erkeğin kadını ezmesinin bir nedenide
kadının kendi aslında
farkında olmadan kendi kendimize kötülük yapıyoruz
neden aşık olduğumuz için
2 genç çok severek evlenme kararı alır
erkek sevdiği kadına evlenince çalışmanı istemiyorum
sen evde rahata bak ihtiyacımız yok çalışmana der
kadında bunu kendine bir lütufmuş gibi sevinerek kabul eder
neden ?
çalışmak istemiyorsan çalışma ama sen istemediğin için çalışma
sonra o erkek yıllar içinde kadını sömürüyor işte
çünki baştan iznini aldı ses çıkmıyor
neden kendimizi bukadar değersiz görüyoruz
neden yüceltiyoruz bukadar
aldatan erkekler,herşeyi kadına yükleyenler vs bu tarz erkekler bence eski nesil erkekler tek fark foyaları ortaya çıkıyor artık
yeni nesil erkeklerde ise hassaslaşma var tek fark bu ve bence gayet de doğal....
eevet yha bnm kız arkadaşım vardı bitane 16 yaşında sözde evlendi resmi nikahsız tabi ....adam kıza neler yapıyo beni bırak ailesiyle dahibazı kadınlar var sadece hayatlarında bi erkek varsa kendilerini anlamlı ve değerli görüyolar, o erkeğin onları deli gibi kıskanması kısıtlaması, hakaret etmesi gibi maço davranışlar hoşlarına gidiyo beni çok seviyo havasına giriyolar
bazı kadınlar var sadece hayatlarında bi erkek varsa kendilerini anlamlı ve değerli görüyolar, o erkeğin onları deli gibi kıskanması kısıtlaması, hakaret etmesi gibi maço davranışlar hoşlarına gidiyo beni çok seviyo havasına giriyolar
Tek erkekler mi ?
Eskiden evli olduğu halde başkasının kocası ile ilişki yaşayıp adına 'aşk' diyen kadınlarda yoktu ona bakılırsa
Artık o kadar aleni yaşanıyor o kadar rahat söyleniyor ki böyle şeyler
Nerdeyse bizi anormal görüyorlar
Pess..
bu tarz şeyler hep vardı aslında sadece bu kadar
aleni değildi yapan bukadar rahat dile getiremiyordu
şimdi herkesde bir rahatlık
yapanı kınamam asla da demem
herşeyin insanlar için olduğunu düşünürüm
ama insnalar günahlarına şahit tutmasınlar kimseyi bence
kadının da erkeğin de kırmızı çizgileri olmalı, aşığım ölüyorum bitiyorum diye omurgasızlaşan insanlara sadece acınır, aşk herşeyi affetmez,kadınlarda bi hoş oldu bence, efendim eski sevgilimi nasıl döndürürüm, bi tane kötü kadın benim saf kocamı ayarttı,sevgilim beni çalıştırmıyo diye konuları görünce cin geliyo bana
kadının da erkeğin de kırmızı çizgileri olmalı, aşığım ölüyorum bitiyorum diye omurgasızlaşan insanlara sadece acınır, aşk herşeyi affetmez,kadınlarda bi hoş oldu bence, efendim eski sevgilimi nasıl döndürürüm, bi tane kötü kadın benim saf kocamı ayarttı,sevgilim beni çalıştırmıyo diye konuları görünce cin geliyo bana
vala benimki numunelik diye düşünmeye başlamadım desem yalan olur.
yeni evlendiğimiz zaman işlere yardım ederdi.
çocuk oldu işi bıraktım elini hiç bi işe sürmedi.
yeniden işe başladım. ilk başlarda alışması zor oldu. ama şimdi bulaşıkda yıkıyor, evde süpürüyor, çamaşırda yıkıyor, yemekde yapıyor, çok yorgunum dediğimde banyoda temizliyor.
erkekliğide eşitliğide gösteriyor sanırım. bazen iyice alıştın sen bana desede ikimizde para getiriyorsak kim müsaitse o yapacak diyorum bişi demiyor. ailesiyle ilgili problemlerimiz oldu bunkarıda gerşde bıraktık. ben şanslıyım galiba arkadaşlar. ne dersiniz?
kadınlar güçlendikçe erkekler kendini geri çekti.gerçekten biz kadınlar erkeklerden çok çok güçlüyüz.güçlüyüz ama bu gücümüzü erkeklere her zaman göstermemeliyiz.biraz naif,kırılgan olmalıyız.yapabileceğimiz halde yapamadığımız,beceremediğimiz işler olmalı ki erkekler el atsın,sorumluluk yüklensinler.
benim komşularım vardı daha önce oturduğumuz yerde.evlerimiz sobalıydı.kadınlar sobayı kendileri kurar,temizler.odununu kendileri kırar.kömürünü kendileri taşır,külünü kendileri döker.tarla işide yaparlar,gelip ev işi ve çocuklarına da yeterlerdi.tabii gece de yatakta kocalarını memnun ederler.
kocaları mı,onlarda en fazla sabah eşlerini tarlaya götürür sonra da kahve de gece yarısına kadar vakit geçirirler.hani nerde eşitlik.adamların bir tarafları havada geziyorlardı.tabii boş oturanların da aklına yaramazlıklar geliyordu.
ben ev hanımıyım.ben de o sobalı evde oturdum.odunumu eşim halletti.kömürümü eşim taşıdı.külümü çöpümü eşim döktü.sobamı eşim kurdu.soba temizliğini eşimle yaptık.hatta ilk kez sobalı evde oturmuştum,önceleri sobayı dahi eşim yakıyordu,sonra ben de öğrendim.eşim sabah 8,akşam 8 çalışan biriydi.
aslında yapamazmıydım,gayette güzel yapardım,hatta eşimin olmadığı zamanlar da gayet güzel yaptım da.
şu ara konulara bakıyorum hep hazıra konmuş erkekler daha fazla sorun çıkarıyor.kadın adama ev veriyor,araba veriyor.her işini hallediyor.bir de gece türlü fantezilerle,çamaşırlarla kocasının gönlünü yapmaya çalışıyor.eeee ondan sonra adamlar ben neymişim deyip dışarıda da kendine eğlence aramaya başlıyor
Bence bu durumun kadinla erkekle ilgisi yok
Kisinin kendine verdigi degerle ilgisi var
Sinirlarinizi bilir o sinira esinize dahi mudahale ettirmezseniz herkes olcusunde kalir
Tum bunlari olusturan da kisiliktir
Insan kendi beklentilerinin ve nasil mutlu olacaginin bilincinde olursa hayat daha bir guzel olur
o beklenti karsilanmadiginda da bir yerde durmak gerekir
kadin dayak yiyip aldatildiginda sucu kendinde buldugu surece erkekler daha cokkkk siddet uygular / aldatir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?