Ne oluyor bu erkeklere?

insan seçmeyi beceremeyenler gelir burda erkeğe ne oluyor kadına ne oluyor diye dert yanarsınız söz meclisten dışarı 1 sene sevgilikte 2 yalvarmaya 2 lüks yerde yemeğe iki güzel söze tav oluyorlar ondan sonra evlenince erkeğe ne oldu siz insanları tanımıyorsanız yapacak birşey yok derim ben

Kavun mu bu?
Gönül işleri siparişle mi çalışıyor?
Ya da sizin tabirinizle 'lüks yemeğe götüren ve güzel söz söyleyen erkekler' karaktersiz mi?
Ben bunu iletinizi daha türlü türlü yerlere çekerim de çekerim...
Bir de büyük konuşmayın derim...

Son düzenleme:

büyük konuşmuyorum evet türlü türlü yerlere çekmişsiniz zaten bi yere yemeğe giderken karekterinizi sormuyolar demek istediğimin o olmadığını sizde biliyosunuz insanlardaki aceleden ve düşünmeden hareket etmesinden bahsediyorum fukara teselliside kavunmu bu bence evet kavun ayrıca gönül işlerinden bahsetmiyoruz evlilik apayrı bişey birazcık mantığını kullan bunun için yanlışmı

Son düzenleme:

dilekarılı neden hep büyük konusuyorsun?
her gördügümde yazıların bu türden.
sürekli böyle olmanı gerektirecek ne var mesela?

Bence böyle düşünmeniz yanlış.Benim ciddi bir ilişkim var erkek arkadaşımdan memnunum.Ama ben de ne oluyor bu erkeklere diye düşünüyorum.Ben doğru bir erkek bulabildim ama tamamen şans bence.Ve 2 yıldır hiç bir yanlışını görmemiş olsam da gün gelir değişebilir.İnsanları seçmekle,tanımakla alakası yok bu işin.

10 yıllık eşler bile birden bire anlaşamayıp boşanabiliyorlar.Bir insanla ne kadar çok zaman geçirirsen geçir o insanı sadece sana kendisini tanıttığı kadar tanıyabilirsin.Madalyonun her zaman öteki tarafı da vardır.Böyle büyük konuşmayın bence.

Yalnız konu sahibi arkadaş bekar olduğunu zaten belirtmiş yani 2 yalvarmaya ve 2 lüks yemeğe tav olup henüz evlenmemiş. Hani bir laf vardır hırsızın hiç mi suçu yok????

arkadaş ortalığı karıştırmaya gelmiş, boşa gaza gelmeyelim. açtığı konuya bi bakın da ondan sonra ciddiye alın.

O zaman işin sırrını, nasıl bu kadar 'insan sarrafı' olunabileceğini, kalp aşıkken mantığın tolere ettiği, görmezden gelmeye zorladığı davranışları ya da bir insanı kusurlu sevebilmenin mümkün olduğu gerçeğini nasıl değiştirebileceğimizi anlatır mısınız?
Öyle büyük konuşuyorsunuz ki, eğer gerçekten böyle ise elbet sizden bir şeyler öğrenmek isterim...

Son düzenleme:

ben anlamıyorum ki sizi sizin yaşınız kaç onu merak ettim herkes büyük konuşma diyor bunlar büyük şeyler değil benim başıma gelmezmi tabi gelir bilemem ama ben böyle düşünüyorum ayrıca malum nasıl bir erkek ararsınız diye sorsalar ilk önce vidan bilmem ne diye sıralarız rutin olarak ama sarışın 1.90 yeşil göz gördükmü yağlarımız erir karekter falan önemli değil bendede böyle sizdede böyle önce dış görünüş önemli oluyor ondan sonrada insanları tanımıyoruz tanıyamıyoruz önümüz kapalı yakışıklılıkla başka görücek bişey yok yada kötü taraflarını örtüyor o karışık oldu ama anlatabildim inşallah demek istediğimi

Biz eşitiz, biz de bireyiz, bu toplumda biz de varız diye diye, alıştı erkekler de buna...

Bir bakın etrafınıza hem işini, hem evini, hem çocuğunu, hem eşini bunların yanında bir de "kayın-aile" idare eden kadın sayısı kaç?
Foruma baksak yeterli aslında...

Demek istediğim bunca çaba yanında eş olan "erkeğin" aileye katkısı ne oluyor?
"Kayın-aile"den biriyle sorun yaşarsın, "önemseme canım"

Kadın da erkek de aynı saatte işten eve gelir, erkek hoop tv karşısına, kadın mutfağa...?
Ama tabi evi tek başına geçindiremeyen "reis" kendileri
Bir de öğrenmişler "hayat müşterek" sözünü...

Bu mevzuyu çok uzatabilirim aslında ama ulaştığım bi sonuç var, başka bir başlıkta da yazmıştım aynısını...

