Ne oluyor bu erkeklere?

bazı kadınlar var sadece hayatlarında bi erkek varsa kendilerini anlamlı ve değerli görüyolar, o erkeğin onları deli gibi kıskanması kısıtlaması, hakaret etmesi gibi maço davranışlar hoşlarına gidiyo beni çok seviyo havasına giriyolar

aldatan erkekler,herşeyi kadına yükleyenler vs bu tarz erkekler bence eski nesil erkekler tek fark foyaları ortaya çıkıyor artık
yeni nesil erkeklerde ise hassaslaşma var tek fark bu ve bence gayet de doğal....

yeni nesil erkek karşısında konuşan kadın görünce afallayan erkek
alışmış annesinden susan kabullenen kadına
vur ensesine al lokmasını
evleniyor bakıyorki karısı annesi gibi değil
kaçıyor

tabi sadece erkek değil yeni nesil kadınlarda bir tuhaf
hakkını bırakma ara erkeğe kul köle olma ama
saygınıda koru insanlığınıda kaybetme
kadınlığını ezdirme kullandırma
ama sırf kadınsın diyede kendine çok özel muameleside bekleme
ne kendini sömürmelerine izin ve nede karşındakini sömür

yani işin özü insan olmak aslında

kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma

eevet yha bnm kız arkadaşım vardı bitane 16 yaşında sözde evlendi resmi nikahsız tabi ....adam kıza neler yapıyo beni bırak ailesiyle dahi
görüştürmuyo kız hamileydi dayak yedi defalarca aldattı kızı
18 ine girdi evlendi adam bildiğin piskopat barlardan çıkmıyor her pislik var adamda aklına ne gelirse
ve hala beraberler...e şimdi suç erkeğin mi?
bir arkadaş demişti önceki sayfalarda seeçmesini bileceksin die kısmet katılııyorum
e yani ama gerçekten de o kızın şimdi sızlanmasının üzülmesinin hakkı yok....

Tek erkekler mi ?

Eskiden evli olduğu halde başkasının kocası ile ilişki yaşayıp adına 'aşk' diyen kadınlarda yoktu ona bakılırsa

Artık o kadar aleni yaşanıyor o kadar rahat söyleniyor ki böyle şeyler

Nerdeyse bizi anormal görüyorlar

Pess..

Evet
Bu tipler de ayrı bir vak'a

Benim kuzenimin bi sevgilisi vardı, herşeyine karışırdı.. Bizim saftrikte tamam der sözünden çıkmazdı.. Asabım bozzuluyordu

Birgün aldım konuştum dedim sen onun kölesi misin? Şimdiden böyle olan ilerde ohoooo bize bile göndermez.. Dayım sana en ufacık birşey dediğinde özgür kız olup karşı çıkıyorsun da bu dün hayatına girmiş sevgilinin sözünden çıkmıyorsun..

Bir kulağından girdi ötekinden çıktı tabi.. Bi süre devam ettiler ama zamanla haklı olduğumu görse de alışkanlıktan ötürü bırakmak istemiyordu.. 3 yıllık bi ilişkileri varmış toplamda.. Yengemin öğrenmesi hem çocuğun bu köle muamelesi ve hem aileler arası kültür,adet vs. farkından ötürü bitti..

İlk zamanlar üzülse de şimdi bize hak veriyor, kör mü oldum o ara bilmiyorum diyor..

bu tarz şeyler hep vardı aslında sadece bu kadar
aleni değildi yapan bukadar rahat dile getiremiyordu
şimdi herkesde bir rahatlık
yapanı kınamam asla da demem
herşeyin insanlar için olduğunu düşünürüm
ama insnalar günahlarına şahit tutmasınlar kimseyi bence

kadının da erkeğin de kırmızı çizgileri olmalı, aşığım ölüyorum bitiyorum diye omurgasızlaşan insanlara sadece acınır, aşk herşeyi affetmez,kadınlarda bi hoş oldu bence, efendim eski sevgilimi nasıl döndürürüm, bi tane kötü kadın benim saf kocamı ayarttı,sevgilim beni çalıştırmıyo diye konuları görünce cin geliyo bana

Bilmiyorum
Ya da ben yeni duyuyorum
Haberlerde de okudum dündü sanırım
Kocasının viski şişesine çamaşır suyu koyup öldürmüş, manitası ile yapmışlar planıda sanırsam

Aynen
Hatta diyorum annen değil baban değil nesinden vazgeçemiyosun
O seni terketmiş sende ardına bile bakma, sevgiliyken seni terkediyo daha

Ama nerdeee..
Bulunmaz hint kumaşı gibi davranmaya devam ediyorlar

bende kötü kadın kocamı ayarttı sözüne deli oluyorummm
ne demektir hala anlamış değilim 3 yaşında sanırım kocası şekerle kandırmışlar :)

yine kadın işte kadının en büyük düşmanı
kötü kadın kocamı ayarttı
kötü gelin oğlumu doldurdu :99:
kötü görümce kardeşine canım dedi

kadınlar da az değil ....yuva yıkarlar sonrada 'kocasını elinde tutsaydı canım ' diyebilenler var
oturup vicadanları gayet rahat.....

