Ne oluyor bu erkeklere?

dilekarili evli değilim ve şimdilik bir derdim yok dedim.kimsenin garantisi yok.erkeklerinde alnında defolu yazmıo.kimse mutsuz olmak için evlenmez bi yemek için emin olun.

bence de büyük konuşmayın

işin sırrı olayı biraz ciddiye almak aman ben aşığım ne olursa olsun ben yanındayım gibi cümleler bana göre değil ilk başlarda herşeyi düşünmek ayrıntıyla dediğim gibi evlilik ap ayrı bişey annemize babamıza soralım birbirlerine aşıklarmıdır bence değildir ama evliler aralarında bi saygı var geçmiş var aşk bitiyor önce bunu anlamak lazım bence bu yüzden önce insanı tanımak acele etmemek herkesin bir iki yüzü vardır senin yanında başkadır annesinin yanında başka arkadaşının yanında başka hepsinin ortalaması olayı çözer :)

topik adını değiştirelim ve geyik başlığının altına koyalım olmadı, ne konuşuyorduk ne oldu

Son düzenleme:

Pardon ama ilişkimde 7.yılımıza girdik.
Ben nereden bileyim adamın annesine davranışını, ne bileyim küçük kuzenine sevecen mi?
Evlerine girip çıkmıyorum, beraber de bir hayat yaşamıyoruz, eee?
Ayrıca ne acelesinden söz ediyoruz?
Burada size cevap veren insanların çoğunun(eğer profilleri ve yorumları incelerseniz göreceksiniz) düzgün ve uzun zamandır devam eden ilişkileri ya da böyle bir tecrübeleri mevcuttur.
Yani kafanızda oluşturduğunuz 'biz-siz' şemasına hiçbir şekilde uymayan bireylerle muhattapsınız şuan....
Biz de insanların farklı yüzleri olduğundan bahsediyoruz ve bu yüzden size karşı çıkıyoruz zaten.
İnsanlar herkesin yanında başbaşka iken, aynı eve girene kadar kimse kimseyi tanıyamazken bu kadar emin konuşmak nedir?
Bir ihtimal yüzde 80 oluru deniyor insanlar, sizin gibi sizin gibi dedikleriniz de sadece mutluluğun peşindeler, buna da emin olun.

Hay susacağım dedim, gene duramadım!
Acil bunu öğrenmem lazım, sayenizde durumun vahamiyetini hepten anladım, teşekkürler...

Son düzenleme:

Evlenirken kadına güveniyorlar artık.hadi tamam hayat müşterek çalışsın kadın bu zaman da ev geçindirmek tek maaşla zor ki kadınlar çalışmalı zaten.Ama ev de bütün yük kadının omzunda.Hayat müşterekse her konuda olmalı.

Sorumluluk almak günümüz erkelerine zor geliyor.

Halbu ki o yuvayi disi kus yapiyor sahidende.

ama bu demek degildir ki hersey kadinin üzerine yükleyeceksin,burda kastim o degil,iyi ise ikisinden,kötüyse kadindan diye düsünüp,sen kadinsin,sen cekip cevirecen diyen zihniyet olmamaliyiz,ogullarimiza kadin in da haklarinin oldugunu onunda insan oldugunu asilamaliyiz,yoksa o cocuk büyüyüp kadinla tanistiginda odunun teki olur,cünkü baska türlüsünü görmemistir.

kızlar, erkekler konusundaki tüm düşüncelerinize katılıyor ve bir şey daha eklemek istiyorum,

biz genelde bu forumda 70-90 arası doğumlularız, 90 üzeri kızlarda bizim katlandığımız hiç birşeye katlanmayacak, dişi kuşlar falan olmayacaklar, böylelikle bu tür erkeklerle yeni nesil kızlar evlenebilecek mi, evlenseler bile geçinebilecekler mi.. Sanmıyorum

