Ne olur yorum yapın çok acı çekiyorum çok kötüyüm ölmek istiyorum:(

Evlenmek için aşık olmak gerekmez ki aksine aşıkken yapılan evliliklerin çok sağlıklı olmadığını düşünenlerdenim ben. Aşk gerçekten insanın gözünü kör ediyor.

Dediklerinizde sonuna kadar haklısınız ben de size katılıyorum keske o da bunu anlayabilseydi daha konusmak derken o aklı basına gelene dek yazmam ne geregi vardı sacmaladı önce hatasını anlasın istiyorum değerimin farkına varsın cok iyi davrandım rahat battı

Ben ilişkide hep konuşma taraftariyim. Iste süründürmek veya görüşmemek gibi şeyler bana göre değil. İlişkiyi kurtarmak gibi bir niyetim var mi? Açık konusurum ve sartlarimi da sunarim. Arka hesaplara hiç gerek yok bence. Yüz yüze görüşün ve açık konuşun. Yok ilişkiyi bitirmekse niyetiniz artık ismini dahi anmayin ve yolunuza bakin. Ben ilişkimin gidişatını kendim belirlemek. Isterim. Iyi olsun kötü olsun

Aşık olmayan niye bukadar yerlerde napçakmışsın o birine aşık olana kadar boşta kalmasın diye oyalıcakmısınız bencil bi adamm iyi olmuş kararlı olun doğru karar vermişsiniz

Yorum atmaya degmez, eminim ki birkaç hafta sonra tekrar konuşacaksıniz. Çünkü siz ayrılmak istemiyorsunuz, sadece trip atiyorsunuz.
Adamin ilk sevgilisi olduğunuz nasıl da belli, taktik,usül erkan bilmiyor . Eğer bilseydi arkadaşı acı dolu resim değil kalabalik bir alkollü ortamda, kahkahalar içinde bir resim paylaşırdi. Sen de 'gitti canımın cancağızı' moduna girerdin. Bir anda kacan o kovalayan sen haline gelirdiniz.
Konuya gelince. Madem ayrılıkta kesin kararlisiniz, size ne ondan? İster pişman olsun ister gününü gün etsin. Ayrılık şu demek : bu saatten sonra ben yokum
Yani umrunuzda bile olmamalı. Umarım o da mutlu olur.
Ki olur zaten ya.
Eğer uzuntunuzde samimiyseniz hiç üzülmeyin boşuna.
İlk ilişkisi, bu kadar uzun sürmüş...
Şimdi biraz üzülür elbet de yeni yeni insanlarla tanıştıkca, keyifli mekanlara girip çıktıkça bekar erkek olmanın güzelliklerini farkeder, eskisinden de mutlu olur. Onun için üzülmene gerek yok. Bu da Bir deneyim.
Hatasını anlar mı dersen ortada hata falan yok. İnsan sevgilisiyle konuşurken hesap kitap yapıp konuşmaz. İçinden geldiği gibi davranır. Bu yüzden de, içinden geleni dediği için hatalı falan değil

4 hafta görüşmemişsiniz yokluğunuzu aramamış heyecan bitti.demiş üzüldüğünr mi.inanıyorsunuz ya Allah aşkına yani üzülecek adam 1 ay nasıl dayanır? bir üye vardı defalarca konu açtı ayrıldık ama seviyorum diye hep mesaj atıyordu çocuğa kabullenmiyordu ona benziyorsunuz yoksa o musunuz diyesim geldi pişman falan değil

Bence bu çocukla zaten mutlu olamazmışsınız, asıl tam da şimdi hayatlarinizi birlestirmeye heyecanlanmaniz gerekirken su zamanlarda heyecani bitmisse zaten hic bi zaman tam olarak sevmemis sizi. Bence yatin kalkın şuan bunları söylediği için dua edin Yoksa sevgisiz ve ilgisiz bi evlilik sizi bekliyomus

O yazmadan yazmak istemiyorum bence de yazık cok emek verdim fedakarlık yaptım hic haketmedim o lafları:KK43: heyecan bitebilir de söylemesi mi gerekiyordu zaten mutluyduk bilmiyorum derdi neydi bir daha yazar mı sence

Herkes ne kadar da kestirip atmış, genellemiş öyle. Ne heyecan ne aşkmış öyle arkadaş.
Herşey bundan mı ibaret sadece.
Onun yazmasını bekleme, sen yaz. Bu tür durumlarda gurur olmaz canım, yazık etme ona da kendine de.
Ne onun yazmasını bekliycen Allah aşkına, o erkekse sende kadınsın. Neyin gururu neyin önceliği bu??
Bir msj at, böyle bir durum bize yakışmadı cocukca oldu, oturup konuşalım vs diye.
Bu senden bireysel olarak; hiçbirşey kaybettirmez ona da birşey katmaz ki..
Biraraya geldiğinizde; belki kendiliğinden sende o da kendinizi daha güzel ifade edip;
daha sağlam bir şekilde devam edeceksiniz.
Hiç olmadı diyelim; en azından daha medeni bir şekilde; birbirinizi anlayarak, soru işaretsiz ayrılmış olursunuz.
Hem heyecan bitti vs diye söylemesi de normal, en azından dile getirmiş. Sana rol yapması daha mı iyiydi.
Erkekler düz mantık cümleler kurar canım, belki de anlatmak istediği farklıydı ama beceremedi. Baksana üzgünmüş de; sen de yangına direkt körükle gidip ayrıldık tmm demişsin. Yapma lütfen, çok saçma bunlar.
Biliyorum; heyecan bitti aşk yok vs gibi kelimeler ve düşünceler; seni çok yaralıyor.
Ama emin ol; bunların hepsi çok normal. Belkide bu ilişkinizin oturmuş olduğuna dair bir işarettir.
Dediğim gibi bazen insan evliliğinde bile boşluğa düşebiliyor ya da kendini tam ifade edemiyor.
Duygular yer değiştirebiliyor.

Aşk çok da şart olmayabilir ama yaptığı çok saçma.
Heyecan aramış heyecanı da bulmuş sanırım.
Koşsun peşinizden eğer kalbiniz kabul ederse devam edersiniz.
Yabana atılmayacak bir ilişki gibi duruyor.
Biraz koşsun bence,belki tekrar alevlenir bi şeyler.
Yalnız hakikaten heyecan aramış kendisi.

Back
X