ben size kendimden bir örnek vereyim ben 18 yaşında evlendim hiçte ayrı kalmadık eşimle şu an kendi memleketimden çok uzakta 2 çocukla gurbette yalnızım eşim yurt dışına gitti çalışmak için ve biz yaklaşık 4 yada 5 ay hiç görüşemiycez ve benim yakınımda yöremde hiç bir akrabam falan da yok 19 yaşında oğlum 5 yaşındada kızımla beraberim ilerisi için size faydası olacaktır kaldı ki insanlar iş bile bulamıyor bu ülkede size hazır teklif gelmiş ben kendi adıma giderdim hiç düşünmeden sizin için en doğru kararı almayı nasip etsin mevlam hayırlısı
eski hayatına devam etmek istiyorsan gitme bilmiyorumkismile
iş bulmak zordur iyi maaşlı bir iş ... tabi zor olucaktır ama başka şehirde birinizin işi olması daha iyi değil mi... mesela şimdi ikinizde bıraksanız işinizi ve iş bulamasanız daha zor olmıcak mı... geçim derdi tabi zor olur ama gitme imkanınız olduğunda hemen gidersiniz hem biraz uzakta sevgili gibi olursunuz iyi yönden düşünmeye bak ....
evet bazı şeyler yoluna girecek gideceğim çalışacağım evi tutacağım eşyalarım bir odada üst üste duruyor eve çıkmadığımız için ayrı bir evim olacak bunlar çok güzel ve bu güzel şeyler için eşimden illede ayrı kalmam gerekiyor...
asla devam etmek istemiyorum onun için burda siznle paylaşıyorum bana kalırsa eşimden ayrı kalmamak adına gitmeyeceğim mantıklı oldugunu burda sizlerden duymak yada mantıklı değil eşini bırakma demenizi bekliyorum en doğru olanı bulmak adına uğraşıyorum...kafamda milyonlarca sorunun cevabını tek başıma veremiyorum...
kocam asker denizaltıcı,4 senedr evliyiz toplasam 4 sene içinde birkaç beraber tam anlamıyla görüşmüşüzdür.çok zor çok acı.günlerce birbirimizle konuşamadığımız oluyor.herşeyi tek başıma yapıyorum hep.çok zor evet.şimdide 3 aylık bir evladımız var.onunla daha da çok ihtiyacımız var ama yok eşim gene.ailelerde uzakta.hamileliğimi tek başıma yaşadım, doğurdum hala tekim.ne yapalım hayatı bunu gerekitiriyorsa bunu yaşıyoruz.birkaç ay için git bence birşey olmaz.bizim işimiz ömür boyu , biz ne yapalım.öyle düşün.senden daha çok ayrı kalan insanları düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?