o sevdiğini zannediyor.
Siz onu sevmiyorum demiş gibi düşünün.
Aynaya bakın, neyi hak ediyorsunuz? Bu adamı mı? 6 ayda 3 kere görüşülür mü?
Ben genç kızken başka şehirden gece yolculuğu yapıp gelirdi bana aşık olan çocuk. Ben aşık değildim, sevgili değildik. Platonikti düşünün.

Aşk fedakarlıktır.
Kendinize eziyet etmeyin.

İlgi dilenmeyin. Sevgi dilenmeyin.
Dünyada 6 milyar erkek var.
Bırakın bunu

Mesafeden korkup kaçması koyuyor bana, ki bizimkisi mesafe bile sayılmaz. Çok zoruma gidiyor. Sınava az kala resmen bana kazık bu. Bir de bana sen bunu hak etmedin diyor

İlişkiniz çok yeniymiş, 3 defa görüşebilmişsiniz.
Olmayacağını düşünmüş ve ayrılmak istemiş, ki bir ilişkinin olmayacağına kanaat getirmek
karşı tarafa kazık atmak demek değildir.
Tabi ki yine birilerinden etkileneceksiniz, ilişkileriniz olacak.
Yürür yada yürümez ama yürümez ise yine biter.
Kimse kimseden ayrılmama sözü alarak başlamıyor ki.
Üzgünsünüz anlıyorum ama toparlanmaya bakın.

Benim daha önce erkek arkadaşlarım oldu, ayrılmak isteyenlere kazık gözüyle bakmadım bu zamana kadar. Ama sınavıma 2 ay kala bunu yaptığı için ve ayrılık sebebi benim için geçerli olmadığı için kazık diyorum.

Kesinlikle aşk fedakarlıktır. Canımın yanması geçse ah..

Onun yüzünden gelecegini mahvetme. Sinavlarina calis ve kazan insllh. Böyle birseyi sinavindan az kala önce demesi cok düsüncesizlik. Cok zor biliyorum ama söyle düsün belki sinavdan sonra o sana döner. Fikrini degistirir. O yüzden önce kendine bak. Barissaniz bile evlilige kadar hep böyle ayrilip barisirsiniz. Bazi erkekler uzak iliskileri özlem yüzünden yürütemebiliyorlar. Git gel yasayabilir iliskiler. Hayirlisi icin dua edin her zaman.

Döneceğini zannetmiyorum bu yüzden beynime oyun oynamak da istemiyorum açıkçası. Acım geçsin yeter ki. Bir de şu an insanlara inanılmaz güvensizim

ben ankarada okurken ağrıda okuyan erkek arkadaşımla bile sizden daha sık görüşüyorduk. isteyen her türlü fırsatını bulur. ayrıca memur, hafta sonu boş, maaşı var. bahanesi neydi de görüşmediniz?

ayrıca bitirelim diyen insana ben dur gitme demezdim. ezilme boşa.

Kesinlikle haklısınız. Üyelerin dediği şeyleri ben de biliyorum, farkındayım. Gönlüme kabul ettiremiyorum. Bana yapılan haketmediğim kazık, 2 günde vazgeçmesi, benim için gözünü karartmaması. Devam etsek bile nasıl unutacağım bu durumu. Ki zaten devam etmeyiz, onun ilerde biriyle nişanlanmasını evlenmesini vs hayal edip çıldırıyorum. Nasıl hemen vaz geçti diyorum ne gururuma ne onuruma da kabul ettiremiyorum..

ben de diyorum ki adam 2 günde vazgeçmemiş ki. zaten öyle çok fazla değer vermemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…