- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Ne yapmalıyım sizce? Acı ne zaman geçiyor?merak etme. seninle aynı yaştayken çok aşık olduğum biri vardı. aşağı yukarı aynı şeyleri yaşadım seninle nüanslar hariç... bazen olmuyo...
Bence de seviyor gibi davranmıyor, benim gözüm karayken o neden korkuyorum dedi? En azından sevmiyorum dese daha kolay atlatacağım..Seven adam böyle davranmaz ki
Bazıları “sevme” nin ne demek olduğunu bilmiyor.
Sessizce gidin diye oyladım ben.
Onurunuzu düşünün. Sevilmediğiniz yerde durmayın.
Emin olun size hak ettiğiniz değeri verecek erkeği bulduğunuzda neden buna katlanmışım diye düşüneceksiniz.
Bence de seviyor gibi davranmıyor, benim gözüm karayken o neden korkuyorum dedi? En azından sevmiyorum dese daha kolay atlatacağım..
Mesafeden korkup kaçması koyuyor bana, ki bizimkisi mesafe bile sayılmaz. Çok zoruma gidiyor. Sınava az kala resmen bana kazık bu. Bir de bana sen bunu hak etmedin diyor6 aylık ilişki 3 kere görüşme ..bağlanmak için çok kısa bir süre ..
21 yaşındasın daha ne gibi kazıklar yedin onu da merak etmekteyim
Seni umursamayan biri için üzülmene değmez ..
Yanına gidersen , seni cepte görür ve istediği zaman seni çağırır ,gönderir .. engelle numarasını.. sana ulaşamasın .
Benim daha önce erkek arkadaşlarım oldu, ayrılmak isteyenlere kazık gözüyle bakmadım bu zamana kadar. Ama sınavıma 2 ay kala bunu yaptığı için ve ayrılık sebebi benim için geçerli olmadığı için kazık diyorum.İlişkiniz çok yeniymiş, 3 defa görüşebilmişsiniz.
Olmayacağını düşünmüş ve ayrılmak istemiş, ki bir ilişkinin olmayacağına kanaat getirmek
karşı tarafa kazık atmak demek değildir.
Tabi ki yine birilerinden etkileneceksiniz, ilişkileriniz olacak.
Yürür yada yürümez ama yürümez ise yine biter.
Kimse kimseden ayrılmama sözü alarak başlamıyor ki.
Üzgünsünüz anlıyorum ama toparlanmaya bakın.
Kesinlikle aşk fedakarlıktır. Canımın yanması geçse ah..Sevmenin ne demek olduğunu bilmediği için o sevdiğini zannediyor.
Siz onu sevmiyorum demiş gibi düşünün.
Aynaya bakın, neyi hak ediyorsunuz? Bu adamı mı? 6 ayda 3 kere görüşülür mü?
Ben genç kızken başka şehirden gece yolculuğu yapıp gelirdi bana aşık olan çocuk. Ben aşık değildim, sevgili değildik. Platonikti düşünün.
Aşk fedakarlıktır.
Kendinize eziyet etmeyin.
İlgi dilenmeyin. Sevgi dilenmeyin.
Dünyada 6 milyar erkek var.
Bırakın bunu
Aklıma ilerde evleneceği falan geliyor yüreğim sıkışıyor3 kez gördüğün adamın nesine aşık oldun ki ?
Nesine bağlandın?
Hiç uzatma,bitir sende
Döneceğini zannetmiyorum bu yüzden beynime oyun oynamak da istemiyorum açıkçası. Acım geçsin yeter ki. Bir de şu an insanlara inanılmaz güvensizimOnun yüzünden gelecegini mahvetme. Sinavlarina calis ve kazan insllh. Böyle birseyi sinavindan az kala önce demesi cok düsüncesizlik. Cok zor biliyorum ama söyle düsün belki sinavdan sonra o sana döner. Fikrini degistirir. O yüzden önce kendine bak. Barissaniz bile evlilige kadar hep böyle ayrilip barisirsiniz. Bazi erkekler uzak iliskileri özlem yüzünden yürütemebiliyorlar. Git gel yasayabilir iliskiler. Hayirlisi icin dua edin her zaman.
Kesinlikle haklısınız. Üyelerin dediği şeyleri ben de biliyorum, farkındayım. Gönlüme kabul ettiremiyorum. Bana yapılan haketmediğim kazık, 2 günde vazgeçmesi, benim için gözünü karartmaması. Devam etsek bile nasıl unutacağım bu durumu. Ki zaten devam etmeyiz, onun ilerde biriyle nişanlanmasını evlenmesini vs hayal edip çıldırıyorum. Nasıl hemen vaz geçti diyorum ne gururuma ne onuruma da kabul ettiremiyorum..ben ankarada okurken ağrıda okuyan erkek arkadaşımla bile sizden daha sık görüşüyorduk. isteyen her türlü fırsatını bulur. ayrıca memur, hafta sonu boş, maaşı var. bahanesi neydi de görüşmediniz?
ayrıca bitirelim diyen insana ben dur gitme demezdim. ezilme boşa.
Kesinlikle haklısınız. Üyelerin dediği şeyleri ben de biliyorum, farkındayım. Gönlüme kabul ettiremiyorum. Bana yapılan haketmediğim kazık, 2 günde vazgeçmesi, benim için gözünü karartmaması. Devam etsek bile nasıl unutacağım bu durumu. Ki zaten devam etmeyiz, onun ilerde biriyle nişanlanmasını evlenmesini vs hayal edip çıldırıyorum. Nasıl hemen vaz geçti diyorum ne gururuma ne onuruma da kabul ettiremiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?