Ne oluyor bana..

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
163
Bugün sabah is icin biriyle görüşmeye gidiyordum.
Sokakta bi kadın adımı söyledi yanıma yaklaştı beni öptü yanagimdan. Pardon Tanısiyor muyuz dedim.
Karmakarışık ??? Dedi.
Adımı nereden biliyorsunuz dedim
Canım iyi misin beni korkutma dedi..
Aradım zihnimde bi ışık aradım. .onu tanıdığıma dair..
Karanlık. . Bulamadım. .
1 saniye den daha kısa bir zamanda birden bi ampul yandı beynimin içinde..... en yakın arkadaşımdi bu kadın. . En zor anlarını dinlediğim , sevdiğim. .
Ama ben onu tanıyamadım. ...
Bana ne oluyor .... korkuyorum..

Uzun zamandır görmüyorsan belki bir anda afallamışsındır. Bende bir gün yazlıktan arkadaşımı gördüm istiklalde. Çocuk bana doğru gülerek yürüyor ben bunu bir yerden tanıyorum ama nereden diyorum kendi kendime. Son anda hatırladım.

Benim en yakin arkadasim dugunume gelmis,takisini bile takmis ben anca videoyu seyrederken farkettim...
Tabi kiyaslama yapmak olmaz, bi kerelik biseyden de telas yapma. Eger bu durum ilerlerse doktora gitmen en mantiklisi.

Banada oldu bu ya babamı tanımadım , bankta oturuyordu ,bu adam kim dedim teyzemin kızı vardı yanımda x amca dedi gülüştük sonra babanı tanımadın yuh diye baya dalgasını geçmişti :)

Acilen bir doktora gitmelisin. Erken bunama belirtisi gibi geldi bana. Geçmiş olsun..

Bir an bir film sahnesi izliyorum sandım canım ya.
Korkutmak istemem ama hic normal değil vakit kaybetmeden doktora..

Canım bence korkma, iş bulamamanın kafanın karışıklığının sonucunda böyle bir şey yaşamış olabilirsin. Kafanı tamamen o iş görüşmesine odakladıysan çevrendekileri seçememe durumunda kalmışsındır belki. Yani bu tam senin o anki durumunla alakalalı bence.

Benimde kafam çok doluyken bakar kör olma durumum var. Tanımıyor görmüyorum bazen. Doktora gitmiştim B12 eksikliği çıkmıştı onunda etkisi vardı bu duruma.
Bir doktora görünün isterseniz. Belki bir anlık birşeydir ama tedbirli olmakta fayda var.

çok mu dolu kafan? bazen farklı şeyler düşünmekten yorulur ya insan, ondan olabilir.
Fazlasıyla dolu..
Bi tarafa işle ilgili konular , işyerinde soruları koyuyorum
Öteki tarafa okul ve okulla ilgili problemler
Finalleri m tam is yerinde aşırı yogun olduğum bi döneme denk gelecek haziran ayında .. okul çok önemli acaba final sınavlarına haziran da girebilecek miyim
Ne tür bahaneler le 1 saatlik izin alabilirim
Sınava gitmek istiyorum desem izin vermez çünkü müdürüm
Numaradan bayıldım diyelim sınava yetişir miyim
Yada kadınsal rahatsızlık mi desem
Saatinde iğne mu olmalıyım desem
Bilemiyorum. ....
O zaman düşünürsün diyorum kendime ama olmuyor.. hayatı derecede önem veriyorum okuluma . Şu pis meslekten tek çıkış umudum..
Diğer tarafta eşimin ailesi ile ilgili yaşadığım sorunlar.. bazen kv dem gece rüyalarıma giriyor ödüm kopuyor bişey olacak yine iftira atacak çok sevdiğim eşim ile aramızda sorun oluşturacak diye..
Bi yandan da onun ve Görümcem in yaptıkları hep yanlarına kar kaldı çok üzülüyorum savunamadım kendimi en güzel zamanlarımi düğünümu mahvetti ler. . Yanlarına kaldı. . Koruyamadim kendimi.. kızıyorum bazen kendime. ...
Okul sebebi ile bebek te yapamıyorum en az 2 yil daha yapamam ki .. 2 yıllık evliyim zaten aslında bebek te istiyorum ama yapamam. ..
Tek hayatımdaki güzel yan; eşim. . Tüm sorunlarımız halloldu..
Offf ... Kafam darma duman..

Bizim isyerinde 2 haftadir izinli bir arkadas vardi. Raporluymus daha dogrusu.cuma gunu biri geldi herkes gecmis olsun diyor .ben de ayip olmasin diye soguk sekilde gecmis olsun diledim.hani eski calisan falan diyedir diye.sonrarkadasa kim bu ? Dedim.yuh dedi cidden mi soruyorsun bunu.x i tanimadin mi dedi tanimadimyani diyecegim herkesin basina gelebiliyor.mesela benim isim inanilmaz stresli beynimin his bos kalmadigi bir is.( guya devlet) kafan doludur stresli gunler yasiyorsundur, herzaman olmuyorsa korkulacak birsey degil bence

dalgın olduğu zaman insan ailesini bile tanıyamıyor hastane koridorunda yanımdaki annemle kardeşimi tanıyamadım etrafta deli gibi onları arıyordum ama siz yinede ihmal etmeyin bir doktora görünün

Kafanı meşgul eden ve seni endişelendiren bir şeyler varsa olabilir. Ben işim başımdan aşkınken en temel şeyleri bile unuturum. Oluyor yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…