Ne olur yardım kafayı yiyeceğim

O nasıl saçma bir bahanedir yav, :oha:
Muhtemelen sizinle yaşayamayacağı fantazileri kurup yapıyor.

Bu aciklamadan cikardigim sonuç sen bu adamı herhangi bir sebepten boş bir akşam ne bilim hasta olan ilişkiye giremeyen hemen hip başka kadınların koynuna gidecek.ben buradan bunu çıkarttım.

Karısı yan odadayken mastürbasyon yapan erkeği anlayamam.
Haa eşi yoktur vs. anlayabilirim o anki durumu.

Yine de biraz pembe bakmaya çalışayım.:işsiz:
Senin yorgun olduğunu düşündü, seni düşünerek kendi kendime halledeyim dedi.

Ayy ne tatlı bir erkek dimi kızlar!!:KK200: :KK45:

bahanenin saçmalığına bak. yanında karın var çok istiyosan mast ne oluyo. hastalıkta hamilelikte nolcak. saygısız

Böyle bir şeyi görmezden gelmek daha mantıklı değilmi?Adam aldatmamış,bekarlıktan kalan alışkanlıkarıdır de geç,yani çok sık görsen ,cinsel hayatınızı etkilese tamam!tepki verin...Ben şahsen böyle bir şeyi meselede yapmam bu konuda gururda!

Nasıl fark ettin ki? Çamaşırları makineye atarken kimsenin donunun ağına bakamam mümkün değil. Midem kaldırmaz ya benim.

Demek 1 hafta dayanamayan adamlar da varmış hmmm

Hayır da yani belki adam rüya gördü gece donunu takip ediyosunuz. Bugün mor giymisti sarı giymisti yok yok rüya olamaz kesin mast yaptı falan. At gitsin makineye ya bide açıp inceliyonuz mu töbe töbe. Bir kere bile bakmadim. Banane be donundan !

aşırı tepki vermişsiniz. hiç yüzlememeniz gerekirdi. gayet doğal bir durum. annesi gibi davranmışsınız o da panikten saçmalamış.

Adaminizi bunaltmayin. Onlar her yere dagitma icgudusuyle basa cikmaya calisir. Eger yukunu atamazsa fizyolojik problemler olur. Tohumun tazelenmesi onlarin dogasinin geregi nicin kiziyorsunuz.
Gestapo subayi gibi ne gozluyorsunuz gariban adami! Siz sacmalayinca o da sacmalamis.

Valla kizlar siz erkek milletini ne saniyorsunuz onlari vucudu isleyisi ihtiyaclari farkli boyutta. Iste bu yuzden erkekler evlenmek istemiyor.

İyi geceler eşimin dört beş gün önce eşimin mastürbasyon yaptığını farkettim. Çamaşırını makinaya atarken... Söylemedim önce bugun söyledim. Önce yalan söylemeye kalktı sen o zaman adet olmuştun diye oysa yalan.. Bunu kendi de kabul etti daha sonra bana öyle bir açıklama yaptı ki şok oldum resmen.. Dışarda yanlış yapmamak için başka kadına gitmemek için yaptım. İyi de ben sana yetmiyor muyum dedim. Ne alakası var dışarda birine gözüm kalmasın diye incelemiyim başkalarını diye yaptım dedi. Bana bundan çıkarmam gerekeni söyler misiniz. Bu arada düzenli cinsel hayatımız var

Valla genclikten kalan bir aliskanlik desek ? Sizle birlikte oldugunda rahat edemiyor ozgurce davranamiyor mu desek ? Bilemedim ama herturlu sacma yani..

Back
X