gercek seven unutur mu hic???
unutmak diye bir sey yok insan kabulleniyor zamanla sadece...
Gerçek seven unutamaz zaten ama unutmak zorunda başka çaresi yoksa unutmak zorunda ... Tabi unutamadığı kişi kendini hatırlatmazsa daha kolay unutur ama...
Evet bakalım hangi taraf kazanıcak duygu çıkmazı.... :1hug:
onun hatirlatmasina gerek yokki...
yarim kalmissa zaten bir seyler hersey her yer onu hatirlatir...
diyorum ya unutmak diye bir sey insan sadece bittigini kabulleniyor ve kabullendigi daha az aci cekiyor o kadar...
gerçekten sevince unutlmuyor belli bir zaman sonra baktın geri gelmiyo kabulleniyoruz
gercek seven unutur mu hic???
unutmak diye bir sey yok insan kabulleniyor zamanla sadece...
ben de unutmak istiyorum artık yaa. ama olmuyo işte olmuyo. bide üstüne karşı evde oturuyo ben nasıl unutabilirim ki heryerde her anda anısı varr...senağlama
hep umutla geri döner diye bekledim, ne yaptıysam vazgeçemedim bazen ümidi kestim, yönümü çevirdim ama bu sırada ortaya çıkıp yine bana samimi, süslü konuşmalarını yaptı...kalbime söz geçiremedim. belki ondan sevindirici bir mesaj, bir mail gelir diye bekledim... bekledim...bekledim...ama yine sırra kadem basmıştı...
taki birkaç gün önceye kadar...
arkadaşının facebookunda tesadüfen resimlerini gördüm. sağ parmağında kalın parlak bir yüzük vardı anneme gösterdim bariz nişan yüzüğü bu kızım dedi....şimdi bir görünüp bir kaybolmasının nedenini daha iyi anladım. o kadar içime dert olduki, o kadar koyduki bana.verdiği sözler, hayatına benden başka kimseyi almayacağına dair ettiği yeminler aklıma geldi .ama ağlamadım, ağlamicamda. ramazan günü allahıma havale ettim.yazıklar olsun insanların üzüntülerinden haz duyanlara.
gercekten unutmak diye birşey yok sadece alışıyorsun sıradanlaşıyor.. unuttum diyip yaptıgın hatalrda yanına kar kalıyor maalesf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?