Ne olursa olsun sizin varliginiz yeter.(kp evime gelip beni azarlamasi)

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
133
Azonce resmen aglama kirizi gecirdim artik dayanacak gücüm kalmadı Allahim canimi al da kurtuluyum diye dua ediyorum hala o kadar üzgün kirginim ki kizimin göğsünde sislik oldugu icin doktor araştırma hastanesine sevk etmisdi bundan alti ay once bir gittik kayseriye esimin ablasi var orda bir gun orda yattik ertesi gun doktora gittik simdu tekrar cagirdi doktor ilk gittiğimizde kizim gece boyu hic uyumadi cok huzursuzlandi hatta konum var bu kayserideyken baya moralim bozulmustu bende dedim ki esime gitmiyelim zaten orda yapılan testlerim aynısı burda da yapıldı diye eşim eğer sen bidaha gidelim dersen birsey olursa bu defada ben gitmem dedi tamam öyleyse perşembe sabah gidelim aksama dönelim kalmayalim dedim esim annesine dedi kv gitti kp dedi oda demiş ki çarşamba dan gidelim diye bu defa esim samire gitmek istemiyor dedi sonra kp bana sen ne yapmak istiyorsun diye sordu bende baba kizim durmuyor agliyor sabah gidelim olmaz mi dedim kv ne dediyse artik adama niye kostur kostur gidiyon da falan da filanda dedi.
Ben birsey demedim bu defa aramis beni bize gelin konusalim diye bende esime anlattim gitmeyelim zor olur sicakta zaten ayni testleri yaptılar birsey çıkmadı dedim oda tamam demişti sonra kv deye dedim anne biz gitmeyecegiz diye oda tamam dedi ama agzinin icinden de gitmezsen gitme dedi ondan sonra biz oturuyoruz kp kv bi hışımla bize geldiler ki kp soluğu burnundan alıyor iste sen benden üste cikamazsin da sen esini seviyorum diyorsun da ablasina gitmek istemiyorsun da sen niye inatlasiyorsun da falan da filan da eger sen benim kizima deger vermezsen bende senin kardesine deger vermem de bundan uc gun oncede kv yle tartismamiz olmuştu. Sen Niye on gündür annenle kussunde senin bizi kirmaya hakkin yok da halbuki kv benimle konuşmuyordu esimde baba tamam suc bende falan dedi ama hala devam ediyor bayramin birinci gunu annemlere gitmisdik sen gidiyon bayramin birinci gunu niye kizima gitmiyon da baba durmadi yatmıyor orda dedim iste teyzesinin kucaginda yatıyor babanin evinde yatıyor da halasinin evinde mi yatmıyor da aslında ben yine gidecektim Gorumcem bana uc defa kayseriye gelecek misiniz diye sorunca bu defa bizi istemiyor lar diye düşünce oldu bide ayni testler olunca gitmek istemedim sicakta kp yarin giderseniz 4 de gidelim diyor gitmezseniz siz bilirsiniz dedi gitti o kadar cok sikmissim ki kendimi onlar gittikden sonra cok kötü ağlama krizine girdim simdi ben bu lafları yutup gidiyim mi yoksa gitmeyim mi gitmesem daha kötü seyler olacak bu defa uc Gorumcem de bana gelmeyecek kv kp de ayni onlarda gelmez ler ne yapiyim sizce

Gitme.

Bu arada halasında uyumuyor bahanesini fazla uzatmışsın. Yani çocuk bu yeri gelir uyumaz. Alışkın olmadığı ortamdır uyumamıştır. Dünyanın sonu değil bence o noktada hatalısın.

KV kp zaten garip tipler belli ki.

Kızına geçmiş olsun.
Sagol hayir ben uzatmadim ben bir kere dedim uyumuyor diye ama sadece o değildi tabiki gitmememin sebebi

Bence git,ortam değişince belki psikolojine de iyi gelir,kafan dağılır.Ne kadar da kızlarına değer veriyorlarmış arkadaş.

Küçücük bir çocuğun sağlığı söz konusuyken bu kadar uzatmak neden, üste çıkma çabaları neden? Önce kızını düşün, bu insanların düşünmediği belli.

kuzum aynı testlerin yapıldığından emin misin ?
sen bırak kp ri gitmen gerekiyorsa git gerekmiyorsa gitme..
hem gelmesinler bir daha evine daha iyi değil mi ?
biraz huzur bulursun belki..

Bence git,ortam değişince belki psikolojine de iyi gelir,kafan dağılır.Ne kadar da kızlarına değer veriyorlarmış arkadaş.
Aynen böyle birsey icin kalp kirmaya değer mi ben hic evlat degilim taşım ben ya gidince ortam degismeyecek lafları alttan alta sokacaklar

Küçücük bir çocuğun sağlığı söz konusuyken bu kadar uzatmak neden, üste çıkma çabaları neden? Önce kızını düşün, bu insanların düşünmediği belli.
Hayir zaten bir sorun olsa ben her lafi yutup kendimi hice sayip giderim gitmek istemeseydim digerinde de gitmezdim

kuzum aynı testlerin yapıldığından emin misin ?
sen bırak kp ri gitmen gerekiyorsa git gerekmiyorsa gitme..
hem gelmesinler bir daha evine daha iyi değil mi ?
biraz huzur bulursun belki..
Evet eminim rahim usg var burda bakıldı birsey cikmadi bilmiyorum daha cok uzulursem hepsi kızları falanda uzerime gelirse kaldiramam

Hayir zaten bir sorun olsa ben her lafi yutup kendimi hice sayip giderim gitmek istemeseydim digerinde de gitmezdim
6 ay sonrasında çağırdığına göre demek ki gitmen gerekiyor,belki farklı tahlillerde yapılacak,belki aynı yaptığı tahlillerde sorun çıkacak.Çocuğunun sağlığı için gitmelisin.

Sabah git aksam geri don. Kimsenin evinde kalma. Kv ve kp le beraber gitme esinle ikiniz gidinn.
Esin neden hic sesini cikarmiyor seni korumuyor samire?

Evet eminim rahim usg var burda bakıldı birsey cikmadi bilmiyorum daha cok uzulursem hepsi kızları falanda uzerime gelirse kaldiramam

eşinle konuş önce bakalım o ne diyecek ..
bende gitmek istiyorum özellikle kızım için ama kalmak istemiyorum isterse annenle baban kalsın biz dönelim de ..

Back
X