- 20 Nisan 2014
- 3.940
- 6.062
- 448
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Çok guldum ya teşekkürler :)sizin bir konunuzu okumuştum nefes alamamakla ilgili.
beyne yeterli oksijen gitmiyor olabilir mi? rahat ve yeterli nefes alamamak unutkanlık yapar.
Bir hocama sırf bu belirtiyle beyin damarı tıkanma teşhisi koyulduAradan zaman geçtiyse bir anda görünce beyin algılayamabiliyor bana da oluyor bir an için kimdi bu ya diyorum yani zaten çok kısa sürmüş yalnızca aniden gelişen bir durumdaki affallama durumu herkesin başına gelir konu açmayı gerekticek bir mevzu değil gerçekten bazı kişilerde bdv ye konu açıp o gün nr olduysa yazmak bağımlılık oluyor
Sizi neden rahatsız etti anlayamadımAradan zaman geçtiyse bir anda görünce beyin algılayamabiliyor bana da oluyor bir an için kimdi bu ya diyorum yani zaten çok kısa sürmüş yalnızca aniden gelişen bir durumdaki affallama durumu herkesin başına gelir konu açmayı gerekticek bir mevzu değil gerçekten bazı kişilerde bdv ye konu açıp o gün nr olduysa yazmak bağımlılık oluyor
Bugün sabah is icin biriyle görüşmeye gidiyordum.
Sokakta bi kadın adımı söyledi yanıma yaklaştı beni öptü yanagimdan. Pardon Tanısiyor muyuz dedim.
Karmakarışık ??? Dedi.
Adımı nereden biliyorsunuz dedim
Canım iyi misin beni korkutma dedi..
Aradım zihnimde bi ışık aradım. .onu tanıdığıma dair..
Karanlık. . Bulamadım. .
1 saniye den daha kısa bir zamanda birden bi ampul yandı beynimin içinde..... en yakın arkadaşımdi bu kadın. . En zor anlarını dinlediğim , sevdiğim. .
Ama ben onu tanıyamadım. ...
Bana ne oluyor .... korkuyorum..
Tamam canım benim çok sağol. perşembe günü doktora gidiyorum randevu aldım. . Yazarım sonuçları. .yavru b.nexol dıye bı b12 hapı var.sokakta herkes ıcer.yanı recetesız ondan al...
muazzam faydalı..
ama kolda uyusma var arasıra dıyosun...
dırekt norolojı...
o hayat bende olsa benım de kafam gıder gelır.cok takıyosun herseyı..takma..
Tamam canım benim çok sağol. perşembe günü doktora gidiyorum randevu aldım. . Yazarım sonuçları. .
Dediğin gibi çok kafaya takıyor im elimde değil bi Dr psikoloji dersi alıyorum ha puuu bana :))
Gittim canım hatırlamana çok sevindim ay birden mutlu oldum neden bilmiyorum:)Doktora gittiniz mi, bugun gidecektiniz aklima geldi sormak istedim
Gittim canım hatırlamana çok sevindim ay birden mutlu oldum neden bilmiyorum:)
Emar çekildi kan verdim kan testi istedi doktor bi kaç soru sordu Pernisiyoz anemi diye Bi şeyden şüphe duyduğunu söyledi . Ciddi de olabilir Emar daha net sonuç verir dedi.
Emar in sonucunu alamadim is yerinden aradılar yarın emara da bakarak bişey söyleyecek. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?