- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Anladım teşekkür ederimben de diyorum ki adam 2 günde vazgeçmemiş ki. zaten öyle çok fazla değer vermemiş.
Bir yanım ara say söv diyor. O kadar çaresiz ve şoktayım ki..Karşınızda ki adamın karakteri biraz tuafmış
Mücadeleci değil,en ufak zorlukta çekip giden tiplerden.
Böyle bir insan için hiçbir şey yapmaya değmez,kendini yıpratmaya da
İlerisini hiç düşünme, bu acı illaki geçer o zaman ne nişanlanacak olması ne evlenecek olması umurunuzda bile olmaz.
Sadece zamana bırakmak lazım
Zaman her şeyin ilacı
Bir yanım ara say söv diyor. O kadar çaresiz ve şoktayım ki..
Devam etmek isteyen tarafım da bunu dizginliyor. O kadar şaibedeyim ki, ne yapsam bilmiyorumBen zamanında öyle yapmıştım,içimde kalmasın diye.
Benim yapım öyle mesela söylemezsem rahat edemem
İçimi boşaltmam lazım.
Sonrası daha rahat olur katlanmak benim için
Eğer sürekli kendini yeyip bitireceksen, ara dök içini ama ondan sonra hiçbir şekilde muhattap olma bence.
Devam etmek isteyen tarafım da bunu dizginliyor. O kadar şaibedeyim ki, ne yapsam bilmiyorum
Sanmam, öyle bir ihtimal olsa daha rahat olurdum. En azından bir daha olmayacağının imkansızlığını kendi gözlerimle görmüş olurdum.bence yanına gitme gidersende zaten yeni sevgilisiyle karşılasırsın haberin olsun ,
Yüzyüze konuşarak bu mesele halledilebilir miydi diye düşünüyorumO 2 günlük mevzuu değildir. Kafasında vardır zaten. Yaşının 2 katı büyük olan biri olarak söylemeyebilirim ki, ilerde hatırlayacağın biri bile değil. Ayrıl gitsin, adamın kafasında bu düşünceler baskınsa, 1 yıl sonra yine aynı konuyu dile getirecek.
Süper fikirGeliyorum çıkıyorum yola de
2-3 saat sonra yazarsa "düşündüm de senin için o kadar yol gitmeye değmezdi." De engelle gitsin.
Zaten 6 ayda 3 kez görüşmek çok az. Doğru düzgün tanımıyorsun bile. Mesajdan ne kadar tanıyabilirsin ki sonuçta. Daha yaşın çok küçük ilerde bu derdini okuyup gülersin bile.
Yani gitmeyeyim de, sadece sessiz kalayım?Kaçan kovalanırmış bacım, sende kaç belki o senin peşine düşer.
Yani ona ısrar etme, görüşmeye falan da gitme, kendini tamamen geri çek.Yani gitmeyeyim de, sadece sessiz kalayım?
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..Teşekkür ederim bunu deneyebilirimYani ona ısrar etme, görüşmeye falan da gitme, kendini tamamen geri çek.
Bak o zaman çok kıymetli olursun. (Tecrübeyle sabit)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?