Ne olur yorum yapın çok acı çekiyorum çok kötüyüm ölmek istiyorum:(

Kelebeketkisiii

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2018
84
18
18
Arkadaşlar merhaba. 3,5 yıl süren iliskim vardı iliskim boyunca ne kavga ettik ne ayrıldık ilk sevgilisiyim. Her sey harika giderken bir anda heyecan bitti dedi seni cok seviyorum ama asla ayrılmak istemiyorum sadece bunu söylemek istedim sevgimin niteligini dedi mesela 4 hafta gorusmedik yoklgunu öyle aramadım dedi bende dedim ki madem aşkın bitti heyecan yok ne gereği var sevgili olmamızın dedim sen resmen ayrılmak icin konusmussun bitti o zaman dedim. Neyse ayrılıgı kabul etti 3 gün sonra sonra ailesi aradı kızım bitirmeyin oglum cok kötü yemeden icmeden kesildi yanlış anlamışsındor askta neymiş falan dedi bende aşık değilse gerek yok sagolun yinede aradıgınız icin dedim sonra aksamı bu yine yazdı bana cok üzgünüm sensizlik icimi parcalıyo asık degilim ama cok seviyorum sonucta falan dedi bende istemedim bitirdim 2 hafta oluyo ayrılalı bi kac gun önce arkadası instagramdan hikaye paylaştı cok üzgün gorunuyodu ben goreyim diye yapmışlar resmen öyle bitti cok üzgünüm bunu haketmedim öyle iyi davranmıştım ki asla haketmedim cok üzülüyorum pişman olur mu dersiniz daha 2 hafta önce ailem ceyiz hazırlıyo sana diyordu..

bir zaman sonra aşkın yerini kalıcı sevgi alır. önemli olan sevgidir. aşkın ömrü kısadır. seni gercekten seviyorsa ve sen de seviyorsan barış bence.

edit; aradaki kısmı atlamışım. 4 hafta gorusmediniz ve seni aramadi? dogru mu anladim? ve yoklugunu aramadigini soyledi?

ilk yorumumu dikkate alma lütfen. bununkisi biraz odunluk olmus.

Bir erkek için ölmek istemek
Eğer böyle düşünmeye devam edersen karşına doğru insan asla çıkmaz çıksa da ileride soğur senden.
Önce kendine güven ve kendini sev.
Hayatında olmak isteyen olurdu zaten bu yüzden üzülme lütfen ve seni yaşama döndürecek doğru insanı bekle

Yok her gün konusuyoduk sürekli sadece yüzyüze varlıgımı aramamış öyle diyo

Heyecan ömür boyu süren birşey değil ki zaten.çok normal.aşkın ömrü kısadır.ama heyecan bitti diye başka heyecanları koşacak bir tipse o zaman sıkıntı

aşk oyle bir duygudur ki karninda kelebekler ucusur, yemek yedirmez, uyku uyutmaz, parmak uclarina kadar gidiklandirir... onu gormeden duramazsin, gorunce de nefesin kesilir heyecandan...

degisik zamanlarda aklina gelir, sacma sapan yerlerde salak salak gulumserken bulursun kendini; onu dusunuyorsundur...

bu bir sure devam eder, sonra yerini sevgi alır.

o yüzden ben bir erkegin bana once asik olmasini sonra sevmesini isterim.

ilk evlendigimde boyle dusunmuyordum, zamanla oturdu bu fikir. belki sen de yasindan oturu bu kadar uzdun kendini. 20 21 yas civarinda misin?

İşte hep fazla iyi davraninca arpalari fazla geliyor demek ki. Laflara bak çay demle hele hele. Her ilişkinin dinamiği farklı gelişir. Ama sana aşık değilim yokluğunu aramadım demek en hafif tabirle hiyarliktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…