Ne olursunuz yardım edin.......

eğerki işini bırakırsan tamamen ona bağımlı hale gelirsin,kendi ayaklarının üzerinde duramazsın. Al karşına ciddi ciddi konuş.Onun kölesi değilsin,eğerki bakamayacaksa size v e sen ömür boyu bu halde kalacaksan kendi yolunu çizmen daha iyi bence. ıleriyi düşünerek karar ver hayat boyu neye katkanabilirsin neye katlanamazsın önceliklerini belirleyip ona göre konuş eşinle. Bu ne sorumsuzluk yaa

Ya kızlar sorun bendemı acaabaa ??
Bu adam aylarcaa eşini zaten calıstırmıs suanda calıstırıyoo.........

Bebeği duyunca söyledıği şeyleride yazmış.........
Hiçde sevınır gıbı bı hal almamışşş......

Neden calıstırmasınkı.......
Hamılelıkten dolayı calısamıycaksınnnnnnnnn .Ben ev gecındıremem demıss........
sende calısamayıncaa bıze kım bakıcakkk gıbı biseyy..??

Ya benmı bı tuhafım bugun anlıyamadım :S:S:S

DEMEKKı BEN CALISTIGIM ICIN BU YUVA DÖNMUŞ demiş...

Hamılelıkden dolayı calısamıycağı ıcınnn eşii tepkılıı bu durumaa.......... Calısıp evı gecındırmesını ıstıyooo ...

sakın mesleğinden vazgeçme sonradan zor bulursun ev geçindirmek kolay değil tabi işlerine gelmiyoo paşaalrın konuş bakalım bi kızgınlıkla söylemiştir o sözleri

Sakın bebeğinizin canına kıymayın elinizde maddi özgürlüğünüz varsa sen başedebilirsin hayatta ...Söyledikleri çok büyük hitam acaba ciddimi kızgınlık anımı ama kızgınlık anı da olsada çok inciltici laflar...

işinizi katiyen bırakmayın ve bebeği dünyaya getirin bebek bereketi ile gelirmiş eşiniz iş bulur...sonra belki eşiniz o lafları bir sinir anı ile istemeden söylemişir...hem çalışacağınız zaman eşinizin annesi size yardım eder bebeğinizle ilgilenir.her şey düzelecek emin olun...a.s

kocanın anlattıklarında mantık armak bile komik neye dayanarak böyle konuşmuşki hangi mantıkla.
çalışmıyor sen çalışıyorsun 3 ay diye konuşmuşsunuz şimdi temelli kayınvalideye yerleşmişisniz bebek olacak ama adam sevmiyorum sevgi yalan demiş .başkasının evindesiniz bi sen çalışıyorsun sanada çık işten diyor.
valla mantıksızlık üstüne mantıksız ve çok talihsiz konuşmlar bunlar.
sen işinden çıkma canım bence bebek meselesinide otur konuş kocanla bu kadar değişmesine sebep neymiş acaba.
ama kesinlikle işten çıkma.o çalışmıyor sen çalışazsan iyice başkasına muhtaç yaşayıp bide bebeğemi bakacaksınız.

sen annenin evinde rahat ediyo olabilirsin ama ben çocuğumu burada doğurup rahat rahat oturama. ki garantili bi işim var bırakmam.. senin sonunun ne olacağı belli değil. bukadar bencil olma diye isyanı basardım. kendine gelsin diye...

Canım çok üzüldüm gerçekten.Benim fikrim bebeğini aldırmaman ve işten çıkmaman yönünde.Belki de eşin gerçek yüzünü göstermiştir.Belki de sıkıntılı bir dönemde olduğu için böyle davranıyordur.Eğer sen de işten çıkarsan nasıl geçineceksinizki? Eşine karşı direnmeye çalış.Onunla konuş sürekli yanlış yaptığını anlat.Hatasını anlar belki.Eğer bebeğini aldırırsan ilerde vicdan azabı çekebilirsin ki bu insana en büyük cezadır.Sana yanlış birşeyde söylemek istemiyorum çünkü çok kritik bir durum:/ Allah yardımcın olsun yerimseniben

böyle sıkıntıya gelemeyen adamlar niye evlenirki:sm_confused:sen ne olursa olsun işini bırakma

Anneannemin lafi geldi aklima....bir erkegin 10 tabagi varsa 5 kiracaksin kizim sakin kendini fazla becerikli caliskan göstermeyeceksin...erkegin kici rahata gelmez...

