Ne Oluyor Bana

Mavisuperisi_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
38
15
3
33
Hani filmlerde olur ya iyi melek, kötü melek işte tAmda oyle oluyor . Arkadaşlar bu sorun sadece bendemi bu bir hastalık belirtisimi acaba ? Kimi zaman elimde olmadan içimden bir sesin sürekli benle knştugunu onu beni ele geçirdiğini düşünüyorum benim düşünmek istemedigim şeyleri sürekli tekrarlaması, film seridi gibi hızlıca geçmesi ve benim sürekli bunları düşünme, yapma diye kendime engel olmaya çalışma bellki tam anlatamadım ama ozmnlar kafayı yiycek gibi oluyorum. Galiba bende bir sorun var ?

Dr a git canim :(
Korkma ama senin gibi,benzer veya cok kotu durumda olup da farkina varmayan ,onemsemeyenler var.
Duzelir insallah
Bende de anlsiyete vardi o yuzden soyluyorum.

Bi gariplik var farkındayım ama dr a gitmeyi hep geciktiriyoruz.. yaşadaığım şeylerin etkisindendir diyorum ama onemsenmiycek gibi degil sanırsam o an o kdar kötü oluyorumki anlatamıyorumda adını koyamıyorum nasıl birşey olduğunu benimle aynı durumu yaşayanlar vardır belki.

Acikcasi anksiyetem vardi (hala var ama artik basedebiliyorum) ve sürekli daha önce beni küçük duruma düşüren ya da utanc duydugum seyler zihnimde canlanir inanılmaz bir acı hissederdim. Zamanla daha vahim bir hal aldi. Mutlaka doktora git ama ilac kullanmakda acele etme öncelikle terapi yeterli gelmezse ilac destegine baslamak istedigini söyle

Bi gariplik var farkındayım ama dr a gitmeyi hep geciktiriyoruz.. yaşadaığım şeylerin etkisindendir diyorum ama onemsenmiycek gibi degil sanırsam o an o kdar kötü oluyorumki anlatamıyorumda adını koyamıyorum nasıl birşey olduğunu benimle aynı durumu yaşayanlar vardır belki.
Seni okadar iyi anladım ki. Çok kötü bir durum ben de çok zaman kendimi kendime yalvarırım bulurdum. Nolursun bana böyle yapma ben aslında iyi bir insanım diye. Gerçekten zor. Şimdi geçti mutlu olmak bana iyi geldi hayatımdaki bazı sorunları düzeltmek işe yaradı. Sen benim gibi erteleme bugünler çok degerli kendini yıpratmaya gerek yok. Doktorun belki faydası olur

Seni okadar iyi anladım ki. Çok kötü bir durum ben de çok zaman kendimi kendime yalvarırım bulurdum. Nolursun bana böyle yapma ben aslında iyi bir insanım diye. Gerçekten zor. Şimdi geçti mutlu olmak bana iyi geldi hayatımdaki bazı sorunları düzeltmek işe yaradı. Sen benim gibi erteleme bugünler çok degerli kendini yıpratmaya gerek yok. Doktorun belki faydası olur

Sorunlardan kaynaklı oldugunu biliyorum çünkü hep yaşadığım şeyleri tekrar yaşarken buluyorum ozaman söyleyemediklerimi söylüyorum kendime çok garip bi his en kısa zamanda doktora gidicem inş hepinize geçmiş olsun diyorum

Back
X