insan seçmeyi beceremeyenler gelir burda erkeğe ne oluyor kadına ne oluyor diye dert yanarsınız söz meclisten dışarı 1 sene sevgilikte 2 yalvarmaya 2 lüks yerde yemeğe iki güzel söze tav oluyorlar ondan sonra evlenince erkeğe ne oldu siz insanları tanımıyorsanız yapacak birşey yok derim ben
Kavun mu bu?
Gönül işleri siparişle mi çalışıyor?
Ya da sizin tabirinizle 'lüks yemeğe götürüp ve güzel söz söyleyen erkekler' karaktersiz mi?
Ben bunu iletinizi daha türlü türlü yerlere çekerim de çekerim...
Bir de büyük konuşmayın derim...
insan seçmeyi beceremeyenler gelir burda erkeğe ne oluyor kadına ne oluyor diye dert yanarsınız söz meclisten dışarı 1 sene sevgilikte 2 yalvarmaya 2 lüks yerde yemeğe iki güzel söze tav oluyorlar ondan sonra evlenince erkeğe ne oldu siz insanları tanımıyorsanız yapacak birşey yok derim ben
büyük konuşmuyorum evet türlü türlü yerlere çekmişsiniz zaten bi yere yemeğe giderken karekterinizi sormuyolar demek istediğimin o olmadığını sizde biliyosunuz insanlardaki aceleden ve düşünmeden hareket etmesinden bahsediyorum fukara teselliside kavunmu bu bence evet kavun
eskiden geçim derdi diye bişi vardı,belki erkekler ondan aldatma fırsatı bulamıyorlardı
ama şimdi ki erkekler gerçekten eşlerıne daha çok yardımcı oluyolar.
eskilere bi sorun bakalım eşıne yardım edıyormuydun diye hiç sanmam.
ne çekmiş se eski kadınlar çekmiş.
Eskiden de erkekler aldatıyormuş ama kadınlar çok sosyal olmadıklarından ya haberleri olmuyormuş yada kocasına boyun eğiyormuş. Şimdi kadınların ekonomik özgürlüğü var artık kolay kolay boyun eğmiyoruz kendimizi ezdirmiyoruz. Önceden erkekler yardım etmiyordu çünkü kadınlar çalışmıyordu kocası gelene kadar işini gücünü yapıp yemeğini hazırlayıp bekliyordu. Şimdi kadınların çoğu çalıştığı halde erkekler binbir nazla zoraki yardım ediyorlar çevremden çok duydum karısına bunu ben yapacaksam seni niye aldım diyen zihniyetsizleri. Tabiki eski kadınlar çok çekti ama mecburiyetten çektiler.
çalısan da var calısmayanda,ama şimdiki erkekler ,eşleri çalısmasa da dahi yardım edıyo eskı erkeklere nazaran
çevrenden öyle erkekler duydun diye bütün erkekler öyle degıl ya
insanız sonuçta.kadınında erkegınde ıyısıde var kötüsü de var.
Bence böyle düşünmeniz yanlış.Benim ciddi bir ilişkim var erkek arkadaşımdan memnunum.Ama ben de ne oluyor bu erkeklere diye düşünüyorum.Ben doğru bir erkek bulabildim ama tamamen şans bence.Ve 2 yıldır hiç bir yanlışını görmemiş olsam da gün gelir değişebilir.İnsanları seçmekle,tanımakla alakası yok bu işin.
10 yıllık eşler bile birden bire anlaşamayıp boşanabiliyorlar.Bir insanla ne kadar çok zaman geçirirsen geçir o insanı sadece sana kendisini tanıttığı kadar tanıyabilirsin.Madalyonun her zaman öteki tarafı da vardır.Böyle büyük konuşmayın bence.
arkadaş ortalığı karıştırmaya gelmiş, boşa gaza gelmeyelim. açtığı konuya bi bakın da ondan sonra ciddiye alın.
arkadaş ortalığı karıştırmaya gelmiş, boşa gaza gelmeyelim. açtığı konuya bi bakın da ondan sonra ciddiye alın.
ben anlamıyorum ki sizi sizin yaşınız kaç onu merak ettim herkes büyük konuşma diyor bunlar büyük şeyler değil benim başıma gelmezmi tabi gelir bilemem ama ben böyle düşünüyorum ayrıca malum nasıl bir erkek ararsınız diye sorsalar ilk önce vidan bilmem ne diye sıralarız rutin olarak ama sarışın 1.90 yeşil göz gördükmü yağlarımız erir karekter falan önemli değil bendede böyle sizdede böyle önce dış görünüş önemli oluyor ondan sonrada insanları tanımıyoruz tanıyamıyoruz önümüz kapalı yakışıklılıkla başka görücek bişey yok yada kötü taraflarını örtüyor o karışık oldu ama anlatabildim inşallah demek istediğimi
ben anlamıyorum ki sizi sizin yaşınız kaç onu merak ettim herkes büyük konuşma diyor bunlar büyük şeyler değil benim başıma gelmezmi tabi gelir bilemem ama ben böyle düşünüyorum ayrıca malum nasıl bir erkek ararsınız diye sorsalar ilk önce vidan bilmem ne diye sıralarız rutin olarak ama sarışın 1.90 yeşil göz gördükmü yağlarımız erir karekter falan önemli değil bendede böyle sizdede böyle önce dış görünüş önemli oluyor ondan sonrada insanları tanımıyoruz tanıyamıyoruz önümüz kapalı yakışıklılıkla başka görücek bişey yok yada kötü taraflarını örtüyor o karışık oldu ama anlatabildim inşallah demek istediğimi
E bunun öyle olmadığını kanıtlayan en büyük örnek benim...
Herkes sevgilimin çirkinliğinden bahseder bana, ben de; bana 'öyle bir baktığında' dünyadaki hiçbir erkeği gözümün görmediği ve göremeyeceğinden...
Sizin yaşadığınız çevreyi, o çevreye ait genel görüşü ve yaşam biçimini bilemem.
Ama genelleme yaparak nasıl bir hataya düştüğünüzün en büyük örneğiyim, tekrar yineliyorum büyük konuşmayın...
Ne para ne pula ne çiçeğe ne yakışıklılığa ne de hoş tutulmaya bakmayan duygular da mevcuttur, umarım birgün böylesine salt bir aşk yaşarsınız da size karşı çıkan insanları anlarsınız...
istisnalar kaideyi bozmaz malesef
:) alakası yok konuyla ben o insanla tanışmak istedim sade açtığım konudan bahsediyorum kimseyide gaza getirmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?