kadınlar güçlendikçe erkekler kendini geri çekti.gerçekten biz kadınlar erkeklerden çok çok güçlüyüz.güçlüyüz ama bu gücümüzü erkeklere her zaman göstermemeliyiz.biraz naif,kırılgan olmalıyız.yapabileceğimiz halde yapamadığımız,beceremediğimiz işler olmalı ki erkekler el atsın,sorumluluk yüklensinler.

benim komşularım vardı daha önce oturduğumuz yerde.evlerimiz sobalıydı.kadınlar sobayı kendileri kurar,temizler.odununu kendileri kırar.kömürünü kendileri taşır,külünü kendileri döker.tarla işide yaparlar,gelip ev işi ve çocuklarına da yeterlerdi.tabii gece de yatakta kocalarını memnun ederler.

kocaları mı,onlarda en fazla sabah eşlerini tarlaya götürür sonra da kahve de gece yarısına kadar vakit geçirirler.hani nerde eşitlik.adamların bir tarafları havada geziyorlardı.tabii boş oturanların da aklına yaramazlıklar geliyordu.

ben ev hanımıyım.ben de o sobalı evde oturdum.odunumu eşim halletti.kömürümü eşim taşıdı.külümü çöpümü eşim döktü.sobamı eşim kurdu.soba temizliğini eşimle yaptık.hatta ilk kez sobalı evde oturmuştum,önceleri sobayı dahi eşim yakıyordu,sonra ben de öğrendim.eşim sabah 8,akşam 8 çalışan biriydi.

aslında yapamazmıydım,gayette güzel yapardım,hatta eşimin olmadığı zamanlar da gayet güzel yaptım da.
şu ara konulara bakıyorum hep hazıra konmuş erkekler daha fazla sorun çıkarıyor.kadın adama ev veriyor,araba veriyor.her işini hallediyor.bir de gece türlü fantezilerle,çamaşırlarla kocasının gönlünü yapmaya çalışıyor.eeee ondan sonra adamlar ben neymişim deyip dışarıda da kendine eğlence aramaya başlıyor

Kesinlikle Egem ablaya katılıyorum..

Haddinden fazla sorumluluk alıyoruz, karşı taraf neci ? Eş isek eşit derecede sorumluluğumuz olmalı..

Ve fedakarlık görmüyorsak fedakarlık etmemeliyiz..

Ne kadar ekmek, o kadar köfte..

Sonra ne oldum delisi oluyorlar

işte denge o kadar önemli ki....aslında herşey biz kadınların elinde erkeği ne çok ağşalarda nede çok yukarlarda tutacaksın...bu bütün sorunları bi nebze hal eder...ama tabi dışardan başka bir kadn gelir sen ona, aslan parçası derken kadın aslan yapar ve film kopar....ne diyim ...biraz şans biraz da kader ....

Bence bu durumun kadinla erkekle ilgisi yok

Kisinin kendine verdigi degerle ilgisi var

Sinirlarinizi bilir o sinira esinize dahi mudahale ettirmezseniz herkes olcusunde kalir

Tum bunlari olusturan da kisiliktir
Insan kendi beklentilerinin ve nasil mutlu olacaginin bilincinde olursa hayat daha bir guzel olur

o beklenti karsilanmadiginda da bir yerde durmak gerekir

kadin dayak yiyip aldatildiginda sucu kendinde buldugu surece erkekler daha cokkkk siddet uygular / aldatir...

vala benimki numunelik diye düşünmeye başlamadım desem yalan olur.

yeni evlendiğimiz zaman işlere yardım ederdi.

çocuk oldu işi bıraktım elini hiç bi işe sürmedi.

yeniden işe başladım. ilk başlarda alışması zor oldu. ama şimdi bulaşıkda yıkıyor, evde süpürüyor, çamaşırda yıkıyor, yemekde yapıyor, çok yorgunum dediğimde banyoda temizliyor.

erkekliğide eşitliğide gösteriyor sanırım. bazen iyice alıştın sen bana desede ikimizde para getiriyorsak kim müsaitse o yapacak diyorum bişi demiyor. ailesiyle ilgili problemlerimiz oldu bunkarıda gerşde bıraktık. ben şanslıyım galiba arkadaşlar. ne dersiniz?

Olmasi gereken. Mutluluklar

Abla sana aynen katiliyorum....ne fazla yüz vereceksin simarsin,nede fazla dir dir yapacaksin ve adami evden sogutacaksin..

Canim bende buna kiziyorum iste,kadinlar aldatima konusu, veya süphesi bile oldugunda diyorlar ki ama ben bakimliyimmmmm,

Eeeee hasta olsan bakimli olamasan yani adam gidip aldatabilirmi?

hem bakimli olmak demek ne demek?

yani eskiden analarimiz simdiki kadinlar gibi bakimli degillermis,onlar hakmi ediyorlar siddeti veya aldatilmayi?

yani kadinlarda kendileri,bizler erkekleri basimiza cikarmamaliyiz....salya sümüklü halimizlede sevmeli adam bizi... cünkü hayat hergün güllük gülüstanlik degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…