Biz ne kadar özveride bulunursak ve onlarda bunu görürse o kadar yayıyorlar bir taraflarını (afedersiniz)..
Eskiden erkek eve ekmek getirirdi kadın çocuk büyütüp evin işlerini hallederdi.. Adam ağır işleride hallederdi.. Ama şimdi kadın çalışsın evi temizlesin yemeğimi önüme getirsin çamaşırımı yıkasın ütülesin önüme getirsin çok konuşmasın az istekte bulunsun beni her yönden mutlu etsin.. Ha tabi çocuk doğurup onun her sorunuyla o ilgilensin.. E ne oluyor sonra? Bekar erkeklerde bakıyorki evlilik böyle bişeymiş demekki ben ne uğraşıcam ben padişahım o peşimden koşsun o herşeyi halletsin ben sadece ağırlığımı koyayım diyor.. Birazda annelerinden bunu gördüğü için.. Annem mesela kardeşimin çayını bile kalkıp kendi koyar ve sanki bizde yapmak zorundaymışız gibi empoze etmeye çalıştı bize ama olmadı orası ayrı.. Ya kalkıp bir çay koymada birşey yok ama o krallar gibi kahvaltısını ederken kendi boş bardağını hakaret eder gibi çattt diye önüme koymasını hazmedemem.. Annemde derim kalkma kendi koysun ama bir kalkmaz iki kalkmaz annemde sonra bakarki bu yapmıyor kendi yapar onun işlerini.. Ve böyle alıştırdığı içinde dağınık, beceriksizdir kardeşim.. Ve bunun gibi birçok örnek..
Bencede burda iş annelere düşüyor nasılsa kızları iyi bir kocaya gitsin istiyorlar her anlamda, kendileride o şekilde yetiştirecekler oğullarını.. Şimdilerde annelerde istiyorki kızım rahat bir yere gelin gitsin oğlumun karısıda bizden olsun kendi ailesiyle görüşmese bile olur.. (!)
Boşuna dememişler 1 kişiyi eğitirsen 1 birey eğitirsin ama 1 anneyi eğitirsen 1 toplumu eğitirsin diye...

Bence erkeklerde degisen bir sey yok. Eski erkekler boyle degildi deniyor da eskiden kadin calismiyordu, erkege bagimliydi sesi cikmazdi.

Su an bizler calisiyoruz, talep ediyoruz, sesimizi cikariyoruz.

Hem erkek cok iyi para kazansin, hem bize prensesler gibi davransin gozumuzun icine baksin, dovmesin sovmesin etrafimizda donsun dursun. Bu eskiden de yoktu arkadaslar.

Bizim jenerasyon hep el bebek gül bebek büyütülmüş bence.kadını da erkeği de.evlilik de satranç gibi.hamlelerini iyi yaparsan kazanıyorsun.kafa yormak emek vermek gerekiyor.tabii bir de dağına göre kar olması gerekiyor.

ne eskiler gibi bi kadın olmak isterim, ne de eskiler gibi bi koca...eskiden adamların yaptığı tek şey para getirmekmiş...baba dışişleri bakanı anne içişleri çok duymuşumdur bu cümleyi...kadınlar kendi aralarında takılsınlar erkekler kendi aralarında...erkek dışarda ne yapıyor kadının haberi olmasın...erkek kadına zulmetsin kadını sesi çıkmasın "sinek kadar kocam olsun başımda olsun" kadın çocukların her türlü yükünü omuzlasın erkek "benim evladım" desin...kadın ağzını açamasın çünkü erkeğe muhtaç olsun....belki de kadınlar büyüdükçe erkekler küçüldü...ve büyümekten neden bu kadar rahatsızsınız anlayamadım ben...demek ki aslında kadında değişen hiçbişey yok...erkek hayat müşterek diyorsa kadın bundan şikayet etmek yerine neden aynı şeyi söyleyip taleplerini dile getirmez...evet kadın tarafında değişen hiçbirşey yokmuş maalesef...

ilk görev yerim küçük köy gibi bir ilçeydi...1 km lik bir caddeden ibaret ve tam 9 tane kıraathane hepside tıklım tıklım .... kadınlar nerde ??? odunda, tarlada, bağda, bahçede, çocuk peşinde...bu mudur erkeklik??? eve para getirmek midir yalnızca...öyleyse kalsın ben çalışırım "karı gibi" ( bu tabir ne kadar çirkin ne kadar kadını aşağılayıcı bir tabir ve çoook acıdır ki kadınlar da hiç düşünmeden kullanıyorlar)evde her işte benimle olan, çocuğumun sorumluluğunu benimle paylaşan bir erkekle daha mutlu olurum....

eskiden kadının durumu daha mı iyiydi??? daha mı azdı yükü ?? erkekler para getirmekten başka ne yapardı ?? bir arkadaş yazmış ve çok haklı durum eskiden de çok farklı değildi...şimdi kadınların sesi çıkıyor herkes herşeyin farkında...eskiden erkeğin yaptığı haksızlıklar, eziyetler kadına ayıptı ağzını açamazdı şimdi konuşuyor...eskiden kadının yükü çook daha ağırdı...

erkeğin beni sahiplenmesine gerek yok ben kendime sahip çıkabilirim, yanımda olsun, birbirimize destek olalım...

Ben de bu forumda erkekler kadinlasti denmesini cok acayip buluyorum. Kadin zayif, kadin korunup kollanmasi gereken bir varlik, erkegin gorevi ise onu koruyup kollamak!!!

