bunları söylerken ciddimi .merhaba arkadaşlar ilkdefa bi derdimi yazıcam çk kötüymm 1yıl 7 aylık evliym çalışan bi bayanım evlendigimden beri bi sürü maddi sıkıntı çektimmm altınlarım elimden alındı sustumm.eşim 9 ay çalışmaadıı iş bulamadııı tümgücümle destek oldmm bi sürü maddi sıkıntı yaşadımm.hayalım yuvamın tadını hiç çıkaramadımm.en son olarak maddi sıkıntıdan dolayı 3,5 ay önce kayınvalideme yerleştik 3 aylıgına (herhalükarda evi boşaltacaktık memnun deildkk 3 ay kayınvalidemde kalır kira ödemeyz dhaa rahat kiraya çıkarızdedikk)tam ev bakacakken hamile kaldıgımı ögrendim şuan 1,5 aylk hamileym ve eşim 90 derece döndü ev filan tutamam ev geçindiremem ben sende çalışmayacaksn falan filannnnnnn.çok kötüyüm arkadaşlar demekki ben çalıştıgım için bu yuva dönmşşş.beni sevmedigini sevginini yalaan oldgunu ev tutamayacagını ev geçindiremeyecigni sölüyor ve ben kahroluyorummm.bir insan nasıl budenli deişir ve ben ne yapmalıyım yalvarırımmmmmm destek oln yardım edinnnnnnnn çok çaresizim..........
merhaba arkadaşlar ilkdefa bi derdimi yazıcam çk kötüymm 1yıl 7 aylık evliym çalışan bi bayanım evlendigimden beri bi sürü maddi sıkıntı çektimmm altınlarım elimden alındı sustumm.eşim 9 ay çalışmaadıı iş bulamadııı tümgücümle destek oldmm bi sürü maddi sıkıntı yaşadımm.hayalım yuvamın tadını hiç çıkaramadımm.en son olarak maddi sıkıntıdan dolayı 3,5 ay önce kayınvalideme yerleştik 3 aylıgına (herhalükarda evi boşaltacaktık memnun deildkk 3 ay kayınvalidemde kalır kira ödemeyz dhaa rahat kiraya çıkarızdedikk)tam ev bakacakken hamile kaldıgımı ögrendim şuan 1,5 aylk hamileym ve eşim 90 derece döndü ev filan tutamam ev geçindiremem ben sende çalışmayacaksn falan filannnnnnn.çok kötüyüm arkadaşlar demekki ben çalıştıgım için bu yuva dönmşşş.beni sevmedigini sevginini yalaan oldgunu ev tutamayacagını ev geçindiremeyecigni sölüyor ve ben kahroluyorummm.bir insan nasıl budenli deişir ve ben ne yapmalıyım yalvarırımmmmmm destek oln yardım edinnnnnnnn çok çaresizim..........
merhaba arkadaşlar ilkdefa bi derdimi yazıcam çk kötüymm 1yıl 7 aylık evliym çalışan bi bayanım evlendigimden beri bi sürü maddi sıkıntı çektimmm altınlarım elimden alındı sustumm.eşim 9 ay çalışmaadıı iş bulamadııı tümgücümle destek oldmm bi sürü maddi sıkıntı yaşadımm.hayalım yuvamın tadını hiç çıkaramadımm.en son olarak maddi sıkıntıdan dolayı 3,5 ay önce kayınvalideme yerleştik 3 aylıgına (herhalükarda evi boşaltacaktık memnun deildkk 3 ay kayınvalidemde kalır kira ödemeyz dhaa rahat kiraya çıkarızdedikk)tam ev bakacakken hamile kaldıgımı ögrendim şuan 1,5 aylk hamileym ve eşim 90 derece döndü ev filan tutamam ev geçindiremem ben sende çalışmayacaksn falan filannnnnnn.çok kötüyüm arkadaşlar demekki ben çalıştıgım için bu yuva dönmşşş.beni sevmedigini sevginini yalaan oldgunu ev tutamayacagını ev geçindiremeyecigni sölüyor ve ben kahroluyorummm.bir insan nasıl budenli deişir ve ben ne yapmalıyım yalvarırımmmmmm destek oln yardım edinnnnnnnn çok çaresizim..........
Arkadaslar adamm işi bırakcaksın dememıskı....Hamıle kaldın karnın buyuyunce calısamıycaksınn baska eve cıkamayız demıs.....Ben bakamam demıs.... Yanlısmıyım ?????
sende çalışmayacaksın demiş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?