O zaman işin sırrını, nasıl bu kadar 'insan sarrafı' olunabileceğini, kalp aşıkken mantığın tolere ettiği, görmezden gelmeye zorladığı davranışları ya da bir insanı kusurlu sevebilmenin mümkün olduğu gerçeğini nasıl değiştirebileceğimizi anlatır mısınız?
Öyle büyük konuşuyorsunuz ki, eğer gerçekten böyle ise elbet sizden bir şeyler öğrenmek isterim...
işin sırrı olayı biraz ciddiye almak aman ben aşığım ne olursa olsun ben yanındayım gibi cümleler bana göre değil ilk başlarda herşeyi düşünmek ayrıntıyla dediğim gibi evlilik ap ayrı bişey annemize babamıza soralım birbirlerine aşıklarmıdır bence değildir ama evliler aralarında bi saygı var geçmiş var aşk bitiyor önce bunu anlamak lazım bence bu yüzden önce insanı tanımak acele etmemek herkesin bir iki yüzü vardır senin yanında başkadır annesinin yanında başka arkadaşının yanında başka hepsinin ortalaması olayı çözer :)
Biz eşitiz, biz de bireyiz, bu toplumda biz de varız diye diye, alıştı erkekler de buna...
Bir bakın etrafınıza hem işini, hem evini, hem çocuğunu, hem eşini bunların yanında bir de "kayın-aile" idare eden kadın sayısı kaç?
Foruma baksak yeterli aslında...
Demek istediğim bunca çaba yanında eş olan "erkeğin" aileye katkısı ne oluyor?
"Kayın-aile"den biriyle sorun yaşarsın, "önemseme canım"
Kadın da erkek de aynı saatte işten eve gelir, erkek hoop tv karşısına, kadın mutfağa...?
Ama tabi evi tek başına geçindiremeyen "reis" kendileri
Bir de öğrenmişler "hayat müşterek" sözünü...
Bu mevzuyu çok uzatabilirim aslında ama ulaştığım bi sonuç var, başka bir başlıkta da yazmıştım aynısını...
Şu anda ortada dolanan "erkeklerin" yüzde doksanından fazlası başka bir cins...
Ben bunlara "erkek" diyemiyorum..
Başka boyuttalar bunlar..
Bir arkadaşımın sevgilisi vardı, adam işe bir giriyor, bir çıkıyor, 2 ay çalışıyorsa 5 ay yatıyor...
Evlenmek istiyor arkadaşımla.. Ama şartı var beyefendinin... Onun evleneceği kadın """""kendi ayakları üzerinde durabilen, çalışan kadın""""" olmalıymış
Kendisi patilerinin üzerinde duramıyor çünkü
Olaya bir de feci ideolojiyle yaklaşıyor... Yersen!!!!!!!
Ya yok valla "erkek" yok :26:
Bence erkeklerde degisen bir sey yok. Eski erkekler boyle degildi deniyor da eskiden kadin calismiyordu, erkege bagimliydi sesi cikmazdi.
Su an bizler calisiyoruz, talep ediyoruz, sesimizi cikariyoruz.
Hem erkek cok iyi para kazansin, hem bize prensesler gibi davransin gozumuzun icine baksin, dovmesin sovmesin etrafimizda donsun dursun. Bu eskiden de yoktu arkadaslar.
Ben hep söylemişimdir, kadın-erkek eşitliğine kesinlikle inanmıyorum.
Ne yaradılış, ne düşünce ne de yaşam döngüsü bakımından aynı değiliz ki eşit olalım...
Bebeği karnında taşıyan kim kadın, doğduğunda bebeğin besinini üreten vücut yine kadının...
Eee erkeğin eşitliği nerede diye sorarlar adama...
Bir erkekle eşit görülmek, inanın ki; bana hakaretten daha beterdir...
İki cinsin de üstün yönleri mevcuttur ama bunlar birbirlerini tolere edebilecek seviyede değildir.
Ha gelsin desinler ki; kadın ve erkek her koşulda haklar söz konusu olduğunda denktir, amenna başım gözüm üstüne.
Ama iş yaşayışa geldiğinde, o denklik bozulur işte.
Ne elinde bezle yerleri silen bir adamı ben görmek isterim; ne de poşetleri, yükleri sırtlamış taşıyan bir kadını...
Bu eşitliği sonuna kadar savunan ve feminizm modelini, bu görüşün çeşit ve temellendirdikleri gerekçelerini bilmeden dilene dolayan kadınların cezasıdır, erkekler de madem öyle işte böyle diyerek hayatlarına gül gibi devam etmektedir.
İlkellikse buna rest çekmenin adı, kabulümdür.
bence bunu sadece erkeklere yamamak yanlış
ne oluyor bu insanlara demeliyiz
erkekler ön planda gözüksede
aslında hata 2 tarafın
erkek aldatıyorda kadın aldatmıyor mu
erkek evi terkediyor
kadın giderim bak haa diye tehdit edip gitmiyor
erkek anasına uyup kadını dövüyor
kadın bunları bile bile evliğimi kurtramak için çocuk yapıcam diyor
bazı hanfendiler varki onlarda fazlaca narin kibar
çalışamam
zora gelemem
kaynanama anne diyemem ne kadara banal benim tek bir annem var gibi
erkek savunucusu değilim
kadınların akıllı olması taraftarıyım...
daha dün okuduk yaa sevgilim izin vermiyo diye çalışmayan kızı, annesinin bile canına tak etmiş bu durum git çalış diyo kızda tık yok, şimdi böyle bi kızada o erkek ne yapsa müstehak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?