Ne oluyor bu insanlara !!!

her kadin birilerinden rahatsiz olur. burda bile konusunu acanlar var. kadin sadece cesart edip dillendirmis sizden rica etmis. demek ki biseyler gormus kendi kafasinda buyutmus. sizin yaptiginiz birsey degildir belki facebooktan fln sizin hesabiniza bakiyordur veya isminiz gecmistr kadincagiz ordan gorup duymustur. kocasina dillendirmenize gerk yok. adam size kalkip benimde neden konusmuyorsn diyecek hali yok. kadini kadin anlamasi lazim.

burda o adamin esi konu acmis olsaydi "esim is yerinden arkadasina faceten surekli bakiyor kadindan rahatsiz oluyorum ne yapmaliyim" gibi bir konu acilmis olsaydi burda neler yazilirdi kim bilir. bakis acisi sadece.

Birisu banada oyle birsey yazsa bende kotu olurum ama kadinin evde ne yasadigini bilmiyoruz gercekten cok uzucu durum kocasinada soylemeyin lütfen

istediğim gibi yorum yaparım sizi bağlayan hiç bir kısmı yok.
güven eksikliği hahahahahhahaha
neyse şuan sizinle muhattap olamayacağım yarası olan gocunmuş mübarek

Ne ezik kadınlar var ya ..
Iş ortamı orası onun kıytırık evliliğine göre Şekil alacak hali yok. Kurum kültürü diye birşey var. Kurumsal alanlarda bu iklim otursun diye milyonluk aktiviteler, etkinlikler düzenlenir. Bi tane işsiz kuruntu yapacak da hadsizlik edecek..Bazı kadınlar dünya kendi Etrafında Dönüyor zannediyor cidden..
Konu sahibi yerinizde olsam iş yerinde ustruplu bir cıngar çıkarırım ve üst yetkililerin konudan haberdar Olmasını sağlarım. Kadının Yaptığını hakaret olarak algılardım kesinlikle..
Kocası kadının yaptığını temizlemeli ve evdekinin de haddini bir güzel bildirmeli ki yeni insanların kalbi kırılmasın.
Siz Bahsettiğiniz kadar masumsanız bu kadın daha 50 kadına saldırır..

hayır bence kadının ölmesi lazım bukadar ezik kendini bilmez güvensiz karaktersiz işsiz birisnin yaşamaya hakkı yok!!!!!!!

istediğim gibi yorum yaparım sizi bağlayan hiç bir kısmı yok.
güven eksikliği hahahahahhahaha
neyse şuan sizinle muhattap olamayacağım yarası olan gocunmuş mübarek
O zaman gocunmayın, ne saldırıyorsunuz konu sahibine yaranız varmış gibi? Doğru düzgün fikrinizi söyler geçersiniz, burda herkes konu sahibi gibi düşünmüyor zaten. Eleştirmek var, bir de hesap sormak var. Bilmem anlatabildim mi...

Ve konu sahibi de evli.. Bu mesajlardan konu sahibinin eşinin haberi olsa o da hiç yoktan tedirgin olabilir. Kol kırılır yen içinde kalırdı eskiden.. Kendi HAKLI veya haksız güvensizliği sebebiyle Başkalarını da tedirgin edecek. Biraz düşünceli olabilse insanlar keşke..

Ya kadin ne demiş de beni anlayacaginizi umuyorum faceden sundan bundan cikartin demiş hem kadinin esi ne yapıyor evde bunu bilemeyiz demekki zor durumda kalmis ki mesaj atmis

Büyük ihtimalle kıskanmıştır
Ya da eşinde bir sorun olabilir.
O yüzden takılmayın derim.

Kendisini defalarca aldatan kocasini affedip, yuz goz oldugu icin sonraki yaptiklariyla bas edemeyip, kocasina soz geciremeyen tipler baskasina laf soyluyor. Ayni sey benim de basima geldi. Sonra da ekledi "evli erkeklerle ne isin var" diye. Ben gorusmeyi kestim de digerlerini ne yapacak acaba. Allah akil fikir versin.

Burda sadece erkek mi suclu sizce sizin yazdiklarinizda

Ya kadin ne demiş de beni anlayacaginizi umuyorum faceden sundan bundan cikartin demiş hem kadinin esi ne yapıyor evde bunu bilemeyiz demekki zor durumda kalmis ki mesaj atmis
Kadının eşi sorunlu sabıkalı hersey olabilir ama bu kadına Başkasını rahatsız etme Hakkı verir mi siZce? Böyle bir Mesajı siz alsanız sizin de evli bir bayan olarak Canınız sıkılmaz mı? Acaba ben itham Altın'da mı kaldım demez misiniz? Sonuçta ben ne yapıyorum ve ya neyle suçlanıyorum diye sorgulamaz mısınız? Ve ya şu Açıdan bakın eşinize iş Arkadaşının Eşinden mesaj geliyor. Karımı Facebook'tan silin ve selamı vs kesin diye.. Siz bu durumda ne hissedersiniz?

Burda sadece erkek mi suclu sizce sizin yazdiklarinizda

Tabii ki erkek suclu. Konu sahibi herhangi bir arkadasi gibi davranmis, canimli cicimli gereksiz samimiyetli davranmamis. Kendi kocasiyla bu sorunu halledemeyen biri baskasinin huzurunu kaciramaz. Bunlari neden kocasindan istemiyor? Facebooktan silsin, selami kessin, konu sahibinin umurunda olmaz ki.

Tabiki insan kotu hisseder ama zor durumda kalmasa atmaz gibime geldi

siz kendinizle çelişiyorsunuz farkındamısınız
kadın kocasına güvenmiyor diye ağzınıza ne geliyorsa söylüyorsunuz
sonrada ya mesaj attığı kadının kocası yanlış anlarsa diyorsunuz

Ne acayip bi durum,
Yazık kadınlarımız kendilerini ne hallere sokuyor.
Arayan kadınla empati yapanlara da ayrıca şaşırdım.
Ne demek başka bir insanı namussuzlukla itham etmek.
Hadsiz...
Başka kimseye anlatmadan eşinize ve o kadının eşine anlatmalısınız bence. Yoksa siz zarar görebilirsiniz.

Konu olarak soylememistim aldatma konusunda valla ben yuzde sekseni kadinda bulurum suc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…