Sen mutlulugunu bir erkege baglamissan, kendi basina durabilmeyi beceremiyorsan suc erkekte mi? Seni korumak zorunda mi adam? Her insan gibi kendi cikarini gozetecek tabi ki.

Ben kocam icin cok fedakarlik yaptim, e yapmasaydin, oyle tercih etmissin, simdi ne diye agliyorsun?

Bazilari da diyorki erkekler calisan kadin istiyor, hem de ev isini kadina yikiyor. O zaman o erkeklerle evlenme, gerekiyorsa hic evlenme. Evlilik hayatinda mutsuzsan da bosan.

1.onlar genelde akilsa büyümemiş erkekler .
2. Biz kadınlar erkekler hallettiklerinden fazla deger veriyoruz. sevdik ya bir kere ölüp bitiyoruz:) sonra da bir yerleri kalkıyor, kendilerini cok bi halt sanıyorlar .

bence bunu sadece erkeklere yamamak yanlış
ne oluyor bu insanlara demeliyiz
erkekler ön planda gözüksede
aslında hata 2 tarafın
erkek aldatıyorda kadın aldatmıyor mu
erkek evi terkediyor
kadın giderim bak haa diye tehdit edip gitmiyor
erkek anasına uyup kadını dövüyor
kadın bunları bile bile evliğimi kurtramak için çocuk yapıcam diyor
bazı hanfendiler varki onlarda fazlaca narin kibar
çalışamam
zora gelemem
kaynanama anne diyemem ne kadara banal benim tek bir annem var gibi
erkek savunucusu değilim
kadınların akıllı olması taraftarıyım...

eski erkekler denmiş
acaba eskiden olduğu gibi olsaydı erkekler
yada evlilikler hanginiz buna tahammül edicektiniz
15 yaşında 20 yaşında adamın yanına veriliyorsunuz
bu senin kocan bundan o ne derse o olucak
16 ilk çocuk tamam zaten kadın bitti o saatten sonra
çocuğuna bakar evinin işini yapar tarlaya gider
ki bir çocuklada kalmaz birde erkek çocuk delisi bir kocası varsa tamam
erkek doğana kadar devam

erkekler akıllı ve çok konuşan kadından haz etmezler
işlerine gelmez çünki
kadın dediğin fazla sesi çıkmayacak
aklıda çalışmıyacak

ben çalışıyorum tek gün temizlik yapıyoruz oda cumartesi, eşim de eline bez alır ben de,koca evi tek başıma temizleyemem çünkü, alışverişe gittiğimizdede 8-10 poşeti bi seferde taşıyamaz benim eşim, taşıyabilen varsa bilemem tabi, ağır olanları o almak suretiyle paylaşıyoruz, birbirimize kıyamama durumumuz var ve olması gereken bu bence, eşler birbirine şevkat de duymalı, sadece sevgi saygı yetmiyo,ya da benim yemek yapasım yoksa o hazırlar bişeyler, ben makinaya çamaşır attıysam o boşaltır,bu şekilde bi düzenimiz var

daha dün okuduk yaa sevgilim izin vermiyo diye çalışmayan kızı, annesinin bile canına tak etmiş bu durum git çalış diyo kızda tık yok, şimdi böyle bi kızada o erkek ne yapsa müstehak

erkeğin kadını ezmesinin bir nedenide
kadının kendi aslında
farkında olmadan kendi kendimize kötülük yapıyoruz
neden aşık olduğumuz için
2 genç çok severek evlenme kararı alır
erkek sevdiği kadına evlenince çalışmanı istemiyorum
sen evde rahata bak ihtiyacımız yok çalışmana der
kadında bunu kendine bir lütufmuş gibi sevinerek kabul eder
neden ?
çalışmak istemiyorsan çalışma ama sen istemediğin için çalışma
sonra o erkek yıllar içinde kadını sömürüyor işte
çünki baştan iznini aldı ses çıkmıyor

neden kendimizi bukadar değersiz görüyoruz
neden yüceltiyoruz bukadar

aldatan erkekler,herşeyi kadına yükleyenler vs bu tarz erkekler bence eski nesil erkekler tek fark foyaları ortaya çıkıyor artık
yeni nesil erkeklerde ise hassaslaşma var tek fark bu ve bence gayet de doğal....

daha dün okuduk yaa sevgilim izin vermiyo diye çalışmayan kızı, annesinin bile canına tak etmiş bu durum git çalış diyo kızda tık yok, şimdi böyle bi kızada o erkek ne yapsa müstehak

ne yazık değilmi
benim yeğenim var öyle
açık açık söylemedi ama ben anladım
sevgisilinin koyduğu şartlara göre iş aradığı için bulamıyor evde oturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…