Bencee calısamıycaksın demek ıstemıss..Adam kendısı zaten calısmıyoo kac aydır bayanın ustunden qecınmısler..Neden calısmamasını ıstesınkı....
Bencee hamılelık durumundan nasılsa calısamıycaksın..Baska eve cıkamayız anlamında sölemıs .Konu sahıbı arkadas bu konuda bılgılendırırse memnun kalıcam.. ????
Hadı bebegı duydu sevındı kadın kıymete bındı calıstırmıyo dıycemde neler sölemıss okuduk hepımızz.... Bende benım anladıgım gıbı ama bakalımm ???
Anneannemin lafi geldi aklima....bir erkegin 10 tabagi varsa 5 kiracaksin kizim sakin kendini fazla becerikli caliskan göstermeyeceksin...erkegin kici rahata gelmez...
Sanki sende biraz fazla yaptin arkadasim...Tüm yükü omuzlayip esini rahata alistirdin...
Simdi senin hamileligni ögrenince birden bire tabiki adamcagizin etekleri tutustu..
Eh tabi...alismis kudurmustan beterdir derler...
Yazacak cok sey var ama kalbini kirmamak icin yazmak istemiyorum nede olsa esindir...
Ama sunu bil ki güzelim aynen dedigin gibi bu carkin dönmesini sen sagliyordun....:1hug:
Yapacak tek birsey var...Esini al karsina ve konus...ama öyle bir konus ki bu söylediklerinden utansin...Ne demek ben nasil evi gecindirecegim ne demek ben yapamam edemem...Delikanli bir adama yakisirmi hamile karisina böyle konusmak?yasakkelime
Onun sana merak etme canim hersey yoluna girer...anne baba oluyoruz ben hallederim demesi lazim....
Yuh artik...Erkekligide erkeklere biz kadinlar ögreteceksek ne halta yariyor bu yaratiklar anlamiyorum
acaba çocukmu istemiyordu...hamile oldugunu duyuncamı degişti..........
ayrıca agır laflarda demiş....sevmiyorum diye.........
keşke hayatınızdaki herşeyi düzene koyupta hamile kalsaydınız..........
eşinle konuştunmu neden böyle davranıyorsun diye.........
bi kavganız bi tartışmanız oldu.........
bir insan durup duruken neden degişir
sende çalışmayacaksın demiş canım
Anneannemin lafi geldi aklima....bir erkegin 10 tabagi varsa 5 kiracaksin kizim sakin kendini fazla becerikli caliskan göstermeyeceksin...erkegin kici rahata gelmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?