- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
istediğim gibi yorum yaparım sizi bağlayan hiç bir kısmı yok.Size hesap mı verecek, ne o öyle çocuk azarlar gibi saldırıyorsunuz ki insanlara? Telefonu zaten adam gidiyor diye ona götürtmekten ne senaryolar kuruyorsunuz anlamıyorum. Niye kendi götürmemiş de öteki götürmüş... demek ki öyle uygun görmüşler, bunlar da koca insan, sizdeki akıl onlarda da var. Onlarda olmayan şey sizdeki hayal gücü ve güvensizlik. Herkes elalemin kocasına meraklı değil, böyle basit arkadaşlıklar yatakta bitmiyor. Bu ne korku, bu ne güven ekaikliği şaşıyorum valla. Bir de konu sahibini döver gibi hesap sormalar filan...
hayır bence kadının ölmesi lazım bukadar ezik kendini bilmez güvensiz karaktersiz işsiz birisnin yaşamaya hakkı yok!!!!!!!Ne ezik kadınlar var ya ..
Iş ortamı orası onun kıytırık evliliğine göre Şekil alacak hali yok. Kurum kültürü diye birşey var. Kurumsal alanlarda bu iklim otursun diye milyonluk aktiviteler, etkinlikler düzenlenir. Bi tane işsiz kuruntu yapacak da hadsizlik edecek..Bazı kadınlar dünya kendi Etrafında Dönüyor zannediyor cidden..
Konu sahibi yerinizde olsam iş yerinde ustruplu bir cıngar çıkarırım ve üst yetkililerin konudan haberdar Olmasını sağlarım. Kadının Yaptığını hakaret olarak algılardım kesinlikle..
Kocası kadının yaptığını temizlemeli ve evdekinin de haddini bir güzel bildirmeli ki yeni insanların kalbi kırılmasın.
Siz Bahsettiğiniz kadar masumsanız bu kadın daha 50 kadına saldırır..
O zaman gocunmayın, ne saldırıyorsunuz konu sahibine yaranız varmış gibi? Doğru düzgün fikrinizi söyler geçersiniz, burda herkes konu sahibi gibi düşünmüyor zaten. Eleştirmek var, bir de hesap sormak var. Bilmem anlatabildim mi...istediğim gibi yorum yaparım sizi bağlayan hiç bir kısmı yok.
güven eksikliği hahahahahhahaha
neyse şuan sizinle muhattap olamayacağım yarası olan gocunmuş mübarek
Ya kadin ne demiş de beni anlayacaginizi umuyorum faceden sundan bundan cikartin demiş hem kadinin esi ne yapıyor evde bunu bilemeyiz demekki zor durumda kalmis ki mesaj atmisNe ezik kadınlar var ya ..
Iş ortamı orası onun kıytırık evliliğine göre Şekil alacak hali yok. Kurum kültürü diye birşey var. Kurumsal alanlarda bu iklim otursun diye milyonluk aktiviteler, etkinlikler düzenlenir. Bi tane işsiz kuruntu yapacak da hadsizlik edecek..Bazı kadınlar dünya kendi Etrafında Dönüyor zannediyor cidden..
Konu sahibi yerinizde olsam iş yerinde ustruplu bir cıngar çıkarırım ve üst yetkililerin konudan haberdar Olmasını sağlarım. Kadının Yaptığını hakaret olarak algılardım kesinlikle..
Kocası kadının yaptığını temizlemeli ve evdekinin de haddini bir güzel bildirmeli ki yeni insanların kalbi kırılmasın.
Siz Bahsettiğiniz kadar masumsanız bu kadın daha 50 kadına saldırır..
Burda sadece erkek mi suclu sizce sizin yazdiklarinizdaKendisini defalarca aldatan kocasini affedip, yuz goz oldugu icin sonraki yaptiklariyla bas edemeyip, kocasina soz geciremeyen tipler baskasina laf soyluyor. Ayni sey benim de basima geldi. Sonra da ekledi "evli erkeklerle ne isin var" diye. Ben gorusmeyi kestim de digerlerini ne yapacak acaba. Allah akil fikir versin.
Kadının eşi sorunlu sabıkalı hersey olabilir ama bu kadına Başkasını rahatsız etme Hakkı verir mi siZce? Böyle bir Mesajı siz alsanız sizin de evli bir bayan olarak Canınız sıkılmaz mı? Acaba ben itham Altın'da mı kaldım demez misiniz? Sonuçta ben ne yapıyorum ve ya neyle suçlanıyorum diye sorgulamaz mısınız? Ve ya şu Açıdan bakın eşinize iş Arkadaşının Eşinden mesaj geliyor. Karımı Facebook'tan silin ve selamı vs kesin diye.. Siz bu durumda ne hissedersiniz?Ya kadin ne demiş de beni anlayacaginizi umuyorum faceden sundan bundan cikartin demiş hem kadinin esi ne yapıyor evde bunu bilemeyiz demekki zor durumda kalmis ki mesaj atmis
Burda sadece erkek mi suclu sizce sizin yazdiklarinizda
Tabiki insan kotu hisseder ama zor durumda kalmasa atmaz gibime geldiKadının eşi sorunlu sabıkalı hersey olabilir ama bu kadına Başkasını rahatsız etme Hakkı verir mi siZce? Böyle bir Mesajı siz alsanız sizin de evli bir bayan olarak Canınız sıkılmaz mı? Acaba ben itham Altın'da mı kaldım demez misiniz? Sonuçta ben ne yapıyorum ve ya neyle suçlanıyorum diye sorgulamaz mısınız? Ve ya şu Açıdan bakın eşinize iş Arkadaşının Eşinden mesaj geliyor. Karımı Facebook'tan silin ve selamı vs kesin diye.. Siz bu durumda ne hissedersiniz?
siz kendinizle çelişiyorsunuz farkındamısınızKadının eşi sorunlu sabıkalı hersey olabilir ama bu kadına Başkasını rahatsız etme Hakkı verir mi siZce? Böyle bir Mesajı siz alsanız sizin de evli bir bayan olarak Canınız sıkılmaz mı? Acaba ben itham Altın'da mı kaldım demez misiniz? Sonuçta ben ne yapıyorum ve ya neyle suçlanıyorum diye sorgulamaz mısınız? Ve ya şu Açıdan bakın eşinize iş Arkadaşının Eşinden mesaj geliyor. Karımı Facebook'tan silin ve selamı vs kesin diye.. Siz bu durumda ne hissedersiniz?
Konu olarak soylememistim aldatma konusunda valla ben yuzde sekseni kadinda bulurum sucTabii ki erkek suclu. Konu sahibi herhangi bir arkadasi gibi davranmis, canimli cicimli gereksiz samimiyetli davranmamis. Kendi kocasiyla bu sorunu halledemeyen biri baskasinin huzurunu kaciramaz. Bunlari neden kocasindan istemiyor? Facebooktan silsin, selami kessin, konu sahibinin umurunda olmaz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?