Ne olursunuz bir yardım...Çok kötüyüm

hayalperesttt

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2007
252
18
643
yıllardır beklediğimzaman gelmişti sevdiğim insan beni isteyecekti konuyu actım babama ama memelketi yüzünden demediğini etmediğini bırakamdı küfretti beni kovdu dün sinir krizi gecirdim hastanedeydim ama yok ben yasadığım sürece bu iş olmayacak hakkımı helal etmem diyor ben ne yapacağım babam kımseyi dinleyecek birisi değil araya birilerini de sokamıyorum ben ne yapacağım ne olur yardım edin bir akıl verin....

Son düzenleyen: Moderatör:
bazı insanlarda memleket takıntısı vardır. bi iki insan tanırlar eğero insanlar makbul değilse hepsini öyle sanarlar ama bu hepimizin yaptığı bi yanlış açıkçası. allah yardımcınız olsun

birisinin ona memleketleriyle insanları yargılamaması gerektiğini söylemesi lazım her memleketin iyiside var kötüsüde var mesela babanın memleketinden hiç kötü çıkmamışmı:olmaz:bunu sen değilde babana lafı geçen büyak bir insanın anlatması lazım arkadaşını görüp tanıdıktan sonra karar vermeli sana yakın bir büyüğünle konuş babana anlatsın

bizim bir tanıdığımızın kızı aynı ünüversitede okurken başka memleketli bir çocukla birbirlerini sevmişlerdi aile önce memleketinden dolayı çok karşı çıktı ama sonradan mecbur kaldılar çünkü birbirlerini seviyorlardı şimdi evliler 1 yıl oldu mutlular aileler arasındaki fark bazen olumsuzluklara neden oluyorsada bunun memleketle bir alakası yok ben eşimle aynı memlekettenim ama aile yapılarımız farklı yani anlayacağın önemli olan evlenecek olan iki insanaın anlaşabilmesidir şehir falan önemli değil kafaların uyması lazımopuyorumnanaktan

yıllardır beklediğimzaman gelmişti sevdiğim insan beni isteyecekti konuyu actım babama ama memelketi yüzünden demediğini etmediğini bırakamdı küfretti beni kovdu dün sinir krizi gecirdim hastanedeydim ama yok ben yasadığım sürece bu iş olmayacak hakkımı helal etmem diyor ben ne yapacağım babam kımseyi dinleyecek birisi değil araya birilerini de sokamıyorum ben ne yapacağım ne olur yardım edin bir akıl verin....

memleketi neresi. yabancı anladımda hristiyan falan mı.
hangi ülkeden ki babanız onaylamadı,din dil ırk ayrımını hiç kabul edemiyorum ya. işte sevenleri böyle ayırıyorlar.:oklava:.

inşallah herşey düzelir sevdiğine kavuşursun.
inşallah canım.sen kalbinin yolunu seç...

zor bi durumm canim... bu insanlarda neden hep önyargi vardir bilmiyorum insani insan yapan degerleri onun memleketiyle yemesi icmesiyle konusmasiyla degerlendirmesi deli edecek beni..acik sölemek gerekirse isin kolay olmayacak cünkü kimseyi dinlemez diyorsun sana ne gbi bi yol gösteririm onuda bilmiyorum........... offfff al iste tipik bir durum daha sorada kiz kacsa sevdigine suclu olur... aileler insana yol birakmiyokii...insallah baban diretmesde mutlu olursun.... cok buyuk bi mucize lazim sana dua et dmekten baska carem kalmadi umarim bi yolunu bulursunz canimm...

Sivas lı sanırım daha önceki mesajlarınızdan anladığım kadarıyla..

şöyle az biraz babanızın sebeplerini de dinlesek neden bu memlekete karşı bu kadar tepki gösterdiğini sanırım yardımcı olabiliriz...

Arkadaşım sende benim gibi trakyalısın..

Bu trakyalılarda olan bir takıntı sanırım trakya ve rumeli çevresi olmassa olmaz..

Babam anlatır annemle görücü usulü evlenmişler görmeye geldiklerinde annemler farklı

bir dille konuşuyorlarmış babam karadenizli sanmış olmaz demiş..Sonradan makedon

olduklarını öğrenmiş..

Erkek arkadaşım da sinoplu henüz isteme olayları için erkende bazen aklıma geliyor

duysa ne der diyee??

İşin zor canım Allah yardımcın olsunn!!:Saruboceq:

evet anlıorum allah kolaylık versin bende trakyalım ama gönül buu memeleket ayırmıoo

gerçi benim öyle bi sıkıntım yok benimkide trakyalı

Back
X