Ne oluyor bizee

eesmaaanur

Guru
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
28
6
286
İstanbul
Merhaba hanımlar. Bayadır yoktum buralarda aa son zamanlarda bize sürekli bir seyler oluyor. Neredeyse 2 aydır yaptığım her şey kötü sonuçlanıyor. Cüzdanımı caldirdim, tuzluk elimde parçalandı, çantadan bir sey alirken elimi kestim vs. Sonra oğlum hasta oldu. İlk kez bu kadar ağır ateş gördük. 41 dereceye kadar çıktı. 2 gece acile gittik geçmedi. 5. Gün ozel doktora gittik ateşi düştü ama asla geçmedi. 1 haftayi geçti çocukta az da olsa ates var. Resmen ateş pusuda bekliyor çıkmak için ve tahlil sonuçları com şükür temiz çıkıyor. Dün de eşim birden fenalaştı kustu. Başı deli gibi ağrıdı.
Hepimize aynı dönemlerde bir şeyler oluyor. Artık bunaldım gerçekten neler oluyor bize böyle? Eşim nazardır diyor sürekli ama nazardan daha fazlasi gibi geliyor artık. Çok bunalmıs durumdayım.

Böyle döngüler hepimizin hayatlarında olabiliyor zaman zaman. Hayatın zamanlaması diyelim. Kadersel döngü diyelim. Nazar diyelim bazısına da.
Ne diyelim başka, lanetlenmiş olduğumuzu düşünmek istemiyorum.
Hepinize geçmiş olsun.

Felak,nas, ayetel kürsi okuyun. Nazar varsa geçer gider.
Herkesin oluyor böyle üst üste gelen sıkıntıları. Allah büyük dert vermesin

Bizimde 2022 Kasım ve Aralık hayatımın en unutulmaz 2 ayıydı 2 ay boyunca inanılmaz hastalandık oğlum eşim ben ağzımdan kan geliyordu son günler . Maddi anlamda büyük sıkıntılara girdik ev taşıdık hasta hasta bide . Herkesin oluyor galiba hayatında çok zor süreçleri 🤦

Back
X