Ne olursa olsun unutacağım

Ally

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2007
2.467
391
688
İzmir
Kolay olmayacak, elbet üzüleceğim
Mutlaka bir iz bırakacak
Belkide çocuk gibi sana küseceğim, seneler sonra utanarak....
Dokunup birer birer sevdiğin eşyalara, hatta belki ağlayacağım
Acı çektiğim doğru ama sen bana bakma
Ne olursa olsun seni unutacağım....
Seni sevdiğimi unut, sevişmelerimiz yalan
Unut beni de her yalan gibi unut
O sevgiler ki yoktular
Onlar ümitlerimizdi
Ne ümitler yaşlandı gel zaman git zaman
Ayrıldığımızı unut
Yalnızlıklar zaten yalan
Unut beni de her yalan gibi unutt....

Kolay olmayacak elbet üzüleceğim... :a015:

aşk boyle bır tarafın untmak ıcın ugrasır bır tarafın ıcıne taaaaaa derıne kazır aşkı

yaşananlar asla unutulmuyor kızlar.bir kişi hayatınıza girdiğinde onu çıkarmak isteseniz dahi mutlaka birgün onu hatırlatacak bişeyle karşılaşıyorsunuz

gercek seven unutur mu hic???
unutmak diye bir sey yok insan kabulleniyor zamanla sadece...

gercek seven unutur mu hic???
unutmak diye bir sey yok insan kabulleniyor zamanla sadece...

Gerçek seven unutamaz zaten ama unutmak zorunda başka çaresi yoksa unutmak zorunda ... Tabi unutamadığı kişi kendini hatırlatmazsa daha kolay unutur ama...

Gerçek seven unutamaz zaten ama unutmak zorunda başka çaresi yoksa unutmak zorunda ... Tabi unutamadığı kişi kendini hatırlatmazsa daha kolay unutur ama...

onun hatirlatmasina gerek yokki...
yarim kalmissa zaten bir seyler hersey her yer onu hatirlatir...
diyorum ya unutmak diye bir sey insan sadece bittigini kabulleniyor ve kabullendigi daha az aci cekiyor o kadar...

Evet bakalım hangi taraf kazanıcak duygu çıkmazı.... :1hug:

unutsakta aklımızdan cıkarsakta kendımıze yenı bır hayat sunsakta hep ıcımızde bır yerde olucak bazen sık sık bazen yılda bır kez ama hep hatırlanacak

gerçekten sevince unutlmuyor belli bir zaman sonra baktın geri gelmiyo kabulleniyoruz

onun hatirlatmasina gerek yokki...
yarim kalmissa zaten bir seyler hersey her yer onu hatirlatir...
diyorum ya unutmak diye bir sey insan sadece bittigini kabulleniyor ve kabullendigi daha az aci cekiyor o kadar...

En zor olanı da bittiğini kabullenmek zaten.Sanki hiç bitmiycek sanki hep karşıma çıkıcakmış gibi sanki bi gün biyerlerde yeniden başlıycakmış gibi kaderde varmış gibi bittiğini kabullenmek çok zor.. Bi kabullensek zaten...

zaman herşeyin ilacı olup yaraları kaparken , yan etkilerini göstermeyi de ihmal etmiyor..

unutamıyorsunuz.
sadece varlığına alıştığınız gibi ,yokluğuna da alışıyorsunuz...
senağlamasenağlama

ben de unutmak istiyorum artık yaa. ama olmuyo işte olmuyo. bide üstüne karşı evde oturuyo ben nasıl unutabilirim ki heryerde her anda anısı varr...senağlama

ben de unutmak istiyorum artık yaa. ama olmuyo işte olmuyo. bide üstüne karşı evde oturuyo ben nasıl unutabilirim ki heryerde her anda anısı varr...senağlama

Üzüldüm senin için canım ya :çok üzgünüm: ama zaman herşeyin ilacı dedikleri doğru. Bana da herşey onu hatırlatıyodu sanki ama zamanla değişti herşey arkadaşlarım bile diyodu sen o konuyu kapattın diye bişeylerle meşgul ol başkalarına şans ver. Ben mesela alışmıştım artık kabullenmiştim herşeyi, geçen gün mail atınca eski günler aklıma geldi ama imkansızlığını biliyorum ve bu sefer çabuk toparladım kendimi. Zamanla herşey yoluna girer merak etme sen a.s.

hep umutla geri döner diye bekledim, ne yaptıysam vazgeçemedim bazen ümidi kestim, yönümü çevirdim ama bu sırada ortaya çıkıp yine bana samimi, süslü konuşmalarını yaptı...kalbime söz geçiremedim. belki ondan sevindirici bir mesaj, bir mail gelir diye bekledim... bekledim...bekledim...ama yine sırra kadem basmıştı...
taki birkaç gün önceye kadar...
arkadaşının facebookunda tesadüfen resimlerini gördüm. sağ parmağında kalın parlak bir yüzük vardı anneme gösterdim bariz nişan yüzüğü bu kızım dedi....şimdi bir görünüp bir kaybolmasının nedenini daha iyi anladım. o kadar içime dert olduki, o kadar koyduki bana.verdiği sözler, hayatına benden başka kimseyi almayacağına dair ettiği yeminler aklıma geldi .ama ağlamadım, ağlamicamda. ramazan günü allahıma havale ettim.yazıklar olsun insanların üzüntülerinden haz duyanlara.

Canım benim yaa senağlama inanamıyorum Allah kahretsin onun gibi insanı nasıl bi ş..sizlik bu ya :1shok: senin durumun hepimizdende acı Allahtan bulsun inşallah kötükedihüso

gercekten unutmak diye birşey yok sadece alışıyorsun sıradanlaşıyor.. unuttum diyip yaptıgın hatalrda yanına kar kalıyor maalesf..

gercekten unutmak diye birşey yok sadece alışıyorsun sıradanlaşıyor.. unuttum diyip yaptıgın hatalrda yanına kar kalıyor maalesf..

canını canım hıc bır erkek ıcın sıkma gelıp gecıcı dunya ne yapalım allahtan daima hayırlısını dıle.meerabe bu arada yenı katıldım bennde aranıza.uzulme tamam mı neyse gorusmek uzere canım :hooray::hooray::hooray::hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…