Ne olursa olsun sizin varliginiz yeter.(kp evime gelip beni azarlamasi)

Sabah git aksam geri don. Kimsenin evinde kalma. Kv ve kp le beraber gitme esinle ikiniz gidinn.
Esin neden hic sesini cikarmiyor seni korumuyor samire?
Oda hep baski altinda büyümüş onlar gidince cok üzüldü ya esimi öyle gondermezler ki zaten gitsek bile öyle ikimiz kp yine diyordu sen zaten gidip hemen gelme niyetin hic kizima ugramiyacaksin oyle mi dedu

eşinle konuş önce bakalım o ne diyecek ..
bende gitmek istiyorum özellikle kızım için ama kalmak istemiyorum isterse annenle baban kalsın biz dönelim de ..
O benden yana yarin ne der bilmiyorum zaten kv kp benim gitmek kalmak istemedigimi anlayinca bunca laf saydilar

Git bu seferlik çünkü olaylar büyüyecek gibi. Ama eşine anlat bana bağırıp çağıramazlar istediklerini yapmak zorunda değilim demelisin. Ve bundan sonra kpnin seninle bu şekilde konuşmasına izin verme. Tavır yap, hakkını ara. Yoksa herseyine karışırlar daha çok ağlarsın.

En iyisi ben ölüyum daha iyi artık dayanacak gücüm kalmadi gercekten

Ya oda vardi tabiki ama simdi sanki öyle desem anlayacakti Budefa iftira atiyon derdi
Yani çocuk uyumuyor yerine kızın bizi istemiyor diyecektin yada eşin diyecekti şimdi yengem banada dese çocuk uyumuyor diye diğer yere gidince nasıl uyuyor o zaman derdim bende.

Yani çocuk uyumuyor yerine kızın bizi istemiyor diyecektin yada eşin diyecekti şimdi yengem banada dese çocuk uyumuyor diye diğer yere gidince nasıl uyuyor o zaman derdim bende.
Ya orasi oyle ama ben yine gitmeyecektim esim de gidelim deyince peki öyleyse sabah gideriz aksama donelim dedim onada birsuru laf söz oldu Valla artik bende ne yapacagimi sasirdim sizce bu kadar lafa söze gerek varmi

Yok ölmeyin:)) hesap yapmayı böyle düşünür söyle olur diye düşünmeyi bırakın kafi. Aklınızdan geçeni söyleyin sizin saygılı olmanız belliki işe yaramıyor.
Yok valla bunlar ordu gibiler beni burda yerler bitirirler ben bir laf söylersem onlar on katini sülale mi sayip soylerler hepsi uzerime gelirse kafayı yerim

Ne yapiyim sizce keske anket yapsaydim gidiyim mi gitmeyim mi

samire bunun cevabı sende gizli..
herkesin karakteri, hayatı farklı..
sen sana uygun olanını yap..

edit: ben olsam inadımdan dünya yıkılsa gitmezdim kesinlikle.. ama sen bana uyma kendi aile birliği içinde kendine uygun olanı yap.. eşinle karar ver en doğrusu bu olur senin için..

Aslinda o kadar kirildim uzuldum ki hiç gitmek istemiyorum ama gitmezsem de daha kötü seyler olursa diye de korkuyorum

Kizlarina cok gitmek istiyorlarsa gitsinler k.valide ve k.peder. illa senin kizin icin neden gidiyorlar. Hem sana psikolojikmen destek olacaklarina bu azarlayip moral bozmak niye? Birde zaten bu sicaklarda insan zoraki olmadikca biyerde kalamiyor. Ben anneme bile gitmiyorum kalmak icin rahat edemiyorum diye. Allah yardimcin olsun canim, kizina acil sifalar

Aynen demi ne kadar kiymetli kızları varsa duyan kraliçe zanneder aynen annemde de dedi gitme kizim cok sicak zaten birsey çıkmadı kizimda da tekrar kontrol icin gidecektik olmazsa havalar serinleyince gidersiniz dedi

Aynen demi ne kadar kiymetli kızları varsa duyan kraliçe zanneder aynen annemde de dedi gitme kizim cok sicak zaten birsey çıkmadı kizimda da tekrar kontrol icin gidecektik olmazsa havalar serinleyince gidersiniz dedi

Hayir onlar gidecektide sen gitmeyinmi dedin, meraklilarsa gitsinler kalsinlar geline bu zulum.niye? Benim esim bile zorlayamaz gorumceme gitmek icin, bunlar ailecek azarliyor resmen niye gitmiyorsun diye. Hayir halden anlamazmi insan cocuk kucuk, hava sicak, ortalik karismis. Bundam belki kalamiyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…