- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Kelebeketkisiii
Aşkla çok sevmek arasındaki fark ne yav
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi bilsem.. delircem artık dusunmektenAşkla çok sevmek arasındaki fark ne yav
Dediklerinizde sonuna kadar haklısınız ben de size katılıyorum keske o da bunu anlayabilseydi daha konusmak derken o aklı basına gelene dek yazmam ne geregi vardı sacmaladı önce hatasını anlasın istiyorum değerimin farkına varsın cok iyi davrandım rahat battı
Çok sevmek akıllı uslu sakin bi şey ama aşk öyle değil çılgın uçarı eserekli bir durumAsıktı cok mutluyduk son ana kadar mutluyduk demekki ben öyle sanmısım..
Evet beniö üzüldügüm nokta dile getirmesi durup dururken ne geregi vardı zaten cok mutluyduk cok uzgunumEvlenmek için aşık olmak gerekmez ki aksine aşıkken yapılan evliliklerin çok sağlıklı olmadığını düşünenlerdenim ben. Aşk gerçekten insanın gözünü kör ediyor.
Ama yıllar gectikce ask kalmaz ki dedigi sey sacma ask hissetmiyoruö ama cok seviyorum nedir yaniÇok sevmek akıllı uslu sakin bi şey ama aşk öyle değil çılgın uçarı eserekli bir durum
Evet dile getirmesi mantıksız olmuş ama yine de ayrılık sebebi değil benceEvet beniö üzüldügüm nokta dile getirmesi durup dururken ne geregi vardı zaten cok mutluyduk cok uzgunum
Evet aşk yıllanınca sevgi oluyur zaten. Aşk genç sevgi yaşlı bir duyguAma yıllar gectikce ask kalmaz ki dedigi sey sacma ask hissetmiyoruö ama cok seviyorum nedir yani
Senden vazgeçmişAlıskanlık değil diyo ben de öyle dusundum ama nasıl sildi tüm bu yasananları
O yazmadan yazmak istemiyorum bence de yazık cok emek verdim fedakarlık yaptım hic haketmedim o laflarıheyecan bitebilir de söylemesi mi gerekiyordu zaten mutluyduk bilmiyorum derdi neydi bir daha yazar mı sence