- 17 Ağustos 2018
- 84
- 18
- 18
- Konu Sahibi Kelebeketkisiii
Arkadaşlar merhaba. 3,5 yıl süren iliskim vardı iliskim boyunca ne kavga ettik ne ayrıldık ilk sevgilisiyim. Her sey harika giderken bir anda heyecan bitti dedi seni cok seviyorum ama asla ayrılmak istemiyorum sadece bunu söylemek istedim sevgimin niteligini dedi mesela 4 hafta gorusmedik yoklgunu öyle aramadım dedi bende dedim ki madem aşkın bitti heyecan yok ne gereği var sevgili olmamızın dedim sen resmen ayrılmak icin konusmussun bitti o zaman dedim. Neyse ayrılıgı kabul etti 3 gün sonra sonra ailesi aradı kızım bitirmeyin oglum cok kötü yemeden icmeden kesildi yanlış anlamışsındor askta neymiş falan dedi bende aşık değilse gerek yok sagolun yinede aradıgınız icin dedim sonra aksamı bu yine yazdı bana cok üzgünüm sensizlik icimi parcalıyo asık degilim ama cok seviyorum sonucta falan dedi bende istemedim bitirdim 2 hafta oluyo ayrılalı bi kac gun önce arkadası instagramdan hikaye paylaştı cok üzgün gorunuyodu ben goreyim diye yapmışlar resmen öyle bitti cok üzgünüm bunu haketmedim öyle iyi davranmıştım ki asla haketmedim cok üzülüyorum pişman olur mu dersiniz daha 2 hafta önce ailem ceyiz hazırlıyo sana diyordu..