Ne olur yorum yapın çok acı çekiyorum çok kötüyüm ölmek istiyorum:(

Sizin iyiliğiniz için diyorum, kızmayın bana lütfen.
Biraz fazla abartmışsınız ve boşuna saçmalıyorsunuz şuan ikinizde.
Adam akıllı bir oturup konuşun, sevgilinizin dediklerine gurur yapıp o kadar takılmayın.
İnsan evliliğinde bile; boşluğa düştüğünde bunalıma girdiğinde anlık saçmalayabiliyor
ya da kendini ifade edemeyip yanlış cümleler kurabiliyor.. İnsanız sonuçta.
Bazı ilişkilerde bazı dönemlerde aşk ve heyecan bitebilir; bu o kadar önemli birşey değil ki..
Bunlar yerini tutku, sadakat, sevgi gibi daha güzel değerlere bırakabilir. :)
Böyle tripli, tavırlı durmayın; karşılıklı oturup daha mantıklı bir şekilde konuşun.
Sonra karar alırsınız yine. Ama böyle çocukca olmuş epey.
Yazık değil mi o kadar emek ve yaşanılan anlara..
Neden kendinize böyle saçma bir şekilde acı çektiriyorsunuz. Yapmayın lütfen.

Sizin iyiliğiniz için diyorum, kızmayın bana lütfen.
Biraz fazla abartmışsınız ve boşuna saçmalıyorsunuz şuan ikinizde.
Adam akıllı bir oturup konuşun, sevgilinizin dediklerine gurur yapıp o kadar takılmayın.
İnsan evliliğinde bile; boşluğa düştüğünde bunalıma girdiğinde anlık saçmalayabiliyor
ya da kendini ifade edemeyip yanlış cümleler kurabiliyor.. İnsanız sonuçta.
Bazı ilişkilerde bazı dönemlerde aşk ve heyecan bitebilir; bu o kadar önemli birşey değil ki..
Bunlar yerini tutku, sadakat, sevgi gibi daha güzel değerlere bırakabilir. :)
Böyle tripli, tavırlı durmayın; karşılıklı oturup daha mantıklı bir şekilde konuşun.
Sonra karar alırsınız yine. Ama böyle çocukca olmuş epey.
Yazık değil mi o kadar emek ve yaşanılan anlara..
Neden kendinize böyle saçma bir şekilde acı çektiriyorsunuz. Yapmayın lütfen.
O yazmadan yazmak istemiyorum bence de yazık cok emek verdim fedakarlık yaptım hic haketmedim o lafları:( heyecan bitebilir de söylemesi mi gerekiyordu zaten mutluyduk bilmiyorum derdi neydi bir daha yazar mı sence

aşk oyle bir duygudur ki karninda kelebekler ucusur, yemek yedirmez, uyku uyutmaz, parmak uclarina kadar gidiklandirir... onu gormeden duramazsin, gorunce de nefesin kesilir heyecandan...

degisik zamanlarda aklina gelir, sacma sapan yerlerde salak salak gulumserken bulursun kendini; onu dusunuyorsundur...

bu bir sure devam eder, sonra yerini sevgi alır.

o yüzden ben bir erkegin bana once asik olmasini sonra sevmesini isterim.

ilk evlendigimde boyle dusunmuyordum, zamanla oturdu bu fikir. belki sen de yasindan oturu bu kadar uzdun kendini. 20 21 yas civarinda misin?
24 yasındayım size de katılıyorum bi üzen sey bunalrı durup dururken demesindeki mantık neydi ayrılmaktan baska care bırakmadı resmen bana simdi cok pisman olsun istiyoruk

Arkadaşlar merhaba. 3,5 yıl süren iliskim vardı iliskim boyunca ne kavga ettik ne ayrıldık ilk sevgilisiyim. Her sey harika giderken bir anda heyecan bitti dedi seni cok seviyorum ama asla ayrılmak istemiyorum sadece bunu söylemek istedim sevgimin niteligini dedi mesela 4 hafta gorusmedik yoklgunu öyle aramadım dedi bende dedim ki madem aşkın bitti heyecan yok ne gereği var sevgili olmamızın dedim sen resmen ayrılmak icin konusmussun bitti o zaman dedim. Neyse ayrılıgı kabul etti 3 gün sonra sonra ailesi aradı kızım bitirmeyin oglum cok kötü yemeden icmeden kesildi yanlış anlamışsındor askta neymiş falan dedi bende aşık değilse gerek yok sagolun yinede aradıgınız icin dedim sonra aksamı bu yine yazdı bana cok üzgünüm sensizlik icimi parcalıyo asık degilim ama cok seviyorum sonucta falan dedi bende istemedim bitirdim 2 hafta oluyo ayrılalı bi kac gun önce arkadası instagramdan hikaye paylaştı cok üzgün gorunuyodu ben goreyim diye yapmışlar resmen öyle bitti cok üzgünüm bunu haketmedim öyle iyi davranmıştım ki asla haketmedim cok üzülüyorum pişman olur mu dersiniz daha 2 hafta önce ailem ceyiz hazırlıyo sana diyordu..
Ben bu adamdan hiçbir şey anlamadım. Heyecan bitti 4 hafta görmedim hiç yokluğunu aramadım diyor, sen de gayet mantıklı bir şekilde o zaman ayrılalım diyorsun. Tamam diyor.Bu sefer yemeden içmeden kesiliyor ama hala kuyruk dik. Sana aşık değilim diyor. Kesinlikle problemli. Tebrik ederim zamanında kurtulmuşsun sen alma da kim alırsa alsın bence yol ver gitsin

