Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tuhaf bizimkiler o yaşta ilkokul 2 den başladı
Şaka bir yana daha söyler merak etme 14 aylık ne ki normal yani sende hemen hatip olsun istiyosun yavaş yavaş konuşur sıkma canını her çocuk bir olmaz
Anladım canım insallah korkacak bi problemi yoktur bi doktora danışsaydın daha iyi olurduAz önce yalnış yazdım canım ama baba mama bile demiyo sadece ses çıkarıyo o yüzden çok takıldım
başka bir etkinliği erken yapmıştır.Erken yürüme gibi mesela .14 ay normal geldi bana korkulavak bir duruım yok bence .Bayanlar ben aranıza yeni katıldım bir sorum olacak kızım 14 aylık ve hiç bişe demedi daha henüz baba mama git Vs gibi bişey demedi sadece ses çıkarıyo bebeği böyle olan var mı acaba ya da fikri olan
Bugün doktora gittik normal biraz daha zaman verin 18 aya kadar kadar dedi bebeğinizde otizm gibi bi durum asla yom tepkileri çok iyi dedi sadece zaman dedi bol bol hikaye anlatın kitap okuyun dedi 4 yaşına kadar konuşmayan bebekler var sorun yok dedibaşka bir etkinliği erken yapmıştır.Erken yürüme gibi mesela .14 ay normal geldi bana korkulavak bir duruım yok bence .
Banada bi akıl verin doktor normal diyo ama ben çok takiyorum diğer her şeyi çok normal her komutumu anliyo ismine tepki veriyo eve kim gelse oynar oyuncaklaiyka amacına uygun oynuyo göz temasimiz yerinde git diyorum suyunu bul iç gidip buluyo iciyo, bunu yatak odasına yatağa bırak gidip yapıyo , arabanı sür diyorum gidip bulup suruyo telfnu kumandayi getir yapıyo kapıyı yada ışığı kapa anliyo gezmeye gitcez hadi üstünü değiştirelim diyorum bneden önce gidiyo odaya kıyafet çıkarıyor otur kalk komutlarını zaten saymama gerej yok işaret parmağını da kullaniyo aklıma gelmeyen daha bisürü şey işte gel gelelim konusmuyor buda canımı sıkıyor lütfen yardım edin nette araştırma yapmaktan canım çıktı kusura bakmayin uzun oldu
Bayanlar ben aranıza yeni katıldım bir sorum olacak kızım 14 aylık ve hiç bişe demedi daha henüz baba mama git Vs gibi bişey demedi sadece ses çıkarıyo bebeği böyle olan var mı acaba ya da fikri olan
Bayanlar doktora götürdüm kızınız canavar gibi hiç bişeyi yok biraz sabır dedi öyle rahatladım ki anlatamam.ilk doğduğum günden beri klasik müzik olsun dinletirim kitap okuyorum bol bol hikaye anlatarak uyuturum hep tv arada sırada o da sadece reklam günde yarım saat bile değil elimden geleni yapıyorum inşallah tez zamanda bişey derde mutluluktan uçarım. Bu arada desteğiniz için çok sağ olun![]()