Canım ben daha önce yine yakalamıştım ardına gelen cümlele r çok acıttı anlam veremedim başkalarına bakmayım diye nefsime hakim olayım diye yaptım dedi. Bu ne demek ki.. Ben hasta değilim ilişkiye giremeyecek bir durumumuz yok bişey yok yani.. Dışarıya gözüm kaymasın nefis bu.. Buna takıldımvalla acıkca konusuluyorsa bende lık evlendıgımız zaman yakalamıstım. Oyle bır Yemın artırdım kı Imkanı yok YAPAMAZ... Kadınlık gururu denen bırsey var. Hanı onların bahsettıgı erkeklık gururunun es degerı. Ona ne hıssettıgını anlat.. Kendını benım yerıme koymaya calıs de.. Karsısına gecıp bana yetmıyorsun gıbısınden ımada bulursan depresyondan depresyona atlarlar.. Dedıgım gıbı canım hos gorme abartma ama bu konuyu da boyle bırakma.. 2 255karya
Adamın dışarıya gözü kayacak kadar en fazla bir gün iki gün önce olmuştur aramızda cinsellik öyle söyleyimCanım ıste o bahaneye bırsey bulamıyoruz aman ıste bır hafta dayanamadım ne yapım.! Yapacagın sey bız esız sonucta bana soyle yardımcı olurum Belkı... Kac yıllık evlısınız bılmıyorum ama bekarlıktan alıskanlıkları oluyor genelde. Hatta bazıları masturbasyonda aldıkları hazzı gercek ılıskıde alamıyor.. Ahhh erkekler....
Sen bundan hiç bir şey çıkarma bence. Eşin masturbasyon yapabilir. Bunu kafana takma. İlişkiye girmekten daha kolay. Can'ı o an öyle istemiştir. Ancak eşinin sana verdiği cevap çok saçma geldi bana. Aba altından sopa gösterir gibi.....İyi geceler eşimin dört beş gün önce eşimin mastürbasyon yaptığını farkettim. Çamaşırını makinaya atarken... Söylemedim önce bugun söyledim. Önce yalan söylemeye kalktı sen o zaman adet olmuştun diye oysa yalan.. Bunu kendi de kabul etti daha sonra bana öyle bir açıklama yaptı ki şok oldum resmen.. Dışarda yanlış yapmamak için başka kadına gitmemek için yaptım. İyi de ben sana yetmiyor muyum dedim. Ne alakası var dışarda birine gözüm kalmasın diye incelemiyim başkalarını diye yaptım dedi. Bana bundan çıkarmam gerekeni söyler misiniz. Bu arada düzenli cinsel hayatımız var
Normal değil demiyorum daha önce yine gördüm ama büyümedim yaptığı açıklamaBunlar doğal şeyler. Bir an canı istemiş yapmış büyütmeyin bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?