Ne olur yardım kafayı yiyeceğim

Eşiniz bence gözüne ve iradesine hakim olamayan biri okuduklarımdan bu çıktı
Bir de bana şöyle bi açıklama getirdi. O da çok ilgimi çekti kandil gecesi çok dua ettim vs. Bu konuşmanın ardına söyledi. Kandilden sonrası için dedi... Ne için dua ettin dedim. Bundan sonrasını bence kıvırdı herşeyin iyi olması için vs. Dedi... Oysa konumuz bu konuydu şaşkınım

Seni bu kadar üzmesine rağmen tavır yapmıyorsun düzeltmeye çalışıyorsun hala başka kadınlara bakma ihtimalinden bahsediyo ya o açıdan
Hem de nasıl diyor biliyor musun niye yaptın ben yetmiyor muyum dedim. O da dışarıya göz kaymasın şeytana uymayın. Gözümle de olsa birine bakmayın diye yaptım dedi... Oysa canım istedi yaptım deseydi.. Şimdiye unutmuştum. Ben neyim peki dedim.senle olmuyor mu dedi. Belki bi n öncesinde senle olmuştu dedi. Peki o halde neden ihtiyaç duydun dedim tıkandı kaldı

Aldatılıyor veya aldatılmış olabilir misiniz?

DIŞARIDAKİ BİR ERKEĞİN GÖZÜNÜN DE SİZE KAYABİLECEĞİNİ SÖYLEYİN EŞİNİZE

YA DA O İŞİ YAPARKEN DISARIDAKİ GÖZÜ KAYACAGI KİŞİYİ Mİ HAYAL ETMIS BUNU MERAK ETTIM

BU ERKEKLER COK DOYUMSUZ HARBİDEN YAAAA

Aynen o soruyu sordum yok öyle bişey illa birini mi hayal etmek gerekiyor dedi. Üstelik herkes çok güzel bir bayan olduğumu söyler

Aynen o soruyu sordum yok öyle bişey illa birini mi hayal etmek gerekiyor dedi. Üstelik herkes çok güzel bir bayan olduğumu söyler
bunun güzellikle ilgisi yok sanırım
erkeklerin eşlerine alısması ıle ılgılı oldugunu dusunuyorum
bu benım eşim için de gecerli yani
sevgili nişanlı iken size dokununca titreyen adam , evlenınce herseyınıze alısıyor
gizli saklı bır yerınız kalmıyor ve hersey tanıdık sıradan gelıyor:)
dısarıdan farklı bır kadın gorunce heyecan duyuyorlar merak edıyorlar
benım fikrim bu sekılde

yani bu durumu yapması cok abes değil ama kendını aklayayım derken ıyıce batırmıs
bilemedim ki

İyice saçmalama moduna girdi dışarıyı neden işin içine soktun diyorum yaptıysan yaptın dedim. Saçmalamaya başladı insan ya evdedir ya dışarda ordan soktum işin içine diyor
Hiç anlam veremedim duyduğum gunden beri sürekli düşünüyorum

Arkadaşlar ne olur bana biraz daha akıl verin hiç aklımdan çıkmıyor konuştukları

Masturbasyon yapması normal ama açıklamaları saçma olmuş. Kafaya takacak başka dert mi bulamadın sen de?

İyice saçmalama moduna girdi dışarıyı neden işin içine soktun diyorum yaptıysan yaptın dedim. Saçmalamaya başladı insan ya evdedir ya dışarda ordan soktum işin içine diyor
Bence artık gerçekten dediğiniz gibi saçmalama ve savunma moduna geçmiş e savunma moduna geçen net hatalıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…