canını canım hıc bır erkek ıcın sıkma gelıp gecıcı dunya ne yapalım allahtan daima hayırlısını dıle.meerabe bu arada yenı katıldım bennde aranıza.uzulme tamam mı neyse gorusmek uzere canım :hooray::hooray::hooray::hooray:
Şahnaz : O sözler hep yalan oluyo bi süre sonra
Banada çok söz verilmişti ama hepsi yalan oldu
Şuan gayet mutlu çokta seviyo belliYada sevdiğini sanıyo bilmiyorum
Ama ben bu kadar çabuk unutacağını tahmin edememiştim
Ne yazıkki oluyor böyle şeyler
Ve yine olan geride kalana oluyo
O üzülüyo acı cekiyor
Ve bekliyor
İşte en zoruda bu BEKLEMEK...
bencede unuturum diyince unutulsa keşke
unutuluyoooor kızlar hem de öyle bir unutuluyor ki:icecream:
Keşke unutucam diyince unutulsa...Defalarca dedim unutucam diye ama bir an bile aklımdan çıkmıyo kahretsin iştee senağlama yanımda değilken aklımdan çıkmıyo gözümün öündeyken nası unutcamsenağlama senağlama senağlama senağlama :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: unutabilen var mı?
4 yıllık bi ilşkim oldu ayrılıp barışmlr çok oldu en snnda ben ayrıldım kızlar inanın üzülmye değmio bunu yeni anlıorum bnde unutmya çalşıorum nekdr sevsemde unutmlyım biliorum çnkü bnim cnımı çok yktı canımı ykn brylede tekrr brlkte olamam en isi hyrlısyla unutmk inş hepimiz unutrsun ve bizi gerçkten sevecek değer verecek birileri çıkar karşımıza=)) bu arada aranıza yeni katıldım :)
Tatlım aramıza hoşgeldin a.s. Artık sende bir K.Klısın :teytey: Benimde sevdiğim biri vardı hep biliyodum hayırsızın teki olduğunu ama yinede vazgeçemiyodum hep yeniden barışmak istiyodum ama artık dua etmiyorum geri dönsün diye çünkü her dönüşünde canımı daha çok yaktı :mymeka: O yüzden artık hayırlılarla karşılaştır yarabbim diye dua ediyorum ve farkettim ki ondan vazgeçtim vee unuttum :hooray:
Unutulurmuş kızlar .......
senin ki yine hayırsızmış sen vazgeçmişsin canım benimki de keşke bana karşı kaba olsa kırıcı olsa da ondan nefret etsem ama hala kibar feyzo kötükedihüsoklava: oof oooofffff ben ne yapcam senağlama :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?