- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Bu defa daha kötü olmaz mi herseyGitme.
Anladigim kadarıyla sen ne yapsanda onlara batıyor ama eşine durumu anlat. Yani senin inat etmediğini anlasin. Araniz bozulmasinBu defa daha kötü olmaz mi hersey
Sagol hayir ben uzatmadim ben bir kere dedim uyumuyor diye ama sadece o değildi tabiki gitmememin sebebiGitme.
Bu arada halasında uyumuyor bahanesini fazla uzatmışsın. Yani çocuk bu yeri gelir uyumaz. Alışkın olmadığı ortamdır uyumamıştır. Dünyanın sonu değil bence o noktada hatalısın.
KV kp zaten garip tipler belli ki.
Kızına geçmiş olsun.
Daha konusmadikEsin ne diyor samira ?
Aynen böyle birsey icin kalp kirmaya değer mi ben hic evlat degilim taşım ben ya gidince ortam degismeyecek lafları alttan alta sokacaklarBence git,ortam değişince belki psikolojine de iyi gelir,kafan dağılır.Ne kadar da kızlarına değer veriyorlarmış arkadaş.
Hayir zaten bir sorun olsa ben her lafi yutup kendimi hice sayip giderim gitmek istemeseydim digerinde de gitmezdimKüçücük bir çocuğun sağlığı söz konusuyken bu kadar uzatmak neden, üste çıkma çabaları neden? Önce kızını düşün, bu insanların düşünmediği belli.
Git derim çünkü doktor çağırmış kızın için gitmelisin.Aynen böyle birsey icin kalp kirmaya değer mi ben hic evlat degilim taşım ben ya gidince ortam degismeyecek lafları alttan alta sokacaklar
Evet eminim rahim usg var burda bakıldı birsey cikmadi bilmiyorum daha cok uzulursem hepsi kızları falanda uzerime gelirse kaldiramamkuzum aynı testlerin yapıldığından emin misin ?
sen bırak kp ri gitmen gerekiyorsa git gerekmiyorsa gitme..
hem gelmesinler bir daha evine daha iyi değil mi ?
biraz huzur bulursun belki..
6 ay sonrasında çağırdığına göre demek ki gitmen gerekiyor,belki farklı tahlillerde yapılacak,belki aynı yaptığı tahlillerde sorun çıkacak.Çocuğunun sağlığı için gitmelisin.Hayir zaten bir sorun olsa ben her lafi yutup kendimi hice sayip giderim gitmek istemeseydim digerinde de gitmezdim
Bilmiyorum6 ay sonrasında çağırdığına göre demek ki gitmen gerekiyor,belki farklı tahlillerde yapılacak,belki aynı yaptığı tahlillerde sorun çıkacak.Çocuğunun sağlığı için gitmelisin.
Evet eminim rahim usg var burda bakıldı birsey cikmadi bilmiyorum daha cok uzulursem hepsi kızları falanda uzerime gelirse kaldiramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?