Ben bu adamdan hiçbir şey anlamadım. Heyecan bitti 4 hafta görmedim hiç yokluğunu aramadım diyor, sen de gayet mantıklı bir şekilde o zaman ayrılalım diyorsun. Tamam diyor.Bu sefer yemeden içmeden kesiliyor ama hala kuyruk dik. Sana aşık değilim diyor. Kesinlikle problemli. Tebrik ederim zamanında kurtulmuşsun sen alma da kim alırsa alsın bence yol ver gitsin
Gerçekten tam icimdekileri yaZdın hangi kafayı yaşıyor anlamadım durup dururken nasıl unutcam bilmiyorum o kadar umut verip bir anda silmesini

Böyle devam et
Barışma yani
Aşık değilse de olur
Çünkü insanoğlu nankör
Kaybettiğini anlarsa kesin aşık olur
Tabi bu durumda sen geri kabul eder misin bilemem

Böyle devam et
Barışma yani
Aşık değilse de olur
Çünkü insanoğlu nankör
Kaybettiğini anlarsa kesin aşık olur
Tabi bu durumda sen geri kabul eder misin bilemem
İnsallah değerimi anlasın aşık olsun istiyorum ben de suan kabul etmem gibi geliyor ama bilemiyorum cok kurıldum ve üzüldüm yıllar geçirdiğim insanın kaybedecegini bilerek böyle seyler demesi cok koydu

3.5 yilda heyecani bittiyse 13 yil sonraki halini dusunemiyorum.
3 yilda bir yeni sevgili bulsun o zamaan kendine.

Aşk olmak zorunda mı? Kendi kendinize acı çektiriyorsunuz gibi. Adam açıkça söylemiş siz ayrılalım demişsiniz mantıklı hisler ve davranışlar değil gibi

Ben eşime hiç o dizilerde ve filmlerde bize göstermek istedikleri gibi aşık olmadım. Ama ben bu adamı öyle bir sevdim ki, yoldaşım, sırdaşım, sevgilim, çocuklarımın babası oldu. hem her gün Rabbime dua ederim benim ömrümden alıp onunkine eklesin diye. Sinir ettigi olsa bile sevgi ile bakarim ona. Kalbini kırmamak icin gayret ederim. Bir ilişkide beklentiler nedir istekler nedir o önemli. Aşk nedir sizce? Veya o bahsettigi heycan nedir? Pes etmek bu kadar kolay olmamaliydi eger ki ikinizde ciddiyseniz. Bence isteklerinizi düşünün tartın ve o kişiyi seviyorsaniz tekrar konuşun derim.

Ben eşime hiç o dizilerde ve filmlerde bize göstermek istedikleri gibi aşık olmadım. Ama ben bu adamı öyle bir sevdim ki, yoldaşım, sırdaşım, sevgilim, çocuklarımın babası oldu. hem her gün Rabbime dua ederim benim ömrümden alıp onunkine eklesin diye. Sinir ettigi olsa bile sevgi ile bakarim ona. Kalbini kırmamak icin gayret ederim. Bir ilişkide beklentiler nedir istekler nedir o önemli. Aşk nedir sizce? Veya o bahsettigi heycan nedir? Pes etmek bu kadar kolay olmamaliydi eger ki ikinizde ciddiyseniz. Bence isteklerinizi düşünün tartın ve o kişiyi seviyorsaniz tekrar konuşun derim.
Dediklerinizde sonuna kadar haklısınız ben de size katılıyorum keske o da bunu anlayabilseydi daha konusmak derken o aklı basına gelene dek yazmam ne geregi vardı sacmaladı önce hatasını anlasın istiyorum değerimin farkına varsın cok iyi davrandım rahat battı

Aşk olmak zorunda mı? Kendi kendinize acı çektiriyorsunuz gibi. Adam açıkça söylemiş siz ayrılalım demişsiniz mantıklı hisler ve davranışlar değil gibi
Dedim ama icim acıyarak dedim öyle dedigi icin hic haketmedim cok emek verdim cok iyi davrandım o yuzden evet benim yıllarımı aldıysa elimden asık olmak zorundaydı cok koydu bu sözleri cok üzülüyorum

Back
X