Ne oluyor anlamıyorum eşimden soğuyorum

Bu konusa hıc bır erkeğe asla güvenmem hiç bu zamana kadar çapkınlığını yakalamıslığım yok Rabbim yaşatmasın kötüyüm yanlızım üzgünüm gücüm sabrım azalıyor
Allah yardımcın olsun canım yalnızlık çok zor hke birde ailenden uzakta isen

Allah yardımcın olsun canım yalnızlık çok zor hke birde ailenden uzakta isen
Evet ailem cok uzak apartmanda dahi tekim ıkı teyze var kızlarının yanındalar cocuklarına bakıyolar arada gelıyolar annem babam hasta olduğu için gelemıyolar bende gitsem iyice kopukluk olucak hiç bu kadar çaresiz kalmamıstım

Eşimle konuş tükenmek üzere olduğunu söyle bence bi yol bulun ya o daha evli erkeğin düzenline uyan bir iş bulmalı yada siz başka bir makana taşınmalısnı

Iyi de Calismak zorunda degilsiniz yani Sizle eve para getireceginize emin oldugu icin mi evlendi. Belki bu konuda biraz yobaz dusundugumu soyleyebilirsiniz ama inancli bir insansaniz, Islam da kadina degil erkege nafaka(aile gecimini saglama) sorumlulugu yukluyor..

Ben o istiyor diye calısmak ıstemıyorum cok fazla yanlız kalıyorum ve uzun yıllar calısma hayatında olduğum için kendimi kötü hissediyorum bide bu durumları ya o çok korktugum sey başıma gelırse ortada beş parasız kalmak ıstemıyorum babası bıle sık sık arayıp calıs der güya ınançlı bir aile ben açıgım eleştirirler bunu dinen bakmak zorunda bılıyorum

Zor bir dönemden geçiyorsunuz . Davranışları çok çelişkili

O şehir dışına çıktıkça sen de ailenin yanına git diycem ama çok mu uzak?

Bence önce kendini rahatlat, bebek düşüncesinden bir süre uzaklaş.
İsteyen adam kendi koşsun peşinden yani..

O şehir dışına çıktıkça sen de ailenin yanına git diycem ama çok mu uzak?

Bence önce kendini rahatlat, bebek düşüncesinden bir süre uzaklaş.
İsteyen adam kendi koşsun peşinden yani..
8 saat sürüyor otobüsle ama gidicem Maddiyatı düşünüyordum ama olan bana oluyor kapana kısılmıs gıbı hıssedıyorum cocuk konusu o gece kapandı benım için hayırlısı ıse dua edıyordum zamanı degılmıs babam için mutluluk olur yaşama sevıncı gelır dedim ama önümü göremiyorum

Bence şu an çocuk için uygun zaman değil. Sana ayırmadığı vakti çocuğuna mı ayıracak bu adam? Ustelemeyin. Bekleyin bakalım zaman ne gösterecek.

Aynen katılıyorum arkadasim sakin bu dönemde bebek yapma bebek sorumluluk ister özveri ister. Öyle oldu bittiye getirip sonra birde çocuğa bir sürü şey yüklemenin manası yok. Evlilik toparlanmali önce eşin istese bile senyapma bu dönemde

Evlilihinde yapayalnizsin..cocuk olursa bu yalnizlik aslinda dahada katlanacak..kendine vakit ayiramadikca bunalicaksin..cunkunbubadam.cocukla da ilgilenmez

Evlilihinde yapayalnizsin..cocuk olursa bu yalnizlik aslinda dahada katlanacak..kendine vakit ayiramadikca bunalicaksin..cunkunbubadam.cocukla da ilgilenmez
Bu açıdan düşünmemiştim 3 ay önce bebeklı arkadasım geldı 1 hafta kaldı o kadar ılgılendıkı çok şaşırmıstım hayırlı zamanda olucaksa nasip olsun annelik

Lütfen bu adam üremesin, çoğalmasın, bebek yapma sakın. Bu nedir yahu. Bumudur birliktelik. Sinir harbinden başka bir şey değil.

Canim çok zor işin Allah yardimcin olsun..bu kadar ayrilik olupta cinsellik olmamasi sıkıntı..ayni evin içinde 3.gun kocam surat yapiyor olsun diye..aldatma fln olabilir..hic yakaladin mı..bebek icin uygun zaman degil..cocuk olunca daha kotu olursun cunku zorlanirsin tek basina.

Esas derdiniz bu değil biliyorum ama söylemeden edemeyeceğim; düğün takılarıyla ev aldık sonra da çok maddi sıkıntı çektik diyorsunuz. Evliliğin en güzel olması gereken ilk yıllarını ille de ev alacağız diye niye mundar ediyorsunuz arkadaşım. En mutlu en birbirinize bağlandığınız ve güzel anılar biriktirdiğiniz zamanlar olması gereken ilk yılları sıkıntı içinde geçiriyorsunuz sonra da bunların patlamasıyla ilişkiniz bozuluyor değer mi Allahaşkına

Ben biraz değişik bir öneride bulunmaya geldim:) Madem çalışmıyorsunuz eşiniz de 2-3 hafta şehir dışındaysa mutlaka bir otel vs.de kalıyordur. Kendi aracıyla da gidiyordur büyük ihtimal. Siz de onunla gitsenize evde niye oturuyorsunuz? Gündüz o işteyken siz gittiğiniz şehri gezin, akşam otelinizde buluşun. Akşamlar sizin olsun. Çok mu uçuk bu fikir? Bu kadar uzaklıktan sonra adamcağız evi dinlenme köşesi olarak görmeye başlamış bence. Eve beraber döner dinlenirsiniz. Değişiklik olmaz mı böyle olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…