ne olur yardım edin

Ne yapmayalım

• Yüzyüze görüş, çabala

OY: 1 2,6%
  • Sessizce çek git

OY: 31 81,6%
  • İçinden geleni say söv

OY: 6 15,8%

• Ankete Katılan
    38
Karşınızda ki adamın karakteri biraz tuafmış
Mücadeleci değil,en ufak zorlukta çekip giden tiplerden.
Böyle bir insan için hiçbir şey yapmaya değmez,kendini yıpratmaya da
İlerisini hiç düşünme, bu acı illaki geçer o zaman ne nişanlanacak olması ne evlenecek olması umurunuzda bile olmaz.
Sadece zamana bırakmak lazım
Zaman her şeyin ilacı

Bir yanım ara say söv diyor. O kadar çaresiz ve şoktayım ki..

Bir yanım ara say söv diyor. O kadar çaresiz ve şoktayım ki..

Ben zamanında öyle yapmıştım,içimde kalmasın diye.
Benim yapım öyle mesela söylemezsem rahat edemem
İçimi boşaltmam lazım.
Sonrası daha rahat olur katlanmak benim için
Eğer sürekli kendini yeyip bitireceksen, ara dök içini ama ondan sonra hiçbir şekilde muhattap olma bence.

Devam etmek isteyen tarafım da bunu dizginliyor. O kadar şaibedeyim ki, ne yapsam bilmiyorum

Geliyorum çıkıyorum yola de
2-3 saat sonra yazarsa "düşündüm de senin için o kadar yol gitmeye değmezdi." De engelle gitsin.
Zaten 6 ayda 3 kez görüşmek çok az. Doğru düzgün tanımıyorsun bile. Mesajdan ne kadar tanıyabilirsin ki sonuçta. Daha yaşın çok küçük ilerde bu derdini okuyup gülersin bile.

Devam etmek isteyen tarafım da bunu dizginliyor. O kadar şaibedeyim ki, ne yapsam bilmiyorum

İnan tecrübelerime dayanarak söylüyorum
Taraflardan biri bir kez vazgeçmeyi göze alıyorsa o ilişki eskisi gibi olmuyor
Şimdi barışsan devam etsen bile, o vazgeçişi unutamayacaksın.
Belki tavırlarınla bunaltacaksın, yine gitmek isteyecek karşı taraf.
Yine üzülen kırılan sen olacaksın.
Üzgünüm ama gerçekten seven insan bırakmayı göze alır mı?
Senin düşündüğün gibi ilerde başkalarıyla beraber olacak der canı yanmaz mı onunda?
Demek ki bu ilişkide düşünen de üzülen de sensin.
Yinede karar ve tercih senin.

O 2 günlük mevzuu değildir. Kafasında vardır zaten. Yaşının 2 katı büyük olan biri olarak söylemeyebilirim ki, ilerde hatırlayacağın biri bile değil. Ayrıl gitsin, adamın kafasında bu düşünceler baskınsa, 1 yıl sonra yine aynı konuyu dile getirecek.

Yüzyüze konuşarak bu mesele halledilebilir miydi diye düşünüyorum

Zorla olan seyden hayir gelmez bosver. Zorlamayla yaninda kalmasin zaten. Yani insan boyle cabuk baglaniyorsa maalesef aci tecrubeler ile kime nasil davranmasi gerektigini ogreniyor...

Süper fikir

Sevmiyor net..sakın yanına falan gidip de totosunu iyice kaldırma..sessizce sende bitir..ona tel açıp sayıp sövmek bile değer verdiğini gösterir,haketmiyor,yapma..

Kızlar bugün pdr'ci hocamla konuştum. Onun bana zaten uygun olmadığını söyledi.
Bugün de aradım açmadı ve dönmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…