Ne olursunuz yardım edin.......

CASIO

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
217
0
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar ilkdefa bi derdimi yazıcam çk kötüymm 1yıl 7 aylık evliym çalışan bi bayanım evlendigimden beri bi sürü maddi sıkıntı çektimmm altınlarım elimden alındı sustumm.eşim 9 ay çalışmaadıı iş bulamadııı tümgücümle destek oldmm bi sürü maddi sıkıntı yaşadımm.hayalım yuvamın tadını hiç çıkaramadımm.en son olarak maddi sıkıntıdan dolayı 3,5 ay önce kayınvalideme yerleştik 3 aylıgına (herhalükarda evi boşaltacaktık memnun deildkk 3 ay kayınvalidemde kalır kira ödemeyz dhaa rahat kiraya çıkarızdedikk)tam ev bakacakken hamile kaldıgımı ögrendim şuan 1,5 aylk hamileym ve eşim 90 derece döndü ev filan tutamam ev geçindiremem ben sende çalışmayacaksn falan filannnnnnn.çok kötüyüm arkadaşlar demekki ben çalıştıgım için bu yuva dönmşşş.beni sevmedigini sevginini yalaan oldgunu ev tutamayacagını ev geçindiremeyecigni sölüyor ve ben kahroluyorummm.bir insan nasıl budenli deişir ve ben ne yapmalıyım yalvarırımmmmmm destek oln yardım edinnnnnnnn çok çaresizim..........

Son düzenleyen: Moderatör:
bir kere iş kesin ama kesinlikle bırakmayacaksın. o senin desteğin. yalnız kalırsan ne olacak. bebeği doğuracağını farzedersek onu doğurursan ve eşinle işler yolunda gitmezse nolcak. bi işin olursa her durumda ayakta kalabilirsin. günümüz türkiyenin kadınlarının çoğunun şiddet görmesinin, herşeye katlanmasının yüzde doksan nedeni budur bence. maddi özgürlüğünün ne yazıkki olmaması.

canım ya çok ama çok üzüldümm.çok zor bi durum.allah yardmcın olsunn :teselli:

acaba çocukmu istemiyordu...hamile oldugunu duyuncamı degişti..........
ayrıca agır laflarda demiş....sevmiyorum diye.........
keşke hayatınızdaki herşeyi düzene koyupta hamile kalsaydınız..........

eşinle konuştunmu neden böyle davranıyorsun diye.........
bi kavganız bi tartışmanız oldu.........
bir insan durup duruken neden degişir

bunları söylerken ciddimi .
yoksa bir kızgınlık anında mı söyledi bu sözleri...

bebegı duyunca degısmıs ozaman..
sakın ısını bırakma sakın derım..bı erkegın elıne helekı sana bu sozlerı dıyen bırının elıne bakamazsın sana bakmazda ev gecındıremem demıs..
sanırım evlılıg oyun sanmıs esın oyun oynadık bebek oldu ben cekılıyom oyundan..
hayat bu ona gore olsa gerek baba olcagına ıkı elle sarılıp ustune tıtrıyecegıne bu sekılde tawrı hıc hos degıl pekı merak edıyom sen esıne guvenıyomusun ?..sana ve bebegıne bı gelecek verebılcekmı?..bebegı dogurmayı dusunuyomusun?..

Böyle bi eşden cocuk dunyaya getırerek onunda hayatını riske atmayın....Henuz erkense uzulerek soyluyorum aldırın.....

Bi süre kendı aılenızle yasayın..Duzelme durumu olmassa boşanın...
Çok kolay yazılıyo farkındayım ama eşinize aylarca siz bakmışsınız...Hamılesınız desteğe ıhtıyacınız olduğu andada karsınızdakı size köstek oluyo.....Bebeği duyuncaa daha cok hayata sarılması sıze destek olması evıne sıkı sıkı baglanıpp ekmegını tastan cıkarması gerekıo :S:S:S

Arkadaslar adamm işi bırakcaksın dememıskı....Hamıle kaldın karnın buyuyunce calısamıycaksınn baska eve cıkamayız demıs.....Ben bakamam demıs.... Yanlısmıyım ?????

Bir çok hatayı üst üste yapmışsınız..
Bari herkesin bir yerlerini yırtarak girdiği memurluk mesleğinden istifa edip de geleceğinizi karartmayın daha fazla..
Aklınızı başınıza alın..

Arkadaslar adamm işi bırakcaksın dememıskı....Hamıle kaldın karnın buyuyunce calısamıycaksınn baska eve cıkamayız demıs.....Ben bakamam demıs.... Yanlısmıyım ?????

sende çalışmayacaksın demiş canım

belkide hamile oldugunu ögrendiginde ilk sok etkisidir biraz bekle bakalim ....belki birazda baba olmaya hazir hissetmiyordur kendisini .ama zamanla alisir elbet.hem ömür boyu kayinvalidende oturacak haliniz yokya ..esin de istemez bunu .zamana birak ama aldirmayi düsünme bence...

sende çalışmayacaksın demiş canım

Bencee calısamıycaksın demek ıstemıss..Adam kendısı zaten calısmıyoo kac aydır bayanın ustunden qecınmısler..Neden calısmamasını ıstesınkı....

Bencee hamılelık durumundan nasılsa calısamıycaksın..Baska eve cıkamayız anlamında sölemıs .Konu sahıbı arkadas bu konuda bılgılendırırse memnun kalıcam.. ????

Hadı bebegı duydu sevındı kadın kıymete bındı calıstırmıyo dıycemde neler sölemıss okuduk hepımızz.... Bende benım anladıgım gıbı ama bakalımm ???

canım şimdiki zamanda erkekler çalışan bayanlarla evlenıyo cunku evi gecındırmeyı bı tarafları yemıyo senın calısamayacak olman bırde cocuk masraflarından korkmus muhtamalen allah yardımcın olsun inat et bence kabullenme kolay deıl kaynanayla kalmak cunku

ben anlamadım acaba ayrılmak mı istiyor,çocuğu mu istemiyor.e çalışmazlarsa nasıl geçinecekler?

yapacağınız en büyük hata işinizi bırakmak olur..
biraz daha bekleyin eğer eşinizin sizi sevmediği ile ilgili söyledikleri gerçekse işiniz olduğu sürece aslanlar gibi çocuğunuza kendiniz bakabilirsiniz..

inan çok üzüldüm durumuna.. ınşallah bir çıkış yolu bulursun...

sakin olun ve eşinizle tekrar konuşun bu konuyu bence... belki yanlış anladığınız birşeyler olabilir... hamilesiniz madem üzmeyin kendinizi daha fazla

mesleğinden asla vazgeçme! o senin hayat sigortan ,tutunacak en güçlü dalın ! gerekirse eşinden vazgeçmek durumunda kalsan,bırakılsan bile...

O çalışmasın seninde çalıştırmasın başkalarının sırtındanmı geçinecekmiş valla bravo bu kadar 90 derece dönmesinin sebebi ne ki bir anda??? bebek fikrimi onun gözünü korkuttu

evliliğin sorumluluğunu kaldıramıyacaksa niye sizinle evlendiki,bu kadar acizmi bu adam..
keşke şimdi hamile kalmasaydınız evliliğinizi rayına oturtmadan..
sakın işinizi bırakmayın,böyle diyen bir adamdan herşey beklenir..allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…