Sanki sende biraz fazla yaptin arkadasim...Tüm yükü omuzlayip esini rahata alistirdin...
Simdi senin hamileligni ögrenince birden bire tabiki adamcagizin etekleri tutustu..

Eh tabi...alismis kudurmustan beterdir derler...

Yazacak cok sey var ama kalbini kirmamak icin yazmak istemiyorum nede olsa esindir...

Ama sunu bil ki güzelim aynen dedigin gibi bu carkin dönmesini sen sagliyordun....:1hug:

Yapacak tek birsey var...Esini al karsina ve konus...ama öyle bir konus ki bu söylediklerinden utansin...Ne demek ben nasil evi gecindirecegim ne demek ben yapamam edemem...Delikanli bir adama yakisirmi hamile karisina böyle konusmak?yasakkelime

Onun sana merak etme canim hersey yoluna girer...anne baba oluyoruz ben hallederim demesi lazim....

Yuh artik...Erkekligide erkeklere biz kadinlar ögreteceksek ne halta yariyor bu yaratiklar anlamiyorum

Ben sahsen böyle bir adami baba yapmazdim.
Kendimede böyle bir adami es yapmazdim.
Allah yardimcin olsun.

zor bi durum ya....
esinle bu konuyu enine boyuna bi konus ne demek ev gecindiremem.....nesine güvenip evlenmiski o zaman...ne ayip bisey ya....
cocuk yapacak kadar büyümüs madem ailesinin sorumlulugunuda almayi bilsin ayrica sen her daim calisip kocana bakmak destek olmak zorundada degilsin....her zaman arkasinda olamazsin....
insallah düzelir belkide senin ani hamileligin onunda cikmazda olusu onu bu duruma sürüklüyo olabilir....
hele bi dogsun cocugu belkide düzene girer....sonucta bebek sorumluluktur...umarim oda bu sorumllulugu gec kalmadan kabullenir....

arkadaşlar çok saoln sizler beni çok mutlu ettiniz yardımcı olmaya çalışmanız beni çok duygularndırdı ..öncelikle bu olay 3-4 gün önce yaşandı ve ben ailemde kalmaya başlayınca ve çocugu aldırıcam diyince eşim pişman oldugunu sölemeye başladı şimdidee sinir anında söledim falan diyor şimdidee ama çok korkuyorum o sorumluluktan korkuyorrr beni ailesiyle oturmak zorunda bırakacak offffff

annem çocugunu aldır kızım bi süre benle kall.akıllanırsa git yuvana diyorr ama herşeye ragmen kıyamıyorum ilk bebegimbu benimmmmm ne zormş allahım allah kimseye en hassas döneminde böle şeyler yaşatmasın kimseyeeeee

onun söledigi şu çocuk olunca ben çalışamıycam yaaaa kendine güvenemiyormşş ev geçindiremezmişş ev tutamazmışşşş

çok haklısın söledigin her kelimede çok haklısın saoll cnaımmm saolllll

ağır laf nedemek dünyamı yıktı malesefff

Anneannemin lafi geldi aklima....bir erkegin 10 tabagi varsa 5 kiracaksin kizim sakin kendini fazla becerikli caliskan göstermeyeceksin...erkegin kici rahata gelmez...

bu lafı annemde çok der..
annemede annanesi dermiş...
ve çok dogru bi söz..
büyükler biliyoda konuşuyo..
sen erkegi toplarsan o kendini daha bi salıyo..
sen bi yandan yıkacaksınki görsün ve o senin toplamakla uğraşsın
yoksa bi ömürr uğraş işin yoksaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…