- 11 Şubat 2018
- 33
- 17
- 3
- 38
- Konu Sahibi Simaymaysa
-
Malesef ki ben ve eşim önceki ilişkimizde aldatılmıstık ve bana hep onun nasıl kötü bişey olduğunu bılırım ayrılırım ama asla aldatmam der sabit bir şehirde sabit günlerde kalamıyor bende arada gidiyorum yemek yemege bıle zamanı olmuyor Düşünmesi korkunçNormal Bi erkek evliliginde cinsellik istemiyosa bencede baska biri vardir : (
Dogrudur ama insan buyuk konustugu yerden sinaniyor hep. Umarim ole bisey yoktur., uzun suren ayriliklar iyi gelmiyor demekki.. klise ama gozden irak gonuldende irak oluyo demekMalesef ki ben ve eşim önceki ilişkimizde aldatılmıstık ve bana hep onun nasıl kötü bişey olduğunu bılırım ayrılırım ama asla aldatmam der sabit bir şehirde sabit günlerde kalamıyor bende arada gidiyorum yemek yemege bıle zamanı olmuyor Düşünmesi korkunç
Bende bunu diyecektim.... takibe al !Büyük ihtimalle aldatılıyosun.. takip et.
Pc önümde acık oyun konsolları kulaklıgı var oyuna asırı duskun aılesı küçükken almamıs buraya tasındıktan sonra cok ısrar etti aldık ortak arkadaşlarımızla ınternet üzerinde oynadıgını bılıyorum arkadasımızın eşi gorüntülü arıyor kapatsınlar artık söyle diyeİşin içinde pc ve oyun varsaaldatılıyorsun bence !!!!
Telefonu ortada ekstelerine bakıyorum başka bısey gelmıyor aklıma ben genelde uyuya kalıyorum erkenden gece uyanıyorum fark etmıyor bakıyorum oyunda ingilizce bagırıyor ileri ateş et vsBende bunu diyecektim.... takibe al !
Bu erkekler hepsi mi böyle bahaneleri var... ah biz kadınlar çok safız.... gün içinde arar sorar merak eder mi halini? İlgili davranır mı?Malesef ki ben ve eşim önceki ilişkimizde aldatılmıstık ve bana hep onun nasıl kötü bişey olduğunu bılırım ayrılırım ama asla aldatmam der sabit bir şehirde sabit günlerde kalamıyor bende arada gidiyorum yemek yemege bıle zamanı olmuyor Düşünmesi korkunç
Aldatılmadığına eminsin yani ? Peki sen eşinin bu aptlaca dvdanışlarına ne kadar dayanabileceksin ?Pc önümde acık oyun konsolları kulaklıgı var oyuna asırı duskun aılesı küçükken almamıs buraya tasındıktan sonra cok ısrar etti aldık ortak arkadaşlarımızla ınternet üzerinde oynadıgını bılıyorum arkadasımızın eşi gorüntülü arıyor kapatsınlar artık söyle diye
Evet mutlaka arar mesaj atar canın bısey ısterse gıt al bak der söz verdirir ne yedin diye sorar yürüyüş yap derBu erkekler hepsi mi böyle bahaneleri var... ah biz kadınlar çok safız.... gün içinde arar sorar merak eder mi halini? İlgili davranır mı?
Bu konusa hıc bır erkeğe asla güvenmem hiç bu zamana kadar çapkınlığını yakalamıslığım yok Rabbim yaşatmasın kötüyüm yanlızım üzgünüm gücüm sabrım azalıyorAldatılmadığına eminsin yani ? Peki sen eşinin bu aptlaca dvdanışlarına ne kadar dayanabileceksin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?