- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşver Can'ım panikten saçmalamışNormal değil demiyorum daha önce yine gördüm ama büyümedim yaptığı açıklama
Saçmalardan seçmeler hergün yapılmaz diyen adam şeytana UYMAmak için yapmışDemek 1 hafta dayanamayan adamlar da varmış hmmm
Aşırı tepki vermedim niye böyle bişeye ihtiyaç duydun dedimaşırı tepki vermişsiniz. hiç yüzlememeniz gerekirdi. gayet doğal bir durum. annesi gibi davranmışsınız o da panikten saçmalamış.
Onu vucuttan atmasi gerekiyor da ondan! Iceride curusun mu?A
Aşırı tepki vermedim niye böyle bişeye ihtiyaç duydun dedim
İyi geceler eşimin dört beş gün önce eşimin mastürbasyon yaptığını farkettim. Çamaşırını makinaya atarken... Söylemedim önce bugun söyledim. Önce yalan söylemeye kalktı sen o zaman adet olmuştun diye oysa yalan.. Bunu kendi de kabul etti daha sonra bana öyle bir açıklama yaptı ki şok oldum resmen.. Dışarda yanlış yapmamak için başka kadına gitmemek için yaptım. İyi de ben sana yetmiyor muyum dedim. Ne alakası var dışarda birine gözüm kalmasın diye incelemiyim başkalarını diye yaptım dedi. Bana bundan çıkarmam gerekeni söyler misiniz. Bu arada düzenli cinsel hayatımız var