Şu anda ortada dolanan "erkeklerin" yüzde doksanından fazlası başka bir cins...
Ben bunlara "erkek" diyemiyorum..
Başka boyuttalar bunlar..

Bir arkadaşımın sevgilisi vardı, adam işe bir giriyor, bir çıkıyor, 2 ay çalışıyorsa 5 ay yatıyor...
Evlenmek istiyor arkadaşımla.. Ama şartı var beyefendinin... Onun evleneceği kadın """""kendi ayakları üzerinde durabilen, çalışan kadın""""" olmalıymış

Kendisi patilerinin üzerinde duramıyor çünkü
Olaya bir de feci ideolojiyle yaklaşıyor... Yersen!!!!!!!

Ya yok valla "erkek" yok :26:

22 yaşındayım,yaşımla ne ilginiz var onu bilmiyorum.Ama genelleme yapmanız hiç hoş değil.Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla hiç gerçek anlamda aşık olmamışsınız.Uzun süreli bir ilişkim olmasına rağmen tarifinizin neredeyse aynısı sadece yeşil yerine ela gözleri olan bir çocuk bana karşı sürekli şansını denemeye çalışsa da benim gözüm erkek arkadaşımdan başkasını görmüyor.

Söylediklerinizi anlıyorum ama sizin verdiğiniz tanım apayrı bir şey,konuyla alakası bile yok.Ondan sana böyle büyük konuşma diye tepki gösteriliyor.

E bunun öyle olmadığını kanıtlayan en büyük örnek benim...
Herkes sevgilimin çirkinliğinden bahseder bana, ben de; bana 'öyle bir baktığında' dünyadaki hiçbir erkeği gözümün görmediği ve göremeyeceğinden...
Sizin yaşadığınız çevreyi, o çevreye ait genel görüşü ve yaşam biçimini bilemem.
Ama genelleme yaparak nasıl bir hataya düştüğünüzün en büyük örneğiyim, tekrar yineliyorum büyük konuşmayın...
Ne para ne pula ne çiçeğe ne yakışıklılığa ne de hoş tutulmaya bakmayan duygular da mevcuttur, umarım birgün böylesine salt bir aşk yaşarsınız da size karşı çıkan insanları anlarsınız...

arkadaş ortalığı karıştırmaya gelmiş, boşa gaza gelmeyelim. açtığı konuya bi bakın da ondan sonra ciddiye alın.

ayrıca böyle şeyler sizin gibi cesaretsizlerin başına gelir en çok ben insanları tanımaktan çekinmem kim olursa olsun arkadaş olabilirim sizin gibilerde biraz iltifat güzel söz biraz yakışıklılık karekterini öğrenmeye engel olur ondan sonra gel buraya ağla :)

istisnalar kaideyi bozmaz malesef

:) alakası yok konuyla ben o insanla tanışmak istedim sade açtığım konudan bahsediyorum kimseyide gaza getirmiyorum

ama açtığın konu da dalga geçmek için açılmış gibi.

bu konuyla ilgili olarak yazdıkların ise çok provoke edici
"sözüm meclisden dışarı ama kadınlar da hemen tav olmasın, düzgün adam seçsin" benzeri sözün

sen bu kadar provokasyona açık yazarsan, insanlarda cevap verir tabi

vallahi işte ben buna katılmıyorum kendi adıma,
o 1,90 yeşil gözlü sarışınlardan bolca tükettim :)) ama yetmedi o yakışıklılıklar
bakıp bakıp doyuyorsun güzelliğine ama ilişkinin devamını götüren sizin bir erkekte aradığınız manevi özellikler oluyor eğer onlar yoksa o bir çift güzel gözden de kaslı kollardan da sıkılabiliyor insan:) gülmeyin valla ben sıkıldım şaka gibi geldi belki ama :)) neyse:)
şuanda da ilk gördüğümde "hımbıl ve tipsiz" dediğim adamla birlikteyim bakmayın öyle dediğime yine eli yüzü düzgündür ama sevdiğim şey karakteridir beni bağlayan odur ama yine de kalkıp burada ahkam kesemem "ben seçmeyi biliyorum seçtim" diye.
ne kendimden ne ondan %100 emin olamam ilerisi için devir bir garip devir dengeleri hep hassas tutmak lazım.
burada böyle düşünen kadınların çoğunun ilişkisi düzgün sevgilisine eşine güveni tam ama yine de biliyoruz etrafta bişeyler oluyor bir haller oluyor. görüyoruz, duyuyoruz, hissediyoruz ve bu bizi huzursuz ediyor korkuyoruz başımıza da gelicek mi diye. erkeğin üstüne düşsen dert, düşmesen dert hepimiz şaşkınız kendi ayaklarımızın üstünde durma sevdası tutturmuşuz gidiyoruz tek çaremiz bu, modern kadın olup aynı zamanda sağlıklı mutlu ilişkiler yaşama savaşını veriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…